Каква е оптималната скорост...?
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AGS написа:Карайте със 70 - 90 км....най-безболезнено е за бъбреците...
и за колата май...
...получава се един приятен унисон....
...НОО около Руски паметник ,
ще си направиш шибедах за една (или две и повече глави)....
там съм с 18км./ч.
Знаеш ли че аз съм без шибедах ама понеже всеки ден минавам оттам и скоро ми се струва че ще имам ама не един а два...въпреки че и аз карам с 18 км/ч там
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
еми нали не съм си от най-Умничките тука!!!! та за това и попитах. Ама след като е "оптимално тъп въпрос" можеш да го изтриеш silent, няма да ти се сърдя оптималноsilent написа:Общо взето оптимално тъп въпрос. Поодобен на този на една позната която учейки се да кара кола пита инструктура- "Как да разбера колко трябва да завъртя волана като правя завой.
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тази скорост зависи и от това колко читав автомобил караш, от разстоянието, което смяташ да изминеш по тия павета, от разхода на гориво, от метеорологичните условия и дали е вечер или денем, т.е. безопасността на пътя.. поне за това се сещам в момента.
в пловдив повечето улици, по които се движа с голфа, са павирани и избирам или с 20-30 или с 60-65км/ч. вторият вариант повече ми допада и ти го препоръчвам, ако няма препятствия по пътя
в пловдив повечето улици, по които се движа с голфа, са павирани и избирам или с 20-30 или с 60-65км/ч. вторият вариант повече ми допада и ти го препоръчвам, ако няма препятствия по пътя
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”