акумулатори FAIRLINE
- Kn0cK3r
- Автомобил: Passat B8 TSI 280кс R-Line
- Двигател: CJXA
акумулатори FAIRLINE
някой има ли някаква информация за тези акумулатори , които се предлагат в МЕТРО. 44ah - 77лв. с 24 месеца гаранция
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Re: акумулатори FAIRLINE
И аз ги загледах,на брат ми му купихме за фабията 1.9сди 75ач монбат за 164лв
В метро 75ач беше 120лв на промоция,едно към едно с този монбат произведен вав Полша (с 2 год. гаранция)
Немисля,че ще има пък чак такава разлика в качеството... просто е метро марка,имат си поръчка за хиляди бройки и цената е .... надолу!
В метро 75ач беше 120лв на промоция,едно към едно с този монбат произведен вав Полша (с 2 год. гаранция)
Немисля,че ще има пък чак такава разлика в качеството... просто е метро марка,имат си поръчка за хиляди бройки и цената е .... надолу!

- Kn0cK3r
мисля да рискувам и да си купя. Единствено успях да намеря това след като се поразрових.
"Виж този линк http://autobox.bg/?p=645 . Мисля, че това са акумулаторите, които се предлагат в МЕТРО под марката FAIRLINE. "
"Виж този линк http://autobox.bg/?p=645 . Мисля, че това са акумулаторите, които се предлагат в МЕТРО под марката FAIRLINE. "
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Вземай смело,ако до 1 година не сдаде багажа... значи ще го бива!
Той нали е и с 2 год.гаранция.
Аз също бих с взел на тази цена за моята кола,ако издаде багажа.
Работил съм 2-3 години в метро и знам как договарят фирма,за изработване на метро-марка продукти!
Деиствай сменло.
Той нали е и с 2 год.гаранция.
Работил съм 2-3 години в метро и знам как договарят фирма,за изработване на метро-марка продукти!
Деиствай сменло.
- Kn0cK3r
deversant написа:Вземай смело,ако до 1 година не сдаде багажа... значи ще го бива!
Той нали е и с 2 год.гаранция.![]()
Работил съм 2-3 години в метро и знам как договарят фирма,за изработване на метро-марка продукти!![]()
Деиствай сменло.
а ако му стане нещо през тези 24м гаранционен срок , дали Метро ще го подмени / поправи? Чувал съм , че са прекалено силна верига и с няколко думи - не можеш да си търсиш правата ако нещо се случи ...
- Kn0cK3r
ама пък в крайна сметка 77лв ще ги прежаля.Каквото стане ... следобяд отивам и го купувам!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Недей си хвърля парите на вятъра!!!!Познавам инструментите с тази марка....дрелките работят точно 48 часа,ключовете и отверките са от кашкавал !!!!Най-фалшивата марка...всъщност това марка ли е ?????
- Kn0cK3r
купих FAIRLINE 62 ампера за 107лв с 24м гаранция.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
FAIRLINE e фирма, която само брандира т.е. нямат собствено производство а купуват голи акумулатори от Китай и си лепят етикетите. Виждал съм на китайски акумулатор за кола как буквално му се е надула кутията. Ако този акумулатор издържи гаранционния период пусни тото!
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Това е едно от имената на метромарките като
FerosTools,Alaska,Fairline...
Един акумолатор не се ли скапе за първата една,дже години...значи ще държи!
На брат ми на фабията имаше сложена от Еуратек Akubaterie 62ah,със сериен номер по шкода (Както примерно е при голф 4 1j0..),та издържал е 5 години при условие че е по малък от 75ач както го дават по каталог!Пишеше,че е полски а всъшност на същата марка съм виждал турски!
Та идеята ми е,че такова менте е изкарало 5 години (пишеше 47.06,това е като дот на гума)а FAIRLINE няма да изкара поне 4?
Купих модбат,и ме задължиха да купя 75ач че така го давали по каталог!Иначе и 62ач щяли да ми продадът но на 1.9сди нямало как да важи гаранцията!А този си го вземаш,и никой не те пита в каква кола го пускаш!На поло 1.9д 6н съм с 62ач монбат и никои не ми е правил на въпрос (в Русе) с какъв двигател съм!Но в Пловдив
ми го направиха и ми казаха,че е ново изискване към акумолаторите им и че навсякъде е направено така!
Аз лично вместо 75ач за 164лв (монбат),ако бях видял че са на промоция 75ач за 120лв (на FAIRLINE)познайте кой щях да си купя?
Joker (и двата са с 2 год гаранция)!
FerosTools,Alaska,Fairline...
Един акумолатор не се ли скапе за първата една,дже години...значи ще държи!
На брат ми на фабията имаше сложена от Еуратек Akubaterie 62ah,със сериен номер по шкода (Както примерно е при голф 4 1j0..),та издържал е 5 години при условие че е по малък от 75ач както го дават по каталог!Пишеше,че е полски а всъшност на същата марка съм виждал турски!
Та идеята ми е,че такова менте е изкарало 5 години (пишеше 47.06,това е като дот на гума)а FAIRLINE няма да изкара поне 4?
Купих модбат,и ме задължиха да купя 75ач че така го давали по каталог!Иначе и 62ач щяли да ми продадът но на 1.9сди нямало как да важи гаранцията!А този си го вземаш,и никой не те пита в каква кола го пускаш!На поло 1.9д 6н съм с 62ач монбат и никои не ми е правил на въпрос (в Русе) с какъв двигател съм!Но в Пловдив
ми го направиха и ми казаха,че е ново изискване към акумолаторите им и че навсякъде е направено така!
Аз лично вместо 75ач за 164лв (монбат),ако бях видял че са на промоция 75ач за 120лв (на FAIRLINE)познайте кой щях да си купя?
Joker (и двата са с 2 год гаранция)!
- Kn0cK3r
като ходих да заверя гаранцията в сервиза ми казаха ,че се произвеждат в ПОЛША от ENNEXY - водят ги като доста добри акумулатори. Кутията им дори е едно към едно. Единствено лепенките са различни ..
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Моят акумулатор също започна да ми прави мизерии и трябва да го сменям в скоро време. Бях се засилил да си купя от Германия (в немското ebay са по-евтини отколкото в магазините в България, а и със сигурност не са ментета), но един приятел ме открехна, че София Франс Ауто имат промоция до края на годината. 60Ah, какъвто ми трябва да мен, те го дават за 130 лева. Доколкото разбрах, акумулаторите са AC Delco, като отстрани имат залепен стикер Peugeot. Някой има ли опит с тях?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Kn0cK3r написа:като ходих да заверя гаранцията в сервиза ми казаха ,че се произвеждат в ПОЛША от ENNEXY
Щом е така, честито
подлъгах се по цената и го писах китаец.- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Доколкото разбрах, акумулаторите са AC Delco,
Взимай смело..Имам опит с вече 6-7 акумулатора на марката и са "чук"....
ПС: Само гледай да са правени в ИСпания,че има и китайски евтини ментета....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”