Запалване без акумулатор и динамо-спешно!
- Hmmmmm
- Автомобил: golf 4 v5 4motion
- Двигател: AGZ
Re: Запалване без акумулатор и динамо-спешно!
Слагаш зареден акумулатор, палиш, пускаш фаровете и газ до дупка. Колкото по-бързо стигнеш, толкова по-малко ще си светил на фар. Това му е играта. Ако има кола пред теб да те води спокойно се кара на габарит и аварийни. Успех !!!
- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Когато имаш време сподели дали са успели да минат разстоянието само на акумулатор....ей така да се знае
Офф:Извинявам се , че ще съм малко встрани от темата , но и аз като колегата ми е било интересно и се наложи да разбера от първа ръка.
Събота - Оставям колата(венто ТДИ , батерия:Варта ,карам го от 3години , не знам кога е слаган) изгасена за около 2 часа.Паля , лампата за акумулатора светва

Неделя - сутринта ще отивам на работа с идеята да го оправя , прекалено много задачи , не остана време , карам на лампа , никакви признаци на липса на ток пред деня , без светлини, пътуване - общо около 100 км за двата дни.
Понеделник - следобед си закарах колата в сервиз.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не се докара колата до София...оставена е в Пазарджик, там ще се прави...
То не е за смешка но имаше преди един лаф
Форд и циганин зимно време не работат
Форд и циганин зимно време не работат

Nikkolay написа:не се докара колата до София...оставена е в Пазарджик, там ще се прави...
Не сте първите нито последните които са се сблъскали с тоя проблем. Вижте релето на динамото и кабелите. Това е най-лесното. Инак работата отива по далеч...
Сподели как са решили проблема..
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Да да зависи колко е електрифицирана колата ако е 80 и някоя може ама нагоре забрави.Ауди А4 тди къса пистов ремък и мина само 10 км докато борд компа не му отряза квитанциите.То си има лимит на напрежението не си мислете че ще кара докат има ток изобщо.Но нека автора каже все пак дали са успели само с аку.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”