Бензиностанции ЕКО - мнение
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Бензиностанции ЕКО - мнение
Отстъпка дават, просто трябва да се плаща в брой.
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
така е да. в името на кредитната история ще прежалим отстъпката
тя банката си дава парички като пукаш на ПОС и без това...

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Не че е важно, но преди малко заредих на ЕКО - околовръстното до Чепинци, платих с дебитна карта и ползвах отстъпка. Уловката е, че това засега става САМО с тези карти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
ми нормално, при плащане с карта търговеца плаща такса...
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Идеята е,че не желаят да се начислява двойна отстъпка. При другите компании отдавна е въвведено това. Еко бяха последни.
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Във варна вчера заредих за 50 лв кеш и със синята карта ми върнаха 7 стотинки отстъпка.. Стана ми странно, но много бързах и не попитах
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
VALENTINO87 написа:Във варна вчера заредих за 50 лв кеш и със синята карта ми върнаха 7 стотинки отстъпка.. Стана ми странно, но много бързах и не попитах
Прати си номера на картата на някой от УС, за да проверим в следващото извлечение...
П.П. Касовата бележка запази ли я?
R@do написа:Идеята е,че не желаят да се начислява двойна отстъпка. При другите компании отдавна е въвведено това. Еко бяха последни.
а коя е двойната отстъпка ?
Аз днес напълних до горе - нямаше проблем с отстъпката. Обаче докато си оправя налягането в гумите ми се разката фамилията да нося съдовете за въдух под налягане - за 4 гуми 5-6 пъти сменях.
По между другото онази промоция дето е 60литра и ди връщат 6 лв е пълна набутвация. Ако не ги заредиш в периода, в който важи промоцията и чакаш за следващия период гориш като мен за малко. Трябваше да сложа още 4-5литра, ама не - свърши. Добре, е че не съм изгорял с някоя крупна сума.
Честно писано, ако не са тия смешни 5ст отстъпка ще зареждам от една местна газстанция.
По между другото онази промоция дето е 60литра и ди връщат 6 лв е пълна набутвация. Ако не ги заредиш в периода, в който важи промоцията и чакаш за следващия период гориш като мен за малко. Трябваше да сложа още 4-5литра, ама не - свърши. Добре, е че не съм изгорял с някоя крупна сума.
Честно писано, ако не са тия смешни 5ст отстъпка ще зареждам от една местна газстанция.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
velinsl написа:Аз днес напълних до горе - нямаше проблем с отстъпката. Обаче докато си оправя налягането в гумите ми се разката фамилията да нося съдовете за въдух под налягане - за 4 гуми 5-6 пъти сменях.
Смешни?
Какво значи смешно колега?
Вече всяка стотинка е важна....
Сам избираш, купуваш си бензин/дизел на 2.40 или си купуваш дизел/бензин на 2.35
Смешни били....
- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа: Честно писано, ако не са тия смешни 5ст отстъпка ще зареждам от една местна газстанция.
Всъщност от тези 5 ст отстъпка форума получава финансова подкрепа. Ако искаш помисли и за това - хем ползваш 5 ст отстъпка на литър заредено гориво, хем знаеш че сървърите на форума ще функционират както до сега и ще можеш да обсъждаш темите които те вълнуват с други като теб. Горивото си е много прилично, нмежду другото...
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
velinsl написа:Аз днес напълних до горе - нямаше проблем с отстъпката....
По-нагоре коментирахме отстъпката при плащане с дебитна карта, а не в брой...
-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
То хубаво форума получава финансова подкрепа, но и Еко-то получават финансова подкрепа от мене. Писна ми да ми зареждат по 35-36-37 литра газ в 40 литровата бутилка и да минавам по 340 км градско с тях. От няколко месеца зареждам на друга газстанция и повече от 30 литра не са ми сипали до сега и си минавам по 340+ км градско. Та да им имам и отстъпката на гърците, тя ми излиза златна на мен.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако имате подобни проблеми или оплаквания, просто трябва да ги предявите в съответната бензиностанция, а може и по-горе в централата им. Определено ще ви обърнат внимание.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Питах ги през формата в сайта не е ли малко тъпо да трябва да плащаш само кеш, за да ползваш картите за остъпка.
Отговорът им беше цитат на условията за ползване на картите, в които общо взето пише, че каквото си решат, това ще правят.
Отговорът им беше цитат на условията за ползване на картите, в които общо взето пише, че каквото си решат, това ще правят.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”