При кого да отида във Видин да ми монтира бууст метър?
- vidinskia
- Автомобил:
- Двигател:
При кого да отида във Видин да ми монтира бууст метър?
Колеги закупих си бууст метър и се чудя при кой да ида във Видин да ми го инсталира на колата а и също така да ми нагласи да не трепти стрелкичката,благодаря много !!!??? 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Бууст метър,помощ !!
За да се избегне ефекта със трептящата стрелка ти трябва рестриктор около 1,5см със отвор 0,3 /0,4мм да сложиш във маркуча. От някаква руска кола жигльорите на карба май бяха на този размер.
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
аз си направих "дросел" от капачка на химикал. Натиках капачката в маркучето и я пробих с върха на една игла. Получи се добре ...не лагва и не трепери.
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
Колеги а дали има значение къде по маркучето ще се сложи това стеснение, защото аз го сложих близо до бууст метъра и пак ми трепти и дрънчи
направих го от игла за системите дето са със една синя пластмаса 

- vidinskia
- Автомобил:
- Двигател:
ventotdi написа:аз си направих "дросел" от капачка на химикал. Натиках капачката в маркучето и я пробих с върха на една игла. Получи се добре ...не лагва и не трепери.
Мисля и аз да пробвам с капачка но колега каде да сложа капачката по към бууст метъра или от другата страна ????

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Слага се възможно най далеко от буст метъра, за да може останалата част от маркуча да се ползва за разширителен съд 

- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
за по -голяма ефективност може да сложиш две капачки пробити с игла една до буустметъра и една до МАП-а
...няма да има ЛАГ при надуването 

- gogo_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги и аз имах този проблем.....просто сложих малко масло с една спринцовка в тръбичката! 

- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
Какво ще кажете за този,дали си струва... http://tuning-parts.bg/52mm-prosport--bf/1401/
- gogo_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
аз си взех този и съм доволен http://tuning-parts.bg/52mm-vdo-type/1326/
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Ние пробвахме на познат с прищипване на маркуча с устройството от системите (докторските) ама нещо не се получаваше.....просто не можеше да се уцели точно притока на въздух!Накрая каза,че е сложил щуцер на колектора с много малък отвор и нещата са станали
И аз отдавна се канех да взема уред,поръчах това http://tuning-parts.bg/prosport/1335/ и се надявам да не правя "шашми" за да работи добре.... 

- vidinskia
- Автомобил:
- Двигател:
Малии още незнам при кой майстор да ида,не ми се рискува сам,и искам задължително да си оправия това трептене ! 

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Бях писал в една тема, как се оправя проблема с това трептене на стрелката. Освен трептенето при мен и потракваше бууст метъра....ама не мога да я намеря, затова пак ще напиша:
Купуваш си едно бензиново филтърче ор тези които се разглобяват. 2-3 лева е. Изкормяш го т.е. вадиш му цедката отвътре. Срязваш маркуча и надеваш изкорменото вече филтърче. Това е.Изпробвано е и работи без никакви проблеми
Разтърси се за темата..там и снимка бях сложил.
Купуваш си едно бензиново филтърче ор тези които се разглобяват. 2-3 лева е. Изкормяш го т.е. вадиш му цедката отвътре. Срязваш маркуча и надеваш изкорменото вече филтърче. Това е.Изпробвано е и работи без никакви проблеми

Разтърси се за темата..там и снимка бях сложил.
vidinskia написа:Колеги закупих си бууст метър и се чудя при кой да ида във Видин да ми го инсталира на колата а и също така да ми нагласи да не трепти стрелкичката,благодаря много !!!???
Колега,от къде го закупи и кой ще ти го монтира?
Върни се в “Дизелови агрегати”