Аз пък лично имам правото да зареждам където си искам.
Но щом няма да има отстъпка ще ходя до ОМВ поне кафето и нафтата да са ми от едно място

Да плащам Кеш?! Абсурд!
Tihon написа:velinsl написа: хем знаеш че сървърите на форума ще функционират както до сега
EKO написа:Уважаеми Клиенти,
Във връзка с технически промени в системите за обработка на карти, както на ЕКО карти ПРИЯТЕЛИ, така и на банкови (дебитни или кредитни) карти, моля имайте предвид, че считано от 01/12/2011 ще е възможно отново смесеното ползване на двата типа карти.
До тази дата картите от типа (посочен по-долу) ПРИЯТЕЛИ, могат да бъдат ползвани единствено при плащане в брой.
VWGT написа:R@do написа:Идеята е,че не желаят да се начислява двойна отстъпка. При другите компании отдавна е въвведено това. Еко бяха последни.
а коя е двойната отстъпка ?
LILO&STICH написа:разгеле
Явно им е намаляло потреблението в този кратък срок
R@do написа:VWGT написа:R@do написа:Идеята е,че не желаят да се начислява двойна отстъпка. При другите компании отдавна е въвведено това. Еко бяха последни.
а коя е двойната отстъпка ?
При представяне на клубната карта - начислява се отстъпка, която се сторнира от реално заредената сумата, след което плащам вместо в брой, с Кредтина карта "Юролайн" - в края на месеца получавам кеш бек в размер на 2% от платената сума. В абсолютни стойности се получава реална получена отстъпка от около 10 ст., които са изцяло за снетка на Еко - 7 ст. по първата карта и около 3 ст. по втората.
drago_tr написа:Не ми пука за горивото им...не ме интересуват отстъпките им. Навсякъде всичко е боклук. Я донесете 1 литър австрийска нафта и я сравнене с тукашната от коя да е бензиностанция да видим какво ще каже анализа. И на всичкото отгоре 2.58....е нямат срам вече![]()
![]()
hooligans написа:Ами ходи да зареждаш в Австрия
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта