Никой от пишещите не пита за кой доход става въпрос: преди или след данъци

Може и да не ти харесва, може и наистина да е кофти, но не съм отрязал никого.golfer написа:Кофти отговори в анкетата.
Отрязал си половината форум.
Matematiks написа:Готина анкетка - браво!
velinsl написа:Моля оценявай автомобилът си с реалната пазарна, а не желана от вас цена.
Matematiks написа:Готина анкетка - браво!
Малко под 3-значи 3 ЗАПЛАТИ.
ИНаче 1 семеен доход
до 10 дохода 28% [ 14 ]![]()
![]()
![]()
stefan4o написа:Matematiks написа:Готина анкетка - браво!
Малко под 3-значи 3 ЗАПЛАТИ.
ИНаче 1 семеен доход
до 10 дохода 28% [ 14 ]![]()
![]()
![]()
Кое те учудва. Хората с по 500 лева заплати теглят кредит и си купуват голф четворка И после аз се чудя кой купува 7-годишните зимни гуми със "свеж каучук" от форумните обяви. Хора, които харчат много повече отколкото изкарват не стигат особено далеч в живота.![]()
AmW написа:
Що така обичаш да слагаш под общ знаменател...
Въпроса е зададен така, че може да се отнася за 5 коли и доход на един член от семейството.
Дохода може да варира.
Покупката на автопарк може да не е сързана със сегашния доход... и тн.
Дай да си накупиме всички джети та да стигнеме далеч.... и да изпитаме удоволствието!
По темата... до 10 дохода.
Дохода ми варира до 5 и не е свързан със сегашния автопарк.
stefan4o написа:AmW написа:
Що така обичаш да слагаш под общ знаменател...
Въпроса е зададен така, че може да се отнася за 5 коли и доход на един член от семейството.
Дохода може да варира.
Покупката на автопарк може да не е сързана със сегашния доход... и тн.
Дай да си накупиме всички джети та да стигнеме далеч.... и да изпитаме удоволствието!
По темата... до 10 дохода.
Дохода ми варира до 5 и не е свързан със сегашния автопарк.
Не визирах конкретно никого. Във форума обаче не липсват теми, в които явно си личи, че по финансова гледна точка колата не отговаря на притежателя й. Съжалявам, ако съм те обидил. Явно принципите ми при избор, покупка и поддръжка на автомобил спрямо месечен доход са по-различни от твоите. Ама много ви бърка в дупето тая мойта Джета... Не си ми схванал мисълта, ама както и да е, не ми се спори. Всеки си гледа от своята камбанария![]()
Инак да, въпросът не е много правилно формулиран, тъй като когато някой си е купил колата, която кара в момента може да е получавал един доход, а сега - друг
golfer написа:Кофти отговори в анкетата.
Отрязал си половината форум.
Голф1, 2, поло, даже вече някои от тройките са на стойност под 1000лв.
Демек под средния месечен доход на семейство.
forski написа:
Ми то го има и другия вариант,колата ми е на стойност половината ми месечен доход,реално мога да си позволя и по-скъп автомобил но в момента това не ми е приоритет N:1 и за това си карам 20 годишния Опел и хич не ми дреме.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта