Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./

Мнениеот radotom » Сря 16 ное 2011 10:04

doubledTSI написа:Има 5 години гаранция, но понеже съм я взел с фактура, гаранцията и е 6 месеца и...

:shock :shock Я, я пак?!? :shock
Какво имаш предвид 'с фактура' и какво общо има това с гаранцията?!?
Че търговеца е длъжен да ти издаде фактура за кутийка кибрит или ролка тоалетна хартия и никой и нищо не може да обвърже този факт с гаранционните условия.
Ако ти се занимава - върни се пак там и поискай становището им писмено. За да го приложиш към жалбата до КЗП и НАП.
Дали ще има такава жалба е друг въпрос - важното е те да повярват, че ще има :lol:

А ако не ти се занимава - разходи се до фирма 'Дошков'.
Това е моста на Герджика, от станата на бул 6-ти септември, до ТОХ-а (то сега е няк'ва частна гимназия)
Та от ТОХа тръгваш към моста, подминаваш спирката и в една ламаринена барачка влизаш. Пише си, че продават реотани, котлони и т.н.
И да нямат такова, момчето ще ти направи ;) Много е печен, та чак и варен

Потребителски аватар
doubledTSI
Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009

Мнениеот doubledTSI » Сря 16 ное 2011 13:05

radotom написа:
doubledTSI написа:Има 5 години гаранция, но понеже съм я взел с фактура, гаранцията и е 6 месеца и...

:shock :shock Я, я пак?!? :shock
Какво имаш предвид 'с фактура' и какво общо има това с гаранцията?!?
Че търговеца е длъжен да ти издаде фактура за кутийка кибрит или ролка тоалетна хартия и никой и нищо не може да обвърже този факт с гаранционните условия.
Ако ти се занимава - върни се пак там и поискай становището им писмено. За да го приложиш към жалбата до КЗП и НАП.
Дали ще има такава жалба е друг въпрос - важното е те да повярват, че ще има :lol:

А ако не ти се занимава - разходи се до фирма 'Дошков'.
Това е моста на Герджика, от станата на бул 6-ти септември, до ТОХ-а (то сега е няк'ва частна гимназия)
Та от ТОХа тръгваш към моста, подминаваш спирката и в една ламаринена барачка влизаш. Пише си, че продават реотани, котлони и т.н.
И да нямат такова, момчето ще ти направи ;) Много е печен, та чак и варен

Щом съм взел фактура, фурната се води на фирма. т.е. гаранцията автоматично става 6 месеца. Това не ми го обясниха любезните консултанти ... внимавайте когато пазарувате с тези уловки.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 16 ное 2011 15:46

Е,и?
А ако фирмата е за направа на мартенички и аз съм взел фурната, за да могат 3-те лели, докато навиват конците, да си притоплят обяда и да ми изръткат и една баница?!
Това, че е на фирма отново не е основание за промяна на гаранцията.
А тия от НАП ще се зарадват на писмено становище, в което се говорят глупости относно фактурите, повярвай :lol:
И да няма актове - поне проверяващите ще имат мооого подаръчета mhihi

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 16 ное 2011 15:57

Колеги,утре на линия ли сме? :Mr Green Fun :beer

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Сря 16 ное 2011 16:32

Благовест написа:Колеги,утре на линия ли сме? :Mr Green Fun :beer

някой даже и на 2 хахаха :Mr Green Fun ,колега предполагам,че някой от колегите ще са там за жалост за пореден път няма да имам възможност да дойда,но някой ден .... :banana
Поздрави

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Сря 16 ное 2011 18:11

я кажете според трафика в гр. Пловдив ако изляза в 19:00 от ТУ, за колко време ще стигна до мястото на сбирката, при положение че ще изляза на главната до тримонциум, оттам сле тунела в ляво, оттам до пряката за стадиона?

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 16 ное 2011 18:15

dj_nako написа:я кажете според трафика в гр. Пловдив ако изляза в 19:00 от ТУ, за колко време ще стигна до мястото на сбирката, при положение че ще изляза на главната до тримонциум, оттам сле тунела в ляво, оттам до пряката за стадиона?

приблизително 10 мин според мен

Потребителски аватар
plamenpet81
Автомобил: Vento
Двигател: ABS

Мнениеот plamenpet81 » Сря 16 ное 2011 18:16

dj_nako написа:я кажете според трафика в гр. Пловдив ако изляза в 19:00 от ТУ, за колко време ще стигна до мястото на сбирката, при положение че ще изляза на главната до тримонциум, оттам сле тунела в ляво, оттам до пряката за стадиона?

Колега за 10-15 минути максимум си там.Ако крака ти е тежичък може и за по-малко да пристигнеш. :)

Потребителски аватар
doubledTSI

Мнениеот doubledTSI » Сря 16 ное 2011 18:17

radotom написа:Е,и?
А ако фирмата е за направа на мартенички и аз съм взел фурната, за да могат 3-те лели, докато навиват конците, да си притоплят обяда и да ми изръткат и една баница?!
А тия от НАП ще се зарадват на писмено становище, в което се говорят глупости относно фактурите, повярвай :lol:

Гориш ... звънях в КЗП и от там ми казаха да си търся търговската гаранция .... т.е. тази от 5-те години отпада с фактурата. А търговската гаранция била 6 месеца според сервиза. Така, че или гаранция или фактура ....

Потребителски аватар
shveda_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shveda_ » Сря 16 ное 2011 19:35

doubledTSI написа:

Гориш ... звънях в КЗП и от там ми казаха да си търся търговската гаранция .... т.е. тази от 5-те години отпада с фактурата. А търговската гаранция била 6 месеца според сервиза. Така, че или гаранция или фактура ....

Ела до сервиза със всичките данни на печката.
ул"Марин Дринов 25" аз работя там и ще ти порачаме такъв нагревател.А отностно гаранцията наистина е така,като се вземе с фактура на фирма автоматично става 6 месеца.Тези правила ги определят от централен сервия-София и до колкото знам по закон е така.

Потребителски аватар
doubledTSI

Мнениеот doubledTSI » Сря 16 ное 2011 19:42

shveda_ написа:
doubledTSI написа:

Ела до сервиза със всичките данни на печката.
ул"Марин Дринов 25" аз работя там и ще ти порачаме такъв нагревател.А отностно гаранцията наистина е така,като се вземе с фактура на фирма автоматично става 6 месеца.Тези правила ги определят от централен сервия-София и до колкото знам по закон е така.

Аз може би с теб говорих по телефона ..... Идвам при теб тогава :да:

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Сря 16 ное 2011 22:10

здравейте колеги от Пловдив. Отново имам въпрос свързан с паркитенето в Пловдив. Тази вечер обиколих уличките около ТУ и на ул. Булаир и ул. Д-р Г.М.Димитров не видях знак за забранено паркиране или синя зона, което означава че са идеални за мен ако има място де. Някой спирал ли е на тия улици, верно ли са за НЕплатено паркране или съм пропуснал да видя знака им?

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Чет 17 ное 2011 10:31

dj_nako написа:здравейте колеги от Пловдив. Отново имам въпрос свързан с паркитенето в Пловдив. Тази вечер обиколих уличките около ТУ и на ул. Булаир и ул. Д-р Г.М.Димитров не видях знак за забранено паркиране или синя зона, което означава че са идеални за мен ако има място де. Някой спирал ли е на тия улици, верно ли са за НЕплатено паркране или съм пропуснал да видя знака им?

На Булаир е спокойно паркирането, но гледай да не си пред гараж или на по-малко от 5 метра от кръстовище. Единствено спазвай еднопосочните, че са много нервни шофьорите mhihi не че и аз ще слезна да те черпя пита с мед ако те видя насреща знака де :063:

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пет 18 ное 2011 23:30

Колега до ТУ-то Ц.Дюстабанов е синя,Цар Асен до ПУ-то също :012:

Зад ПУ-то е свободно К.Пастухов,на К.Пеев и от другата страна на ТУ-то Булаир :да:

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Пет 18 ное 2011 23:39

BG_Golf4e написа:Колега до ТУ-то Ц.Дюстабанов е синя,Цар Асен до ПУ-то също :012:

Зад ПУ-то е свободно К.Пастухов,на К.Пеев и от другата страна на ТУ-то Булаир :да:

+ един пропуск в синята зона до ТУ. На пресечката има 2 знака за инвалид, които важат до следващото кръстовище, а то е малка пресечка вдясно. Така че в ляво след крастовището е позволено и сутрин преди 8 и 30 има доста свободни места.

Върни се в “Организационен”