Толкова ли е трудно да паркираме?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 13 сеп 2006 12:55

специално за Змея:
Пътувам всеки ден от Костинброд до офиса си през сточна гара...22 км...нищо работа, около 35 минути в нормално време...8.30 сутрин и 18.00 вечер...сега е нещо НЕВЕРОЯТНО по час и нещо

до София е ОК....след това на гарата не работи южното платно на Мария Луиза, преиз гробищата е АДДДД, на Сточна е аддд, оставям жинътъ на Паметника левски и след това ми се струва РАЙ на СУ...после до НДК няма проблеми само 15 минути е.. :twisted: , ако мина през международния път в Люлин до тунела се ядва, после Т. Александров е еднопосочен вече, Опълченска не работи, Стамболииски просто е непроходим...после Хр. Ботев е рай...просто незнам, ремонтите ще продължат до края на Септември, а от 15 и децата тръгват на училище...чудя се...стигам до обеля оставам си колата и взимам метро до Булбанк, просто не е истина...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 13 сеп 2006 13:00

мда аз на твое място така бих правил поне докато пуснат булевардите...

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 13 сеп 2006 13:01

3,14 написа:...

Аз карам по разни преки и общо взето добре се придвижвам от Св. Троица до Универсиада.
На светофара на универсиада проблемът идва от това, че още от кръстовището искат да застанат вляво за към тунела и го запушват (кръстовището). Лентата, която ми трябва на мен е свободна, но не мога да завия :cry: по 10 мин.

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 13 сеп 2006 13:01

zmej написа: А има ли колеги, които минават през светофара до зала "Универсиада"? :horror:

майко мила, що си ме родила - тва се чудя всеки ден от понеделник насам като минавам оттам. съвет - ако идваш по шипченски посока центъра и искаш да завиеш наляво (за да излезеш на цариградско или по алея Яворов), по-добре преди да стигнеш до светофара влез в първата пресечка вдясно, после след два завоя наляво излизаш директно на светофара, където вече си направо и нямаш грижи.

ПС: сори за спама, мнението ми не е много по темата.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 13 сеп 2006 13:03

родителите ми живеят в Мусагеница....дайте шорткът от НДК до там....просто не е истина и там кво става около КАТ, ОМВ-то и т.н.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 13 сеп 2006 13:04

чакаш метрото mhihi mhihi mhihi

sorry :oops: не се сдържах

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Сря 13 сеп 2006 13:06

bbaev написа:майко мила, що си ме родила - тва се чудя всеки ден от понеделник насам като минавам оттам. съвет - ако идваш по шипченски посока центъра и искаш да завиеш наляво (за да излезеш на цариградско или по алея Яворов), по-добре преди да стигнеш до светофара влез в първата пресечка вдясно, после след два завоя наляво излизаш директно на светофара, където вече си направо и нямаш грижи.

Напротив, полезно е!!! :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 13 сеп 2006 13:06

До НДК шорткъти нема. Пробвал съм на светофара на КАТ вляво и излизам на булеварда Дианабад - Щутгард (не го знам как се казва :oops: ) и оттам се набивам на х*я на яворов и симеоновско. После през Баучър и по Черни връх. Общо взето файда няма голяма.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 13 сеп 2006 13:10

Стиви Джи написа:До НДК шорткъти нема. Пробвал съм на светофара на КАТ вляво и излизам на булеварда Дианабад - Щутгард (не го знам как се казва :oops: ) и оттам се набивам на х*я на яворов и симеоновско. После през Баучър и по Черни връх. Общо взето файда няма голяма.
еми през дианабат - семинарията (чака се около 5 световара) -- хемус (по свети наум, пак може да се чака) ако не още на семинариата влизаш към пл. Йорданка николова някъде там у десно и да излезеш към локалното на Черни връх към НДК, ама файдата е че най много да спечелиш 2 чакането на светофара.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 13 сеп 2006 13:12

Roberta написа:
bbaev написа:майко мила, що си ме родила - тва се чудя всеки ден от понеделник насам като минавам оттам. съвет - ако идваш по шипченски посока центъра и искаш да завиеш наляво (за да излезеш на цариградско или по алея Яворов), по-добре преди да стигнеш до светофара влез в първата пресечка вдясно, после след два завоя наляво излизаш директно на светофара, където вече си направо и нямаш грижи.

Напротив, полезно е!!! :bowdown :bowdown :bowdown
ти па ко се кефиш :shock ти нали си летиш на воля с метлата и задръстване не те лови mhihi mhihi :P :P

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 13 сеп 2006 13:12

... минавал съм и през факултета по физика, ама сложиха бариера

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 13 сеп 2006 13:15

Pichaga написа:родителите ми живеят в Мусагеница....дайте шорткът от НДК до там....просто не е истина и там кво става около КАТ, ОМВ-то и т.н.

по черни връх до хладилника
оттам покрай зоопарка улицата дето излиза на симеоновско шосе. оттам посока Онкологията, но на сфетофара на диана-бад свиваш за студентски град надясно, веднага ляв завои покрай 1,2,3,4 блок на ТУ отам покрай спортен комплекс Октомври и си на светофара на Кл.Охридски, там вариант 1 направо ако си в тази част на мусагеница, вариант 2 наляво посока Онкологията и преди да стигнеш ОМВ-то има една пряка дясно , и то там по уличките, предполагам познаваш квартала :) спестяваш 20 минути така :)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 13 сеп 2006 13:44

Абе те хората предупредиха, колкото се може, по-малко да се използват личните автомобили и да се обикаля с градски транспорт... ся, верно, че е голяма селяния в тоя т.нар. транспорт, ама поне като стигнеш някъде, не ти е притеснено за колата, че някой щи спука гумите или ще намериш паве... друг е въпроса също, че булеварди, които нямат никаква нужда от ремонт, се затварят и се разкопават като за световно... :shock :sly Това за мен са абсолютно непонятни ремонти на столицата, и то точно когато всички вече са се върнали от очивка и са започнали работа. Тези неща трябваше да ги направят поетапно преди години, ама нали бат бойко сега реши да парадира, че много работа върши... и хайде давай...
Иначе в междублоковото пространство при нас има един с 4 коли, и двама, чиито трошки не са в движение ;) и няма оправия. Другите пък, като идват от някаде си, паркират като бей в пустиня (както беше израза)... абе, ужас - куцо, кьораво и тъпо имат коли вече и се правят на тежкари... типично по български ;)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 13 сеп 2006 13:52

мерси за пътищата и помощта
извинявам се на автора, че му разводних темата
п.с. Фен, това са едни 20 млн лева, коита са взети като кредит от банки за ремонта, требе да се оползотворят ПР му викат, сега веднага, нищо че е активен сезон вече и хората са на работа...избори идат, работим рииш ли...аде стига че нарушавам точка 12345 :wink: ..па парите па ние с данъците си ще ги връщаме....убави пътища ще караме...стоооп
:012:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 13 сеп 2006 14:15

Pichaga написа:мерси за пътищата и помощта

мерси викаш?
аз ти дадох възможно най-краткия и доказан път дето никой бакшиш няма да ти даде ти само с мерси мислиш да минеш :) :) :)
хммммммммм

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”