Остава си волана, въпреки че се колебах много. Мисля че е достатъчно добре направен и се вързва с интериора на колата + това никога не съм очаквал да получа 100% реплика на оригинала. С времето като се поокърши, като потъмнее и като се позалъска кожата ще стане още по-красив
Днеска имах възможност да вида наживо волан на A4 S-line, който е същия като на R32 и като шев и като всички извивки, има разлика в AIRBAG само, еми много тънак ми стои... и моят повече ми харесва.
Вече съм достатъчно убеден, че това е волана който искам. Направен е много добре, кожата е много хубава, изпъната е много добре, логото е поставено перфектно, шевът е много добър, единствената забележка е към вида бод, като на Голф 6 е, а не като на Голф 4, но не е болка за умиралка, мога да го преживея някак си.
Топката също е направена хубаво, единствената забележка към нея е че не е направен шев и от предния край. Това коет изглежда леко набръчкано и повдига капачето с времето ще омекне и ще си легне перфектно. Просто кожата е нова все още и не се е учупила - улегнала, заела формата си. Всеки си е купувал кожени обувки и знае за какво става на въпрос

Говорих с човека, каза че няма никакъв проблем да му върна нещата и да направи пълне refund на сумата, само заради това че не е направил шева както аз искам, но мисля че няма да се наложи