! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот JC » Пон 07 ное 2011 0:40

Тези дни си карам по бул. Гоце делчев посока пазара на Красно село, а пред мен една S класа, но шофьора и хич не беше от тази "S" категория ...
Та движим се заедно в една посока, на Дойран светва червен светофар, този отпред не дава никакви сигнали за спиране, та погледнах втори и трети път дали е червено, еми червено беше, а този премина на чисто червено с някаква скорост от 50км/ч, без да доускори или да намали, размина се с две коли, които бяха на зелено, едната мина пред него, другата зад maikomila

.... добре, че се получи този троен синхрон като по чудо ....думи нямам, а това се случи в 6и30ч сутринта :beat_butt2

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 07 ное 2011 14:29

В София и да искаш, няма как да караш по правилата.
ПП: И не си се обадил, а :evil:

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Пон 07 ное 2011 14:44

Тази сутрин един бус изпреваваше лежерно почти в средата на насрещното платно (с по 2 ленти в посока са платната) по Първа Българска армия.
От изненада от безумната му постъпка даже не се сетих да го напсувам...

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Сря 16 ное 2011 20:12

"Колега"със сив Г2 номер С/СА 6079/97,зеления сигнал на светофара не се чака на средата на кръстовището.Става дума за К.Величков и Сливница.Тези лайсни на номера ги свали.Като заставаш на средата на кръстовището сакън някой да не тръгне преди тебе няма да стигнеш по-бързо. :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnkostadinov » Сря 16 ное 2011 23:11

аз пък онзи ден по булеварда, който е от Мол Сердика до Сточна гара/ не му знам името, маи някакъв "Ген." беше/ след подлезчето с бул.Мадрид, посока сточна, си карам в средна лента. един/ да го нарека Жей/ с някаква зафира в лява лента кара и се точи с 40км/ч и аз си го задминавам от средната, но 100-ина метра по-надолу гледам, че пред мен има камион и реших да се престроя в лява лента, като Жей-ят беше на сигурно 40м зад мен. и пускам си аз мигач, поглеждам в огледалото- далече е и почвам лекичко са се престроявам, при което след като вече бях централно над осовата линия чувам клаксони, средни пръсти хвърчат и съотватно се стреснах и си продължих зад камиона. Жей-я като се изравни с мен ми се хили отвътре и пак намали. та си викам, ако не бях 60 кила, а 120 щях да му се ухиля и аз...

..много прост народ, никаква колегиалност и много хора си мислят, че да шофираш е като да играеш "Супер Марио" и най-лошото е, че никой не си взема поука след някой тежък инцидент.

П.С. Жей-ят беше 40г +

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Сря 16 ное 2011 23:31

vnkostadinov написа:и пускам си аз мигач, поглеждам в огледалото- далече е и почвам лекичко са се престроявам, при което след като вече бях централно над осовата линия чувам клаксони, средни пръсти хвърчат и съотватно се стреснах и си продължих зад камиона.

При което ако съм аз,още по-бързо влизам в неговата лента и на следващата секунда скачам на спирачките с двата крака,след което или го пребивам или изчаквам да му напишат акта и тогава го пребивам(в зависимост от това дали ще ме удари или не)... mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 16 ное 2011 23:36

lion_heart002 написа:
vnkostadinov написа:и пускам си аз мигач, поглеждам в огледалото- далече е и почвам лекичко са се престроявам, при което след като вече бях централно над осовата линия чувам клаксони, средни пръсти хвърчат и съотватно се стреснах и си продължих зад камиона.

При което ако съм аз,още по-бързо влизам в неговата лента и на следващата секунда скачам на спирачките с двата крака,след което или го пребивам или изчаквам да му напишат акта и тогава го пребивам(в зависимост от това дали ще ме удари или не)... mhihi mhihi mhihi

Машина си :lol:
Ти ако караш в София, предполагам, че колата ти ще е веднъж месечно на пътя, докато не засечеш и пребиеш някои и айде пак в сервиз до следващия път :063:
Костадинов, не е в килата, в главата е mhihi

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Сря 16 ное 2011 23:39

Ми не,че ще почна да го бия от раз,действително ще спра пред него и ще го питам кой му е разрешил да ми показва среден пръст!Те като ги знам какви са повечето ще се направи на отворен,оттам нататък си е самозащита... :wink: Пък те килограмите не са толкова важни,аз съм само около 120... mhihi mhihi mhihi Не смятам,че е приемливо да се показват такива жестове току-така! Искаш обяснение и извинение до последно,ако премине в бой-така е било писано... mhihi mhihi mhihi

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Сря 16 ное 2011 23:45

lion_heart002 написа:Ми не,че ще почна да го бия от раз,действително ще спра пред него и ще го питам кой му е разрешил да ми показва среден пръст!Те като ги знам какви са повечето ще се направи на отворен,оттам нататък си е самозащита... :wink: Пък те килограмите не са толкова важни,аз съм само около 120... mhihi mhihi mhihi Не смятам,че е приемливо да се показват такива жестове току-така! Искаш обяснение и извинение до последно,ако премине в бой-така е било писано... mhihi mhihi mhihi

Вече втори път си герой на бой, с килата се фалиш - значи ли, че в главата немаш?!? Я си представи да е зад тебе некой, същия като тебе, ама с ТИР, а, оооох на батяяяя... Айде по-спокойно, щото сме си ясни с номерцата :beer

Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnkostadinov » Сря 16 ное 2011 23:51

Петър Петров написа:
lion_heart002 написа:Ми не,че ще почна да го бия от раз,действително ще спра пред него и ще го питам кой му е разрешил да ми показва среден пръст!Те като ги знам какви са повечето ще се направи на отворен,оттам нататък си е самозащита... :wink: Пък те килограмите не са толкова важни,аз съм само около 120... mhihi mhihi mhihi Не смятам,че е приемливо да се показват такива жестове току-така! Искаш обяснение и извинение до последно,ако премине в бой-така е било писано... mhihi mhihi mhihi

Вече втори път си герой на бой, с килата се фалиш - значи ли, че в главата немаш?!? Я си представи да е зад тебе некой, същия като тебе, ама с ТИР, а, оооох на батяяяя... Айде по-спокойно, щото сме си ясни с номерцата :beer

аз за тва се чудя дали да не скочна до илиенци да си взема една запалка под формата на пистолет.. изглежда доста реално и в такъв случай мисля, че само като го покажеш през стъклото, тежкара зад теб сам ще спре и ще си сложи главата под гумата :D :D :D ... тва е шега естествено :)

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 16 ное 2011 23:52

Предлагам, всеки в темата да си пише и килограмите, за да се знае все пак :063:

А за палката е идейно, ама само да не се окаже някоя черна нинджа тоя отзад и да ти я завре :063: :063: :063:
Айде стига спам до сега...
Извода е един, не е трябвало да се връщаш!
Много пешеходци го правят тоя номер, тръгне, стигне до средата и се върне...

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Сря 16 ное 2011 23:55

Еми пич,щото всички си мълчим затова ги има такива идиоти дето ще ти показват и среден пръст!Щото ако си му опукал една по мръсната мутра-утре ще се замисли преди да покаже среден пръст на някой друг! Ама не го разбирате,просто на прекалено много народ му се разминава безнаказано...А това с тира е доста тъпо,видял си го че е с Зафира,нали??? Или ти не преценяваш ситуацията... Нека си ви тъпчат,щом си мълчите,па се плачете по форумите... mhihi mhihi mhihi И хич не одобрявам насилието или побоя и тн,просто някой хора си го търсят и рано или късно си го намират!! А освен килограмите аз предлагам да си пишем и образованието! :wink:

Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnkostadinov » Чет 17 ное 2011 0:11

lion_heart002 написа:Еми пич,щото всички си мълчим затова ги има такива идиоти дето ще ти показват и среден пръст!Щото ако си му опукал една по мръсната мутра-утре ще се замисли преди да покаже среден пръст на някой друг! Ама не го разбирате,просто на прекалено много народ му се разминава безнаказано...А това с тира е доста тъпо,видял си го че е с Зафира,нали??? Или ти не преценяваш ситуацията... Нека си ви тъпчат,щом си мълчите,па се плачете по форумите... mhihi mhihi mhihi И хич не одобрявам насилието или побоя и тн,просто някой хора си го търсят и рано или късно си го намират!! А освен килограмите аз предлагам да си пишем и образованието! :wink:

не плача- темата е за споделяне... сетих се и писах. а кое с тира е тъпо? ще ме караш по нощите с Paint да се занимавам да чертая схема mhihi

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Чет 17 ное 2011 0:25

Много добре те разбрах какво искаш да кажеш!Надявам се поне не ти е станало тъпо от жеста,понеже на мен определено не ми стана приятно само като четох поста ти! Подобни идиоти трябва да бъдат превъзпитавани,по един или друг начин!Надявам се поне и от твоя страна е имало жест... mhihi mhihi

По темата:Мен пък на два пъти днес няква лелка с клио ме изпреварва докато си карам с около 80 и почва да кара с 50 пред мен а няма къде и как да се изпревари,и така 10 км! :screwy :screwy :screwy

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Чет 17 ное 2011 3:04

Преди доста години , в зората на демокрацията един мой познат 100+ кила, реши да налее мозък на един пич в раждясала Жигула , да ама пича в Жигулата са оказа от УБО mhihi ...........та моя познат се раздели с два зъба и му наместваха ръката.Изводът е ,че не 120 ами 220 кила да си ,ако оня срещу теб е достатъчно луд че и обучен ,лоша работа.

Върни се в “Пътеводител”