Колеги, скоро имах малък проблем по километражното табло. Изведнъж спря да ми показва с колко km/h се движа, колко km изминавам и колко литра ми гори на борд. компютъра. В първия момент си помислих, че е от таблото или от някой кабел отзад в буксите. Взех си ново табло - същата работа. Почнах да проверявам буксите отзад. Накрая реших отново да си поиграя с кабелите и да си върна старата букса. Така и направих. Влязох отново в големия филм с кабелите и смених буксите с тази от Голф 3. Сложих си старото табло и отново същия проблем. В крайна сметка се оказа, че проблема е в датчика на скоростната кутия. Сменихме го и вече всичко е ОК. А аз си поиграх малко с таблото от 3-ката. Сложих стрелките от 4-ката и ги направих да светят. Ето го резултата (да отбележа, че е снимано през деня и тази вечер, ако мога ще направя по-добри снимки):
Сдобих се с нови мигачи на DEPO (предни - бели). Отворих ги и си поиграх малко с тях. Вътре ги боядисах черни, оставих само рефлектора. А моите от фаровете ги махнах и рефлектора за дългите го минах с някъв спрей (хром). Сложих си и оригиналните стъкла. Минах ги с водна шкурка и с паста за полиране. Има още работа по тях:
Свалих целия таван в купето и прекарах кабелите от задните плафони и ето как светят:
Скоро, ще има нови работи по колата. Да вмъкна, че газовата уредба я махам. Ако някой има интерес, нека да пише на Л.С. Поздрави
Малко да пораздвижа темата. Снабдих се с нови капаци Brembo. Задните нямат проблем, но за предните ще ми трябват фланци, защото джантата леко опира в капака (скоро ще се снабдя и с тях). Но мисля още да не ги слагам, тъй като капаците стават на джанти НЕ по-малки от 16", а сега тези ще ги свалям (за да ги боядисвам) и за зимата ще слагам 15-ки. А иначе, ако сега ги сложа няма да мога да сложа 15-ките за зимата и ще трябва да търся 16-ки. За това ще изчакам. Ето малко снимки: