! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
STEFFO
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 98

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот STEFFO » Чет 17 ное 2011 10:18

lion_heart002 написа:Еми пич,щото всички си мълчим затова ги има такива идиоти дето ще ти показват и среден пръст!Щото ако си му опукал една по мръсната мутра-утре ще се замисли преди да покаже среден пръст на някой друг! Ама не го разбирате,просто на прекалено много народ му се разминава безнаказано...А това с тира е доста тъпо,видял си го че е с Зафира,нали??? Или ти не преценяваш ситуацията... Нека си ви тъпчат,щом си мълчите,па се плачете по форумите... mhihi mhihi mhihi И хич не одобрявам насилието или побоя и тн,просто някой хора си го търсят и рано или късно си го намират!! А освен килограмите аз предлагам да си пишем и образованието! :wink:

Точно така! По един или друг начин трябва всеки от нас да допринася за по-добро гражданско общество, но без крайности по възможност :dummy: Пък и има доста начини без бой да накараш някой да се замисли за постъпките си.

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Чет 17 ное 2011 10:27

rosen79 написа:"Колега"със сив Г2 номер С/СА 6079/97,зеления сигнал на светофара не се чака на средата на кръстовището.Става дума за К.Величков и Сливница.Тези лайсни на номера ги свали.Като заставаш на средата на кръстовището сакън някой да не тръгне преди тебе няма да стигнеш по-бързо. :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Колега интересното е, че колкото и пъти да мина оттам почти винаги съм свидетел на всякакви такива подобни извращения с форумни коли, смятам за редно да организираме една Наказателна група и да им сваляме стикерите и лайстните на такива рейсърчета, оттам най-вече идва лошия имидж за каращите фв колеги. :)

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Чет 17 ное 2011 18:14

plamen000000 написа:
rosen79 написа:Колега интересното е, че колкото и пъти да мина оттам почти винаги съм свидетел на всякакви такива подобни извращения с форумни коли, смятам за редно да организираме една Наказателна група и да им сваляме стикерите и лайстните на такива рейсърчета, оттам най-вече идва лошия имидж за каращите фв колеги. :)

дам,и регистрациите им сваляйте :screwy

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Чет 17 ное 2011 19:00

Простака си е простак, независимо какво кара и с какви стикери ....
По-нагоре четох, за момент имах чувството, че съм във форум за кикбокс :Mr Green Fun
Аз съм се убедил, че с нерви и подобни простотии нищо не се решава, виждаш че има простак, пускаш го и това е .... тия отворковците по пътищата сами се оправят ....

П.П. Аз пък имах случка точно на Архатгеловата задушница на гробищата на Бояна!То там има нещо като насипана с чакъл ливада и всеки спира където може, та някаква кола излиза и аз се мушкам, паркирах и отзад некъв свири, па скочи от колата, ръкомаха...Слезнах да видя къв е цирка и онзи ми ВИКА че съм му спрял на мястото и да съм се разкарал, ама едва ли не ще ме трепе, а той чичка на 50+ зад него майка му , жена му и некво малко дете, ... като отидох към него бесен да ми обясни какво иска и това ли е начина точно на това място онзи клекна и ми казва, бее ако има място дръпни да мога и аз да вляза ..... А този лумпен беше точно от показващите среден пръст по улиците ....Решил да се прави на отворен пред семейството си на гробищата ....е немам думи честно казано ...

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Чет 17 ное 2011 23:48

Идиоти на паркинга. Заради разни охлюви, трябваше 15 мин. да обикалям паркинга на кино "Арена". Изключително "хубаво" впечатление ми направи едно поло... спряно на 2 места :X Въх, тъй и не се научихте...

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Пет 18 ное 2011 23:07

Магистрала Тракия.
Изпреварвам Фиат Пунто.
Олигофрена прави стабилен заход към лявата лента, точно когато съм му на половината на колата, а караме с ~30км/ч разлика. Яко спирачки, дълги, псувни. Малко остана да се пречукаме.
Подминавам го и виждам, че продължава да си набира смс на телефона. Важен смс ще да е било.

Може ли да съществуват толкова прости хора??? :horror:
(и какъв изобщо е смисълът да пиша тука... :/ ама айде... дано някой си вземе поука )

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Пет 25 ное 2011 1:10

безумието на някой хора просто няма граници :screwy с над 100км/ч в насрещното и то в града :не: малоумника мина буквално на метър пред човечеца с колелото :horror:

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Пет 25 ное 2011 8:00

Тея от градския транспорт са няма такива нагли животни :screwy
Тролейбус не ме беше удрял но и това ми се случи онзи ден,отнесе ми задната вежда без право на облжалване.Като не издържат на стреса в трафика да пият хапчета и да си седят в кащи болнични да ги е.а! :bishop

Потребителски аватар
rosi17go
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosi17go » Пет 25 ное 2011 9:06

Вчера на Графа и Шишман една ватманка ми свали предния номер на бронята на шкодата, била съм спряла с 10 см по-напред, добре, че шкодата е лека и се дръпна на зад, катаджията ми беше познат и се разминахме.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 25 ное 2011 9:24

rosi17go написа:.... добре, че шкодата е лека и се дръпна на зад ....

Ако и трамвая беше малко от малко възпитан като Шкодилака , лекичко да се дръпне встрани mhihi ....

Потребителски аватар
vankatagb
Автомобил: Vw Passat B 5.5
Двигател: AZM 2001

Мнениеот vankatagb » Чет 08 дек 2011 11:47

Прочетох почти цялата тема уж да убия малко време пък то взех, че се изнервих припомняйки си подобни случки, а ето и най-скорощната, която ми се случи:
Бургас, к-с Славейков, около 17,20ч смрачава се и съм на фарове, междублоковото пространство на 20 и 21-ви блок май беше. Има път широк за две коли, а отдвете страни паркирани коли, карам с 20км/ч - това време се прибират майки с деца и те щъкат напред-назад и внимавам все пак.Та както си карам и виждам един джиБ Q7 излиза от паркомястото,пресветвам - нищо, натискам клаксона - уж спря, ама само УЖ, защото в момента, в който преминавам виждам как той продължава да дава назад и както се казва се разминахме на една боя. Кипна ми обаче в следващата секунда, в която той е решил, че аз съм виновен и ми свирка scare спрях и му теглих една майна, чак в Меден рудник ме чуха! По този случай си мисля скоро да се обзаведа с една малка, но яка бухалчица, защото такива баровци и несамо винаги са много отворени, ама пред винкело им омекват колената. Но на такива кво да им се сърдиш - селяндура си е селяндур дори и космически кораб да кара! Все пак - ТИ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ СЕЛОТО, НО ТО МОЖЕ И ДА НЕ ИЗБЯГА ОТ ТЕБ!!!

п.с. една молба към колегите, КОИТО НЕЗНАЯТ за какво служи лостчето отляво на волана - колеги това лостче е за мигачите, които показват за намеренията ви, какви маневри ще правите на пътя, то НЕ Е, повтарям НЕ Е само за да има симетрия отдвете страни на волана!
п.с.2 Дайте идея как да закрепя фотоапарата да снимам и аз докато шофирам, мат'рял ще има много за тази тема!

Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnkostadinov » Чет 08 дек 2011 15:27

vankatagb написа:п.с.2 Дайте идея как да закрепя фотоапарата да снимам и аз докато шофирам, мат'рял ще има много за тази тема!

има едно много яко приспособление, но е доста скъпичко: http://www.ebay.com/itm/Car-accident-recorder-dash-cam-spy-DVR-rear-mirror-VW-/260858771941?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbc64f9e5

друг вариант: http://www.ebay.com/itm/2-5-LCD-IR-6LED-Car-Vehicle-DVR-270-Camera-Recorder-/400236693496?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d2ff747f8

п.с. сори за ОФФ-а :beer

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 08 дек 2011 16:09

vankatagb написа: около 17,20ч смрачава се и съм на фарове,

През останалото време на деня не си ли на фарове?Щото ако не си и ти си за тази тема май :beat_butt2
Но след като изрично го споменаваш значи не си ;)

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Чет 08 дек 2011 18:21

:) Офф

Колега los_tigros , предполагам , че не е бил на фарове , защото от това , което прочетох действието се развива назад във времето....всички ли сме ИДИОТИ , които не караме в слънчевите дни на фарове? Аз съм един от тях . :beer

dido.sofiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido.sofiq » Чет 08 дек 2011 18:34

п.с. една молба към колегите, КОИТО НЕЗНАЯТ за какво служи лостчето отляво на волана - колеги това лостче е за мигачите, които показват за намеренията ви, какви маневри ще правите на пътя, то НЕ Е, повтарям НЕ Е само за да има симетрия отдвете страни на волана!
п.с.2 Дайте идея как да закрепя фотоапарата да снимам и аз докато шофирам, мат'рял ще има много за тази тема![/quote]

Симетрия вика :applause: :applause: :lol:

Върни се в “Пътеводител”