Толкова ли е трудно да паркираме?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Сря 13 сеп 2006 18:50

Cnupo написа:..................

Ама...не мога да те разбера! :)
Ядосваш се прекалено...Това, за което говориш е ежедневие, не е нищо ново.
Ти говориш за Варна, а тук ако дойдеш...не ми се мисли колко нерви ще изхабиш...
Ще мине малко време и няма да се впечатляваш чак толкова.
Вярно има случаи, в които не можеш да останеш безразличен, но ти както си тръгнал...скоро ще имаш достатъчно материал и книга да напишеш :D
Шегувам се, да не се обидиш сега!
Факт е, че наглостта няма граници, но с нерви- не става..безмислено е. И да се оплакваме- пак няма да има резултат.
Най- важното е да не забравяме, че сме преди всичко хора и колеги на пътя. Освен да се съобразяваме с това, друг начин да се оправят нещата няма!
Дано и това да стане един ден.. :D

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: Толкова ли е трудно да паркираме?

Мнениеот landwarrior » Сря 13 сеп 2006 19:00

Cnupo написа: и!
аз си мислех че това се случва само пред моя блок ,явно е неква масова некадърност да спираш като тъпир без да мислиш за останалите ,пред моя блок ако не се прибереш до 7рм ,просто няма как да спреш -мисля скоро да започна да пукам гуми и т.н щото вече ми писна вечер да вътря по 2 км покрай блока щото секви некадърници имат коли :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 13 сеп 2006 19:10

landwarrior написа:...........пред моя блок ако не се прибереш до 7рм ,просто няма как да спреш ........ :

Същото е и пред нас , даже до по-рано 18:30 :evil:

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Сря 13 сеп 2006 20:10

Моя блок си има двор отзад и специално слагахме отрада и верига за да не влизат всякакви субекти, а кво се оказа? Секви кретеноиди най-нагло си дигат веригата спират си и си пазаруват на пазара пред нас. Направо ги изби на платен паркинг, дееба и тъпите копелета, то мястото не стига за живущите, ама що да не ги преебем нали.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 13 сеп 2006 20:13

[quote="Cnupo"][/quote]
а ако тая Лада Рива е като една друга Лада - Нива, направо ти се чудя какви са ти проблемите с паркирането, има там едно малко лостче до скоростния лост ... та с него направо на козирката на входа можеш да се качиш :lol:

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Сря 13 сеп 2006 20:19

Лада Рива е 2105 или 2107.

BAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BAN » Сря 13 сеп 2006 20:34

Cnupo написа:п.п. Просто тази вечер малко повечко набрах докато карах, защото ми писна от жени шофьори и бакшиши!

Спиро, ти имаш ли си жена(приятел(ка))?

(-ДА!)

Тя кара ли кола?

Потребителски аватар
inter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inter » Сря 13 сеп 2006 22:15

BAN написа:
Cnupo написа:п.п. Просто тази вечер малко повечко набрах докато карах, защото ми писна от жени шофьори и бакшиши!

Спиро, ти имаш ли си жена(приятел(ка))?

(-ДА!)

Тя кара ли кола?

Няма значение дали е мъж или жена смотаният шофьор си е смотан.
Мен даже ме кефи как карат повечето жени - много са внимателни ,
прилежни , рядко бибкат , не показват средни пръсти и.т.н. в тоя смисъл по съм спокоен когато карам зад (пред) жена отколкото пред някой рацер с напомпано самочувствие.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 14 сеп 2006 0:25

и да ви пусна нешто за успокоение ;тип румънско паркиране има навсякъде по света ама като френското в БГ оште няма .може и за смарт да няма свободно място ама пасат ште влезе ,тук е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да избуташ предната и задната кола за да се паркираш дори и да има предостатъ4но място и за тир.селенията е навсякъде така 4е горе главата не само в бг е така има и по лошо

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Чет 14 сеп 2006 1:18

Ето готино паркиране :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Cnupo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cnupo » Чет 14 сеп 2006 2:42

Nadya_: главно се нервя защото по пътя чувам какви ли не работи по мой адрес, при положение, че не аз съм виновен за неудобната ситуация, а именно този, който ме псува. Добре, че не съм избухлив, иначе да съм изколил половината град. :roll:

п.п. Пък този на снимката с ладата хич не го боли, защото и да му направиш мръсно основния ремонт му е 20лв :) Е за това се кефя на баба лада, защото мога да я карам на всякакъв терен.
п.п.п. А и сега като казах за ладата се сетих как се катеря по някакви странни места за да можем да се размина с някоя кола, защото на мен ми е лесно да се кача на някой голям бордюр или нещо подобно, а от отсрещната страна нито помахване, нито никакъв признак на благодарност... никъква колегиялност по тези наще пътища.

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Чет 14 сеп 2006 8:05

Пред нашия блок местенцето е много малко и се побират едва 8 коли а се излиза само от едно място. Имал съм случаи когато немога да паркирам при наличието и на 4 коли. :evil: Намерих един начин да ги лекувам такива - заставам зад него, така че да неможе да излезе изобщо и гледам сеир от прозореца. Като се разсвири че неможе да излезе чакам 10 мин и тогава слизам :lol: Като слезна и почвам да им чета конско и онея мълчат кат риби :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

!

Мнениеот Dragon » Чет 14 сеп 2006 8:17

Дайте да си направим фонд със снимки с "интересно" паркирали. Като има такива, по-скоро да се забавляваме (доколкото е възможно) с тях, отколкото да изнервяме допълнително себе си...! Ето... UNEEK даде първата снимка... :kissy:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 14 сеп 2006 8:23

Cnupo написа: Пък този на снимката с ладата хич не го боли, защото и да му направиш мръсно основния ремонт му е 20лв :) .

А основен ремонт на фасадата колко ще му излезе?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 14 сеп 2006 8:31

Колеги , за всичко си има решение, въпроса е, че няма кой да го прилага. Към всяка община си има инспектори, ако в длъжностната им характеристика залегне да обикалят по цял ден в квартала към който е общината им и да следят за неправилно паркиране, изхвърляне на боклуци уи т.н и налагат съответните глоби , дори и селяните ще се научат на ред и дисциплина, същото важи и за центъра на града.ПО тоз въпрос обаче към бат Бойко - да разпореди :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”