Утре ако има някакво развитие по въпроса с комшията ще споделя когато мога. Пак ви Благодаря и ви пожелавам лека вечер !!!

baracuda681 написа:Директно жалба до полицията и до общината за незаконен строеж на... съоражение. Веднага да дойдат и да го махнат
Vladko написа:Благовест написа:...В крайна сметка паркинга е пред нашия блок и принадлежи на живущите към него!...
Ето от тази грешка идват всичките обърквания после.Паркинга е общинска земя и принадлежи на общината-съответно всеки може да паркира там и единственият който може да му прави забележка/иска пари и т.н. е общината.
Когато искаш да имаш собствен апартамент го купуваш/наемаш и съответно го ползваш само ти,защо когато искаш същото от място за паркиране не го закупиш/наемеш???
Благовест написа:хаха колега,сигурно имаш стикер на клубаНяма от кво да се притесняваш,ако ми дойдеш на гости
В кръга на шегата разбира се :Д
Искам само да уточня,че никога не съм посягал над чужда собсвеност като пукане на гуми и тн...
А и тук говоря не да дойдеш да си свършиш работа за час,два и повече...Говоря за коли,които пренощуват,че дори стоят с дни...
plam3n4o написа:baracuda681 написа:Директно жалба до полицията и до общината за незаконен строеж на... съоражение. Веднага да дойдат и да го махнат
А те хораса "асма" за грозде са си направили, не ми пречи но защо трябваше да се стига до думите : "ПРЕМЕСТИ СИ КОЛАТА,СПРЯЛ СИ НА МОЕТО МЯСТО" .
plam3n4o написа: но защо трябваше да се стига до думите : "ПРЕМЕСТИ СИ КОЛАТА,СПРЯЛ СИ НА МОЕТО МЯСТО" .
K написа:На хората прогресивно започва да им "хлопа дъската".
Днес ми разправяха за същия случай, жена претендира и се кара на човека Х, че спира на нейното място. На въпрос "Как така" се казва: Ами аз спирам тук вече 7 месеца.
ISRalien написа:Колегата от Пловдив да заповяда тук и да ми каже, че тва е неговото място, да види колко бурен може да бъде смехът ми
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта