Е 100 000 вече е крайност, но стига заблуди.
Не че няма и на малко километри , но струват колкото две коли от същия клас.

Предлагат ми един голф2 като този,струва ли си?
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
в авто салон коли до 1год дето продават с гаранция рядко има на 30к горе долу даиапазон 60к и на горе.един германец на година навива поне 60кL&R написа:Е 100 000 вече е крайност, но стига заблуди.
Не че няма и на малко километри , но струват колкото две коли от същия клас.

Последна промяна от santo_trafficante на Чет 14 сеп 2006 9:49, променено общо 1 път.
santo_trafficante написа:в авто салон коли до 1год дето продават с гаранция рядко има на 30к горе долу даиапазон 60к и на горе.един германец на година навива поне 60кL&R написа:Е 100 000 вече е крайност, но стига заблуди.
Не че няма и на малко километри , но струват колкото две коли от същия клас.да не кажа че съм видял доста коли на 1год на 100к
докарвам съм БМВ 2годишно на 300к
![]()
![]()
само един пример да дам -едно такси в България за една година караики 24 часа всеки божи ден навърта 100 000 км за година /за Бургас/то тва километрите за нищо ги нямате май
а тва за авто салоните има коли на 2 г по на 18 -20 х.км
П.П ако някои иска и има възможност за такава кола да

- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря на всички имащи мнение по въпроса затова че се изказаха по въпроса за който имах нужда от съвет.
Аз досега съм бил в голяма заблуда!Даже мислех че този дето ми дава голфа е въртял напред километража,да не помисля че не е разрабортен двигателя?!?..какъв глупак..мисли си че така ще се хвана
Между другото аз я пуснах тая тема да се пълни с безмислени изказвания,щото знам че в петък има спам тема,пък никога не съм се пробвал да натрупам мнения
исках и аз като другите,та затова ви преварих 2 дена по-рано.Май минава номера щом модераторите не я трият
Съжалявам че постъпих подло с вас 

Между другото аз я пуснах тая тема да се пълни с безмислени изказвания,щото знам че в петък има спам тема,пък никога не съм се пробвал да натрупам мнения

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
pit написа:Благодаря на всички имащи мнение по въпроса затова че се изказаха по въпроса за който имах нужда от съвет.Аз досега съм бил в голяма заблуда!Даже мислех че този дето ми дава голфа е въртял напред километража,да не помисля че не е разрабортен двигателя?!?..какъв глупак..мисли си че така ще се хвана
![]()
Между другото аз я пуснах тая тема да се пълни с безмислени изказвания,щото знам че в петък има спам тема,пък никога не съм се пробвал да натрупам мненияисках и аз като другите,та затова ви преварих 2 дена по-рано.Май минава номера щом модераторите не я трият
Съжалявам че постъпих подло с вас

?!? абе ти нямаш ли си друга работа?!?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Предлагат ми един голф2 като този,струва ли си?
поне си признаваш деpit написа:...Че несъм много в час...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”