бат анонименженскиполоворган е голем, ама дращи зад прокси и го е страх някой да не го разобличи и да го опне на показ... Поредния задклавиатурен рамбо...
Мри у кофите!
СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор? (Глобул)
А bobocamaro, защо така с лошо, имали сте тежко детство ?!
За пръв път виждам в този форум такъв постинг роден от 'титан на мисълта'
В този форум няма ли филтър за мръсни думи ето вижте по-долу - 'хуИА', явно за харата с повече точки (постинги + познанство с модовете) може.
Гледах 'снимката с 'хуИА'' ама не го видях - явно е малък
, ползвайте зоом 800% некст тайм.
Такива постинги, като твоя и на оня дето ме псува си ги записвам в таблетчето, за да мога като дойда на изложението в експо центъра да ги покажа(може да си платя и за щанд или да ги включа като ценни реликви за феновете на марката) Например какво ще кажете за тениска с постинга който цитирам или ключодържател ? Коол нали ?
А Pichaga, на вас трябва явно да се 'подмажа' за да не ме баннете, лошото е, че не знам как и никога не съм го правил. Това ми хареса 'други момчета ще те наобиколят тебе! ЯСНО ЛИ Е!!!!'
Радвам се, че засега (слава тебе Господи) обичам да съм 'наобиколен' от момичета.
Нашата работа е трудна и отговорна, бих казал и мръсна защото се работи с хора които са 'пили без да плащат'
Законовите средства не винаги помагат, но плащаме и на 'адвокатчета' от време на време за консултация дали имаме право да действаме еди как си с даден длъжник.
Нататък обидите за естеството на работата какво да ги коментирам?! Защо се защитава длъжника, след като черно на бяло пише, че дължи сума а не плаща.
А Владимире, ще кажа на майка ти ! Така ли ви учиха в Хамерикаското школо
Погледнете аз какво пиша мирно и кротко, погледнете се вие какви ги творите?
Тук говоря общо за всички които ме псуват заплашват, сравняват ме с 'анонименженскиполоворган' и пр.
Защо се получава така - ето отговора:
Ами връщате се в 3 ам от чалготеката неудоволетворени и след малко самотни занимания в банята сядате да пишете лични нападки да 'олабите' малко и другото напрежение. Това другото напрежение по друг начин се лекува ама май е късно ...
Отивам да бачкам(дори и в неделя, така е когато работата е хоби
) - малките лъжковци с малките задълженийца ме чакат
За пръв път виждам в този форум такъв постинг роден от 'титан на мисълта'
В този форум няма ли филтър за мръсни думи ето вижте по-долу - 'хуИА', явно за харата с повече точки (постинги + познанство с модовете) може.
Гледах 'снимката с 'хуИА'' ама не го видях - явно е малък

Такива постинги, като твоя и на оня дето ме псува си ги записвам в таблетчето, за да мога като дойда на изложението в експо центъра да ги покажа(може да си платя и за щанд или да ги включа като ценни реликви за феновете на марката) Например какво ще кажете за тениска с постинга който цитирам или ключодържател ? Коол нали ?
bobocamaro написа:Бирник....на ти, понеже си задклавиатурен трол. Кабелно нищожество, по-точно.
Чакам от теб да публикуваш тук на кой дължа пари.
Успееш ли, с процента можеш да си закупиш свещи в последствие.
Второ: в нета има моя снимка. Линк към нея.
Ще ти подскажа: на нея хуя ми е сниман еректирал.
Трето: понеже съм от шАфьорчетата, не успееш ли с 1 и 2 - искам да ми кацнеш сам, ще ти излезна с винкел и гоУф по Цариградско.
А Pichaga, на вас трябва явно да се 'подмажа' за да не ме баннете, лошото е, че не знам как и никога не съм го правил. Това ми хареса 'други момчета ще те наобиколят тебе! ЯСНО ЛИ Е!!!!'
Радвам се, че засега (слава тебе Господи) обичам да съм 'наобиколен' от момичета.
Нашата работа е трудна и отговорна, бих казал и мръсна защото се работи с хора които са 'пили без да плащат'
Законовите средства не винаги помагат, но плащаме и на 'адвокатчета' от време на време за консултация дали имаме право да действаме еди как си с даден длъжник.
Нататък обидите за естеството на работата какво да ги коментирам?! Защо се защитава длъжника, след като черно на бяло пише, че дължи сума а не плаща.
Pichaga написа:Цани, започна да ми писва от ехидния ти тон
чудя са, зашо ли те търпя тебе и темата!
не дължа на никой пари, на мен ми дължат! Не си рови в стария монитор да ми търсиш дългове
това за момчетата, които ще наобиолят "зад съдебната палата", ако още веднъж го чуя, други момчета ще те наобиколят тебе! ЯСНО ЛИ Е!!!!
аман от дребни хора, получили малка възможност да мачкат други смачкани хора
аман от бирници и стотинкаджии
защото мили ми цани ти си стотинкаджия
никой не им цедира на тия плъхове вземанията си
просто никой не си прави труда да прави договори за цесии
те им възлагат да събират дълговете, те НЯМАТ права никакви, някакъв мандат от кредитора да тормозят хората
и после взимат процент от събраното
ако не съберат нищо не взимат
знам ги нещата, защото и аз работя с мутрички като вас, понякога се налага
презирам ви, но ви подхвърлям някой къшей хляб да ядете, бивши уволнени от МВР за корупция и некадърност старшинки
бате цани, следващият пост, който ме ядоса от теб, що доведе до напълно недемократично банване на акаунта ти, което ще доведе до освобождаване на форума от един комплексиран човек
А Владимире, ще кажа на майка ти ! Така ли ви учиха в Хамерикаското школо

Погледнете аз какво пиша мирно и кротко, погледнете се вие какви ги творите?
Тук говоря общо за всички които ме псуват заплашват, сравняват ме с 'анонименженскиполоворган' и пр.
Защо се получава така - ето отговора:
Ами връщате се в 3 ам от чалготеката неудоволетворени и след малко самотни занимания в банята сядате да пишете лични нападки да 'олабите' малко и другото напрежение. Това другото напрежение по друг начин се лекува ама май е късно ...
Отивам да бачкам(дори и в неделя, така е когато работата е хоби

Vlad777 написа:бат анонименженскиполоворган е голем, ама дращи зад прокси и го е страх някой да не го разобличи и да го опне на показ... Поредния задклавиатурен рамбо...
Мри у кофите!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
бат цани
мили ми старшинка от МВР!
това ти беше последния пост!
само да си мъцнал някъде във форума ще те предложа за изгонване
писна ми
виждам в теб страхотни комплекси, явно че не си завършил право, а си старшинка! Може би си завършил школата на МВР? Надали!
и тъй като в неделя АЗ не работя, тъй като съм достигнал това ниво, аз да решавама кога и дали да работя, а не да слугувам като теб, ще заключа тази небогоугодна тема. Реномето на вашата фирма не е било никога високо, сега от висотата на 100 000 потребителя става още по-зле.
приятна работа Бате Цани, недей повече да се връщаш тук, ехидни, комплексирани, тролове тук в нашия шофьорски форум не толерираме! Ходи да тормозиш длъжници, за да има хляб и за адвокатчетата
мили ми старшинка от МВР!
това ти беше последния пост!
само да си мъцнал някъде във форума ще те предложа за изгонване
писна ми
виждам в теб страхотни комплекси, явно че не си завършил право, а си старшинка! Може би си завършил школата на МВР? Надали!
и тъй като в неделя АЗ не работя, тъй като съм достигнал това ниво, аз да решавама кога и дали да работя, а не да слугувам като теб, ще заключа тази небогоугодна тема. Реномето на вашата фирма не е било никога високо, сега от висотата на 100 000 потребителя става още по-зле.
приятна работа Бате Цани, недей повече да се връщаш тук, ехидни, комплексирани, тролове тук в нашия шофьорски форум не толерираме! Ходи да тормозиш длъжници, за да има хляб и за адвокатчетата

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Едва ли има по-точен пример за човек, който няма кураж и доблест и топки да се покаже и да говори с факти, а само плюе анонимно и мишкува, като показва колко е велик в нета, а всъщност е просто един женски полов орган в живота. Това е ясно не само на мен, но и на всеки в интернет.
Мен не ме мисли - имам и кой да ми помага в банята, а и от чалготеките когато се връщам винаги съм изключително удовлетворен. Но май ти си с доста проблеми и комплекси, които опитваш да избиваш, бидейки виртуален джедай в нета. Намали телевизията и сънищата, от които се подмокряш и търси специализирана помощ!
Мен не ме мисли - имам и кой да ми помага в банята, а и от чалготеките когато се връщам винаги съм изключително удовлетворен. Но май ти си с доста проблеми и комплекси, които опитваш да избиваш, бидейки виртуален джедай в нета. Намали телевизията и сънищата, от които се подмокряш и търси специализирана помощ!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bat_Tsany написа:Ще кажа на момчетата, като ходят до софия зад съдебната палата да хвърлят едно око и на вашия 'офис'
в Базата данни ми излиза 0888237751 или 0888237757 (не се чете добре на тези стари монитори) има задължения към моб. оператор на стойност 342.52 лв.
Ще бъдете ли така лщбезен да си заплатите ? Ще се наложи май да се лепят бележки (да се излагаме пред колегите)
Не знам дали знаете, но от мобилния оператор ни дават и достъп до проведените разговори (разпечатката- има интерсни неща ... а някои даже са забавни - еротичните телефони )
Надявам се вие да сте изряден и да е станала грешка, това произлиза от рамантичната ми мечта,че всички хора са изначално добри. Жалко е че бивам опровергаван ежедневно
Извинявам се, че чак сега виждам този изпълнен със смисъл Ваш пост. Макар уикенда ми да беше изпълнен с дребно битийни неща (със съпругата и двете ми деца, да са живи и здрави), съм пропуснал това светло Ваше творение. И понеже тази сутрин също ми предстоят далеч по-маловажни неща от това да чета Вашите постове в тази тема, бих искал да се извиня предварително, че до края на деня сигурно няма да мога да прочета нови Ваши мнения.
За да поправя обаче грешката си от почивните дни (а и в опит да сбъдна романтичната Ви мечта), бих искал да Ви помоля, ако е удобно разбира се, няколко неща. Първо, давам съгласието си с този пост, вие да разкриете цялата налична при Вас информация относно моя телефонен номер 0888 23 77 51 (имам го от 1998г., не е променян, за да не се налага да се взирате в старите монитори). Та молбата ми е:
1. Публикувайте справка относно размера на моето задължение за посочения по-горе мобилен телефонен номер към М-Тел, точно до стотинка, както и за кой период се отнася, каква част е главница и каква натрупана лихва за просрочие;
2. Моля да публикувате и разпечатка на номерата, на които съм звънял, за да видя към кой момент са били повикванията към еротичните номера и към кои по-точно, че ми стана интересно.
Надявам се молбата ми да не Ви създаде много големи затруднения.
Също така, бих Ви помолил, да предадете на Вашите колеги, които се занимават с мен, че всяка сутрин от 08.30 до 11.45 съм в кантората си на адрес град София, ул. Лавеле № 32, ет. 2, кантора 15. Телефонният ми номер работи (този, който споменах по-горе) и при желание могат да се свържат с мен за уточняване на удобно за тях време, в което да обсъдим въпросите, свързани с моите задължения - в моята кантора или в офиса на Вашето дружество.
Благодаря предварително за отделеното време.
Извинявам се на колегите, че отключих темата и на автора, че измествам малко първоначалния и замисъл, но е добре да изпълняваме задълженията си и в тази връзка искам да дам възможност на Bat_Tsany нагледно да покаже какви са процедурите по събиране на вземанията и какви действия се предприемат в тази насока, както и по какъв начин да улесним максимално себе си и тези, които вършат съвестно работата си.
П.П: Местя темата в ОФФ Топик Други, тъй като вече избягахме доста от електроника и техника, раздела, в който беше преди.
- Dessi
- русият голф
- Автомобил: VW Golf 2002
- Двигател: 1.9 TDI ASZ
- Контакти:
Re: СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?
Bat_Tsany написа:за мен е важно младите момичета да ми се възхищават
Гсподин Bat_Tsany, написаното от Вас до тук, толкова ме възхити, че ми се прииска и лично да ви опиша възхищението си...
Извинете ме за Spama, но простоооо

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bat_Tsany написа:...
Отивам да бачкам(дори и в неделя, така е когато работата е хоби) - малките лъжковци с малките задълженийца ме чакат...
Чеки малко бат Рамбо,нали събираше задълженията на една голяма банка?
БТВ,поразтърсих ,вие наистина не сте мутри:
Ама много ви се иска да бъдете

- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте и от мен, моят случай е малко по-различен от разнищваните досега в темата.
Преди 10-тина години в апартамента, в който живея (тук съм от 5)е имало някакъв тип, който явно е теглил кредити/ не плащал телефони или каквото и да е. Както и да е, този човек е изчезнал (някои казват, че още се подвизава в София/България, други, че е в чужбина) и сега непрекъснато СГ груп ми напомнят кой е живял тук и какво има да плаща. Покани по пощата, червени бележки на вратата, звъннах на един от телефоните, говорих с "биячите", които идват, обяснявайки им ситуацията, естествено никакъв резултат - "напомнянията" продължават.

Преди 10-тина години в апартамента, в който живея (тук съм от 5)е имало някакъв тип, който явно е теглил кредити/ не плащал телефони или каквото и да е. Както и да е, този човек е изчезнал (някои казват, че още се подвизава в София/България, други, че е в чужбина) и сега непрекъснато СГ груп ми напомнят кой е живял тук и какво има да плаща. Покани по пощата, червени бележки на вратата, звъннах на един от телефоните, говорих с "биячите", които идват, обяснявайки им ситуацията, естествено никакъв резултат - "напомнянията" продължават.
- joro_tt
- Автомобил:
- Двигател:
focke-wulf написа:Здравейте и от мен, моят случай е малко по-различен от разнищваните досега в темата.![]()
При мен положението е абсолютно същото...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
joro_tt написа:focke-wulf написа:Здравейте и от мен, моят случай е малко по-различен от разнищваните досега в темата.![]()
При мен положението е абсолютно същото...
адвокати ли нямате

както те вас,така вие тях

- joro_tt
- Автомобил:
- Двигател:
Последно (преди няколко дена) им писах на е-меил, че тоя който го търсят в нас не живее на адреса.
Отговориха ми, че няма да ме притесняват повече.
При следващото посещение или писма към адреса, ще се допитам до адвокат.
Отговориха ми, че няма да ме притесняват повече.
При следващото посещение или писма към адреса, ще се допитам до адвокат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да споделя и аз моя допир с фирма за събиране на задължения, за съжаление не помня името й, защото слуачя беше преди 3-4 години. Та значи баща ми, който вече не е между живите е теглил кредит от 1000 лв. от Пощенска банка. Погасил е някаква малка част от него, като останалата поради някаква причина е останала дължима. След като през следващите няколко месеца не е било правено погасяване на вноската задължението е продадено на такава фирма за събиране на задължения. Своевременно баща ми почива и аз оставам единствен негов наследник. Звънят ми от въпорсната фирма за да търсят баща ми и след като става ясно, че е починал искат парите от мен като наследник. Доста се чудих дали да платя, защото при няколкото проведени разговори с тези хора сумата на задължението набъбваше с по 20-30 лв. на седмица. Отделно при дължими 600 лв. накрая след заплахи и прочие се принудих да преведа на тази фирма 1100 лв. Т.е. 500 лв. за период от 6 месеца лихва. Даже се чудих дали трябва аз да плащам или не, но като се поинтересувах тук там се оказва, че наследника или наследниците поема задълженията на своя починал близък. И в крайна сметка прежалих хилядата лева само и само да ми се махнат от главата тези диваци, като съмсвем спокойно мога да кажа, че са такива. Чух по телевизията за някаква давност на дадено задължение - срок 3-4 години ако не е погасено му се губи давността. Не знам дали е така или не е. Ако има някой запонат нека той да каже.
наследникът онаследява задълженията, само ако изрично не се откаже от наследството на починалото лице (ставаше с декларация в съда). Ако си получил и 1 стотинка се приема, че приемаш наследството (както +, така и -).
А такава лихва за 6 месеца ... ако заемът е бил от банка не ми се вярва, нещо са те излъгали.
За срока (давността) - Добрин беше писал по назад в темата, кога и как изтича или може да се поднови.
А такава лихва за 6 месеца ... ако заемът е бил от банка не ми се вярва, нещо са те излъгали.
За срока (давността) - Добрин беше писал по назад в темата, кога и как изтича или може да се поднови.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки случай е конкретен. Без да се видят документи не може да се отговори.
-
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
А Деси, вие сте чудесна,
може да си пишем на лични, ако все още има тръпка
може да си пишем на лични, ако все още има тръпка

Dessi написа:Bat_Tsany написа:за мен е важно младите момичета да ми се възхищават
Гсподин Bat_Tsany, написаното от Вас до тук, толкова ме възхити, че ми се прииска и лично да ви опиша възхищението си...
Извинете ме за Spama, но простоооо
Върни се в “ОФФ-Топик - други”