Интересно ми е следното - ако ми дадат за няколко дни кабел и софтуер да си поиграя с газовия инжекцион на колата, има ли опция да си настроя лампичките за колиеството газ, оставащо в бутилката. В момента първата ми гасне на 100 км., а останалите 3 за по-малко от 50
Газов инжекцион BSM, настройки
- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
Газов инжекцион BSM, настройки
Здравейте,
Интересно ми е следното - ако ми дадат за няколко дни кабел и софтуер да си поиграя с газовия инжекцион на колата, има ли опция да си настроя лампичките за колиеството газ, оставащо в бутилката. В момента първата ми гасне на 100 км., а останалите 3 за по-малко от 50
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Газов инжекцион BSM, настройки
Има да. Ако имаш нужда от съдействие по телефона ще дам номер да звъннеш и да ти ударя едно рамо при настройката. Има и тънкости. 0894438078, 0883397799 - Мартин
- radiboi
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:Има да. Ако имаш нужда от съдействие по телефона ще дам номер да звъннеш и да ти ударя едно рамо при настройката. Има и тънкости. 0894438078, 0883397799 - Мартин
Здравей!
Защо не споделиш настройките тук за да видим и ние как става?
п.п. Аз имам същия проблем.
-
emzobg
- Автомобил:
- Двигател:
Защото няма как да знае какъв е сензора в бутилката ти (например) 
- radiboi
- Автомобил:
- Двигател:
emzobg написа:Защото няма как да знае какъв е сензора в бутилката ти (например)
Оуууууууу,да извинявам се.
Знам само ,че поплавъка е от обикновена газова бутилка , а моята е в мястото за резервната гума.
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
Колеги и аз да попитам един интересен въпрос, отскоро съм собственик на голф 4 от профила и с ГИ Ловато, въпросът ми е дали може да се направи настройка след като запаля колата за няколко секунди да прехвърли на газ че тези 15 секунди ми се виждат много и ненужни (става въпрос на загрял двигател) 
Върни се в “Автогазови уредби”