А Pichaga, Вие, вие не ми липсвате макар да имате скромните 14 000 постинга.
Може ли един въпрос как точно си избрахте никнейма Pichaga

?
Pichaga написа:айдеи бе цани
къде изчезна или работиш ползу бирниците с мутренските си похвати

А К.Одаджийски, моля да се въздържате от такива постинги, както писах по горе ги събирам за Феновете на Марката VW, ще правя тениски и ключодържатели с постинги като вашия "Ама изобщо не ме интересува твойта мачка кой ще я лекува хуманен или ветеринар, аз ги обичам с моркови и лучец в хартиен плик и маргаринче задушени", тя днес почина и сега отивам да я погреба, оставям на вас да се снабдите с любимия ви деликатес.
Трябва да преодолеете вашите комплекси, аз с моите се боря всеки ден, не знам дали успявам.
Нека всеки който каже, че няма комплекси 'първи хвърли камък'
К.Одаджийски написа:От няколко дни чета Бате писанията ти и ха да пиша, ха да не пиша, обаче вече няма накъде. Хората Ви задават въпроси, отговори никакви, а само празни приказки насреща. Добрин имаше точни препоръки какво да напишете и публикувате тук за неговия телефонен номер, ти пишеш за болната ти мачка

Ама изобщо не ме интересува твойта мачка кой ще я лекува хуманен или ветеринар, аз ги обичам с моркови и лучец в хартиен плик и маргаринче задушени

А Владимире, не отричам, че вие сте ми любимец, след американsкия колеж си мислите, че сте 'the choosen one'
Нека така да бъде, вярвайте си, аз ще ви стискам палци(добронамерено)
И моля не ме карайте да играя вашата игра ще отговарям на въпросите свързани и не противоречащи на етичния кодекс в нашата работа !
Иначе как е, сверихте ли си часовника ? Сетихте ли се кога ми пратихте тази снимка ? (тази с бялата риза )
Ето виждате ли, аз не използвам кофти за вас ситуации и да спекулирам.
Лека вечер.
Vlad777 написа:К.Одаджийски написа:Хората Ви задават въпроси, отговори никакви, а само празни приказки насреща. Добрин имаше точни препоръки какво да напишете и публикувате тук за неговия телефонен номер, ти пишеш за болната ти мачка
Не е само Добри, доста хора се интересуват - назад в темата поне 10 пъти са повдигнати едни и същи въпроси, но такъв е живота на "бат женския полов орган" - мишкува си анонимно и се насира при мисълта, че някой ще му разкрие самоличността...
Bat_Tsany написа: Както някои 'колеги' по горе забелязаха, ние сме стотинкаджии, но нима мислите, че това е срамно ? Представете си какво би станало ако всеки си изпълнява това за което му плащат ?
КАТО НЕ ТЕ Е СРАМ, ЩО НЕ КАЖЕШ КОЙ СИ БЕ МИШОК?