LED Светлини за Пасат 5.5 W8

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
serrgiotacchini
Автомобил:
Двигател:

LED Светлини за Пасат 5.5 W8

Мнениеот serrgiotacchini » Вто 22 ное 2011 21:10

Колеги здравейте,
Пиша Ви с искане да ми помогнете в избора ми на ЛЕД дневни светлини. В интернет пространството попаднах на много интересни клипове и снимки на Пасати , които са ползвали ЛЕД от Ауди S6 (poslednite modeli).Значи въпросните ЛЕД са много готини , с 5 крушки и силно светещи. Проблемът е , че тези ЛЕД са само оригинални и можете да си представите какви пари са. Моля да дадете мнения по въпроса и ако е възможно конкретни предложения от българския пазар. Благодаря ви колеги!

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: LED Светлини за Пасат 5.5 W8

Мнениеот dancing_niki » Вто 22 ное 2011 22:51

ето един качествен заместител: http://www.daylight-led.com/cars/ в два варянта с 4 и 8 диода

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Сря 23 ное 2011 9:26

Колега аз съм с такива на Филипс,цената на която ги платих е 240 лева досега не съм даже и съмнение за проблем,а да не говорим за проблем.Свързани са към контактният ключ,и с пускането на фаровете намалят светлината си.Тоест с контакт светват на 100 процента,с пускането на късите намалят светлината си с 70% и стават на като габарит,имат и опция за мигач.Гаранцията им е 5 години досега съм ги карал 2 години нито са се изпотили вътре нито са сменили наситеността на светлината.С документи са по ISO и TUV,всичко е одобрено и никога не съм имал проблеми от страна на Пътните служби.Надявам се да съм ти помогнал.Давам ти и примерни снимки,на комплекта.

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
gogovet
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AHL 1998

Мнениеот gogovet » Сря 23 ное 2011 9:45

Би ли споделил повече подробности по монтажа( закрепване, трябва ли да се режат част от решетките и др. такива ), ако не те затруднявам може и снимки да качиш в близък план.
Благодаря.

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Сря 23 ное 2011 10:51

В сайта който е дал ники има видео с подробно обяснение как се монтира.

ZanderBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZanderBG » Сря 23 ное 2011 11:43

в немския е-бей се предлагат кристални фарове с лупи и ДРЛ тип "строги" :) точно като на ауди А5... преди 2 години си счупих стоп докато товарех комбито и си поръчах 2 нови стопа от там на ф-ма ДЕПО... Та тогава загледах и фаровете, ама мойте са си здрави и ми дожаля да ги сменям... 200 евро май беше комплекта...

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Сря 23 ное 2011 11:54

Монтажа е съвсем обикновен от страна на токовете.Взима се и сигнал от двата мигача,за да има функцията мигач.На Ауди дневните светлини които са вътре във фара също я имат тази функция.Мисля,че бяха на 12 волта напрежение.За монтажа съм срязал само едното перо на решетките тоест толкова колкото ми е нужно или дължината на ЛЕД-а.Имат си те самите планки които съм завил за горната част на решетката и това е всичко в самото упътване има и точни разстояния къде да се монтират.Самата планка има и функция да се смъкват и вдигат.Постарах се да ги изравня максимално с всички други лайсни.И това е.При самият монтаж нямам детайлни снимки.Но давам такива как стоят на колата.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
serrgiotacchini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот serrgiotacchini » Сря 23 ное 2011 13:07

Здравейте колеги. Благодаря за снимките и инфото. Мен обаче ме интересуват светлини , които да са по дълги. В смисъл да се простират по цялото разтежение на решетката над халогена. Т.е. ЛЕД от аудито S6 стават много добре и съм ги виждал на клипове. Доста красиви са. Търся подобно нещо. Иначе тези малките ги знам, виждал съм ги и в магазините. За да бъда по-убедителен ви давам следните адреси на клипчета. искам такова нещо. Ако имате инфо за помощ :)

http://www.youtube.com/watch?v=-qEpVQgy9I8

http://www.youtube.com/watch?v=sEVXREPY ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=S2DBQH5BB6w Вижте този клип, това е което търся наистина!

Потребителски аватар
nistel_87
Автомобил: Honda Accord 2007
Двигател: i-ctdi

Мнениеот nistel_87 » Чет 24 ное 2011 12:14

Търсиш Hella Dayline LED DRL kit в ибей са около 155$US

Потребителски аватар
dmcdjveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmcdjveli » Пет 25 ное 2011 1:33

:офф това третото клипче с W8 много ми хареса! :да:

По темата: преди време в и-бей имаше за S6 за

260 долара Изображение

280 долара Изображение

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Пет 25 ное 2011 20:13

nistel_87 написа:Търсиш Hella Dayline LED DRL kit в ибей са около 155$US

Мисля, че тези бяха всеки диод в отделен корпус и можеш да си наредиш, колкото си искаш повече, за да ти запълнят цялата решетка до халогена.

Потребителски аватар
dmcdjveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmcdjveli » Пет 25 ное 2011 23:47

Ето ги прословутите HELLA DRL Изображение
US $289.00

Има много модели DRL в e-bay.

Потребителски аватар
serrgiotacchini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот serrgiotacchini » Чет 01 дек 2011 20:11

Значи поразрових се. Оказа се , че наистина са от Ауди S6 тези диоди. Изкам да ви кажа , че стоят много хубаво на пасат. Ако някой се навие да го направи преди мен нека да качи снимки тук. Но наистина си заслужава. Сменя целия фасон на колата. Лошото е , че все оригинални в нета и нито едно китайче не намирам. Намеря ли нещо на по-сносна цена - инсталирам веднага :) Мисля , че много ще и паснат на колицата. Ама все пак да не забравяме , че всички тук караме стари коли, което малко се разминава с модерната тенденция на ЛЕД. Както и да е. Ако имате още идеи споменете :) Сега мисля да сложа към мултимедията и камера за заден ход. Колата се продава, ама не спирам да набивам парички в нея. Тва се казва мазохист :) аххаха. Какво да направя? Искам да си е добре "жена ми"

Потребителски аватар
golf II gti
Автомобил: Jetta GL
Двигател: RP

Мнениеот golf II gti » Вто 13 мар 2012 1:12

Какво стана с дневните светлини?Намери ли нещо?Аз също съм се заребил,но едиствено открива по 160мм и 190мм дължина , а не ме устройват.Искам да са по цялата дължина на решетката.Едиственото което успях да намеря с 280мм дължина е ето това: http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=2177 , незнам колко са качествени и как ще светят.Иначе искам да стане така:

Потребителски аватар
nistel_87
Автомобил: Honda Accord 2007
Двигател: i-ctdi

Мнениеот nistel_87 » Вто 17 апр 2012 19:10

Този DRL kit на Hella :arrow: http://www.ebay.co.uk/itm/DRL-HELLA-STY ... 0729954341 мисля,че много добре ще стои на Пасат. Всяко тяло се състои от пет диода.. Дали са по-добри от DRL на Philips ???

Върни се в “Passat”