Здравейте колеги, проблема се появи от няколко дни или аз поне тогава го забелязах. Не съм много навътре в нещата и ако сгреша името на някоя част моля да ме извините. На снимката ограденото с ЧЕРВЕНО предполагам е бензинова помпа, а по нея има малки дупчици(ограденото с розово)и там е проблема - от тези дупчици препръсква гориво, а там са свещите и двигателя като достигне оптимална температура си е доста опасно и може да има възпламеняване. За сега дупчиците са затворени със силикон, но това е временно докато намеря решение. Дайте мнение какво да направя - можи ли да се ремонтираи евентуално как или направо нова да взема и различна ли е тя за различните двигатели за да знам каква точно да търся и евентуално на какви цени може да се намери.
Колата е Голф 2, но двигателя доколколкото разбрах от съфорумци е от Голф 1 - 1.1 с код GG.
Благодаря предварително!!!
Проблем с теч на бензин
Re: Проблем с теч на бензин
Колега, това с силикона не е решение, сега бензина го пълно в маслото. Сменяй с нова, това е варианта
.
.- vankatagb
- Автомобил: Vw Passat B 5.5
- Двигател: AZM 2001
Някой може ли да даде инфо за цена нова или от някоя морга.
vankatagb написа:Някой може ли да даде инфо за цена нова или от някоя морга.
Купувай нова, за голф 2 съм вземал( по различна е, но пак механична) цената беше около 30лв. Втора година няма още проблеми с нея. Не си заслужава втора ръка, цената няма да е много надолу.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET

26лв в Евро07
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”