agent_kowalski написа:да де ясно аз от ръчкне съм постигал чудеса говорим колко най-малко може.аз описвам най-подробно какво ми е състоянието на колата и стила на каране за постигането на разхода и това не е на единично зареждане ,а постоянно.голфа с голямо галене харчи 8 и малко,а един сивик или Hrv 1.6 си гори 8 и нещо с доста газене и държане в обороти от които голфа няма да му остане масло...
стефанчо хайде ако искаш остави газта с 1.8 8v си нали?кажи на бензин колко ти харчи там ще е по-реално.иначе някой път ако имам време за глупости ще закача ена камера ,ще сипя 20лв и ще карам докато свършат.и не говоря дали ми стигат парите или не,нито на теб.говорим какво е възможно и какво не.предполагам ако търсиш вървеж и емоции няма да си наливаш парите в джетата и да си мислиш че върви.аз не карам така за да спестя 1лв на ден и да се фукам,просто така карам,правил съм много простотии ,просто вече не ми доставя удоволствие и си карам нормално и разхода си е такъв просто.няма да се очудя ти ако седнеш на моята кола да харчи 12,а аз на твоята като седна да харчи 9,но не мога да се съглася да ми казваш че не може като всеки месец хвърлям по едно тесте касови бележки от газостанцията,а километража ми работи и мога да смятам.
1. Не галя колата си никога, карам я съвсем нормално, без инерции, пестене и т.н. глупости. Често се напъвам на светофара да не би някой да изпревари(в много от случаите успяват
2. Сивиците и хондите изобщо не ми ги давай за пример, дето колкото и да ги газиш все горят 8 бензин, да-да, ама някой друг път (имам приятел, който е голям хонда-фен, вярвам на него тъй като и двете му Хонди са в състояние близко до перфектното, разходът е далеч от 8, да не говорим пък за ръчкане)
3. с 1.6 8В съм, не съм засичал на бензин, нямам и желание. Какво да засичам на кола, дето е предвидена за моно-инжекцион, а аз я карам с карбуратор от 1.3? Каква достоверност ще ми даде това засичане и с какво да го сравня?
4. Нищо не наливам и не мисля, че върви. Ползвам си колата да стигна от А до Б, не обичам скопени автомобили изкуствено, за да "горят малко". Почти съм убеден, че ако седна в твоята кола разходът ми няма да е по-различен, особено пък ако й развия тройника, за да върви прилично на газ...
Не ме карай да пиша романи по това време, имам да уча за изпит