Глупаво ще е ако отвориш бутилката !
Каквото искаш прави с нея , немога нищо да ти предложа , но колегата , коментирал за Ибей мисля , че има право .
Успех

golfer написа:Продаваха се и концентрати за наливните автомати по заведенията.
Много добре си спомням, че имаше огромна разлика във вкуса на родно произведената и тази от кореком примерно
golfer написа:Тази напитка, която имаш е малко по-встрани от кока кола![]()
Навремето почти всички заводи за безалкохолни напитки в по-големите градове правеха
кока кола, пепси и швепс по някакъв лиценз.
Продаваха се и концентрати за наливните автомати по заведенията.
Много добре си спомням, че имаше огромна разлика във вкуса на родно произведената и тази от кореком примерно
golfer написа:Много добре си спомням, че имаше огромна разлика във вкуса на родно произведената и тази от кореком примерно
110afn написа:
golfer написа:Тази напитка, която имаш е малко по-встрани от кока кола![]()
Навремето почти всички заводи за безалкохолни напитки в по-големите градове правеха
кока кола, пепси и швепс по някакъв лиценз.
maxpayne написа:110afn написа:
"Американската" кола се прави основно с царевичен сироп. Нашата идва от Гърция и тук подсладителя е тук, вероятно предимно захар.
vannkkata написа:Към колегата пуснал темата. Замислял ли си се за срока на годност... не ти препоръчвам да я опитваш.
Към останалите колеги относно вкусовите качества. Работил съм известно време в завода в Костинброд. Кеновете са внос от Гърция и са със захар. Тук се правят останалите разфасовки за България и се ползва т.нар. глюкозо-фруктозен сироп. Не обичам кока кола но гръцката по ме кефи
maxpayne написа:110afn написа:
"Американската" кола се прави основно с царевичен сироп. Нашата идва от Гърция и тук подсладителя е тук, вероятно предимно захар.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта