Сашо Белята написа:valiosport написа:Сашо Белята написа:valiosport написа:Ако не ме заслепиш няма да ти пусна дългите светлини и който си мисли че тея крушки светат толкова жестоко се лъже (досега нито един не ми е присветкал) и второ не мисля да бягам защото няма да успееш нищо да направиш, най-много да стане обратното но това е друга тема![]()
уууу чул те господ
![]()
![]()
И как ще разбереш с колко вата кара някой ? Еми да ти се обаждам тогава като вида някой с ксенонМале, мале то много умрели трябва да има по пътя
Иначе ето две снимки да се види
Narva 100/90W
Ок не изглежда фрапиращо. Да но няма ли да ти заминат рефлекторите, потъмняване, нещо мехури и др.
Ми вече няколко месеца карам така и като погледна рефлектора направо свети. Карал съм почти цяла нощ на градско без да спирам и при възможност си пускам и дългите като няма никой и дори мога да кажа, че стъклата на фаровете са студени ... Прибирал съм се на дълги от Севлиево без да сменям къси (понеже нямаше насрещни автомобили) и въобще никакъв проблем не е имало
Друг е въпроса ако ти излезе някой, който не знае от къде се превключва на къси да му светнеш като "тираджия" да се осети 

уууу чул те господ
Мале, мале то много умрели трябва да има по пътя
Иначе ето две снимки да се види
Возил съм се в голф 5 с фабричен ксенон и мога да кажа, че като осветяване аз съм много по добре
Ако крушката е истинска това няма как да стане
Друго предимство на 100 ватовите крушки е че докарват бял цвят на светлината не чрез оцветяване на балона в синьо, а чрез по-голяма мощност на лампата. 

Значи щом мислиш толкова за заслепяването знаеш ли ако сложа ксенон на тези големи рефлектори какво ще става 
Нямам нищо против колегите с ксенони, просто казвам какво е моето мнение