Проблем с ABS vw caravelle Т4
Проблем с ABS vw caravelle Т4
Здравейте искам да попитам дали се ремонтира АБС блока на Т4 92г. 2.4дизел. Като се закачи на компютъра показва че има запушен клапан. Благодря предварителмо.
- bobipeytschinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с ABS vw caravelle Т4
здравей колега и аз имам проблем с ABS (транспортер 2.4Д 1993г)
-лампата постоянно ми свети!
като го взех всичко си работеше и започна да свети от време на време и в момента постоянно ми свети
спря да работи и ABS
Така че колеги Помагайте !
-лампата постоянно ми свети!
като го взех всичко си работеше и започна да свети от време на време и в момента постоянно ми свети

спря да работи и ABS
Така че колеги Помагайте !
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Първото нещо, което трябва да направиш е да му "бръкнеш в мозъка"
Демек иди на диагностика, или ако имаш кабел, го бодни и виж каква грешка показва контролера на ABS-а. И според това се предприемат необходимите действия. Така, без нищо, освен да си видиш нивото на спирачната течност, и да огледаш спирачките за течове, и кабели те на датчиците за пукнатини или прекъсване, и външен оглед, друго почти нищо не може да се направи. Като правиш диагностиката запиши, грешката и я постни тук да видим...

- bobipeytschinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KingoftheROAD написа:Първото нещо, което трябва да направиш е да му "бръкнеш в мозъка"Демек иди на диагностика, или ако имаш кабел, го бодни и виж каква грешка показва контролера на ABS-а. И според това се предприемат необходимите действия. Така, без нищо, освен да си видиш нивото на спирачната течност, и да огледаш спирачките за течове, и кабели те на датчиците за пукнатини или прекъсване, и външен оглед, друго почти нищо не може да се направи. Като правиш диагностиката запиши, грешката и я постни тук да видим...
благодаря ти за бързият отговор колега

щеги проверя тези работи и непременно ще пиша

някой йма ли представа къде мога да направа тази диагностика в София ?
- bobipeytschinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги оправи се от самосебеси
Не го карам много бусчето и онзи ден лампата си изгасна и айбиеса си проработи!Вече три дни го карам и нямам проблеми
.

Не го карам много бусчето и онзи ден лампата си изгасна и айбиеса си проработи!Вече три дни го карам и нямам проблеми