Мегалан спря тотално
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Мегалан спря тотално
Няма да седна да Ви лъжа.Сега конспирацията за близалките е тотално разбита 

- lent
- Автомобил:
- Двигател:
Аз се бъзиках.Да не си помисли някой нещо на сериозно.Просто исках да видя каква ще е реакцията.
А това с М-тел не го знаех,тежко и горко на потребителите.Нещата стават като монопол - ЧЕЗ или ЕВН.Като не ти харесват ЕВН - смени ги с ЧЕЗ,ама ще трябва да се преместиш в Северна България.

Очакваше се и мегалан да стане същата помия като М-тел
Е, доживяхме
Не е само днешното прекъсване.
И внимавайте с договорите с Мегалан - аз вече се опарих!
На годишен договор съм и поисках да го замразя за два месеца - трябваше са пътувам в чужбина и съответно нямаше кой да ползва нета. Да, ама НЕ!
Не могло. Срочния договор си е срочен и толкоз. Не можело да се замрази! Аз не исках спиране! В същото време друга фирма ми замрази цифровата - там се оказа безпроблемно. Така че, февруари, Мегалан ще ми гонят опинците да подписвам договор с тях - месец за месец и толкоз.То така се почва - първо договорите, сега и обслужването, утре друго.... Да живее М-тел! 
Е, доживяхме
На годишен договор съм и поисках да го замразя за два месеца - трябваше са пътувам в чужбина и съответно нямаше кой да ползва нета. Да, ама НЕ!

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Aneto написа:Очакваше се и мегалан да стане същата помия като М-тел
Е, доживяхме
На годишен договор съм и поисках да го замразя за два месеца - трябваше са пътувам в чужбина и съответно нямаше кой да ползва нета. Да, ама НЕ!Не могло. Срочния договор си е срочен и толкоз. Не можело да се замрази! Аз не исках спиране! В същото време друга фирма ми замрази цифровата - там се оказа безпроблемно. Така че, февруари, Мегалан ще ми гонят опинците да подписвам договор с тях - месец за месец и толкоз.То така се почва - първо договорите, сега и обслужването, утре друго.... Да живее М-тел!
хехе.Едва ли другите оператори,ще реагират на проблема толкова бързо

Но щом сте недоволна,пазара е свободен

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Аз съм си доволен от Мегалан. Ползвам домашен нет от тях от 2002, ако не се лъжа, с лека изневяра за период от три години(единствено поради липса на покритие) и други 4-5 оператора по време на изневярата и за офиса (пак единствено поради липса на покритие). С ръка на сърцето смея да твърдя, че няма друг оператор, който реагира толкова бързо и адекватно на кризисни ситуации. Са, верно е, че мтел ги купи... кога беше... миналата година юни- юли, но разлика не намирам. За миналата година бях с договор, като ползвах три месеца безплатни когато искам, а тази- пак три месеца, но на края на годината. Се тая.
П.С. Колегата да не се шегува така за близуто, че току виж станало. Да пази Господ.
П.С. Колегата да не се шегува така за близуто, че току виж станало. Да пази Господ.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Е какво да замразяваш - има си клаузи в договора. Аз последно сключих на 5 лв първите 6 месеца и после 25 следващите 6. Средно по 15 лв/месец.
За качеството на услугата, която ползвам 15 лв са много ниска цена.
А и в офиса съм на Мегалан, но на по-висок пакет. 12 компютъра има закачени и няма никакви проблеми с нета.
Това, че прекъснало сутринта за няколко часа в някои райони - голяма работа. На всеки се случва.
Абонат съм на Мегалан то много отдавна и сериозни проблеми не съм имал.
За качеството на услугата, която ползвам 15 лв са много ниска цена.
А и в офиса съм на Мегалан, но на по-висок пакет. 12 компютъра има закачени и няма никакви проблеми с нета.
Това, че прекъснало сутринта за няколко часа в някои райони - голяма работа. На всеки се случва.
Абонат съм на Мегалан то много отдавна и сериозни проблеми не съм имал.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Самия факт, че такава тема съществува, говори колко големи са и колко необичайно е нещо подобно.
Близу и разните други квартални мрежички през ден трябва да пускат теми
Всички сме предоволни от тях, не смятам, че е нужно тук да обсъждаме това, както и купуването им от мтел, близу и т.н.
П.П. Близу и г*зъ да си оближат няма да могат да си позволят мегалан
Близу и разните други квартални мрежички през ден трябва да пускат теми

Всички сме предоволни от тях, не смятам, че е нужно тук да обсъждаме това, както и купуването им от мтел, близу и т.н.

-
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Самия факт, че такава тема съществува, говори колко големи са и колко необичайно е нещо подобно.
Близу и разните други квартални мрежички през ден трябва да пускат теми![]()
И рядкото пъти когато планирано за 1-2 мин. спират нет-а, уведомяват предварително по смс/имейл, аз съм много доволен.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
моля някой
да оправи темата

да оправи темата

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Временните проблеми са решени явно в Мегалан.
Да се надяваме, че няма да има повече прекъсвания.
Да се надяваме, че няма да има повече прекъсвания.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”