Покупка-Поло-препоръки!!!
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 AJM 2000
Re: Покупка-Поло-препоръки!!!
благодаря колега утре ще видя
Здравейте на всички от форума!Нов съм и искам да попитам тъй като смятам да си закупя Поло? Двигател 1.6 75к.с да не е пълна инжекция няма ли ? и да е с новото табло на голф 4-ката? Просто не видях такова животно никъде по интернет сайтовете?
Колега 1.6 има моно инжекция но са по старите полота около 95-96г АЕА и няма как да намериш с новото табло защото те са след 97г,ако попаднеш на такова 1.6 моно с новото табло означава че е сменяно 

- kapitango
- Автомобил: Audi S6 plus
- Двигател: V8 AHK
Здравейте,
Налага ми се да купя евтин граски автомобил за жената. Бюджета е до 2000лв. като включва и разходите по прехвърляне и номера. Абсолютно съм против дизелите и на колата ще се слага АГУ задължително в последствие.
Та съм се спрял на VW Polo. Набелязал съм две конкретни обяви.
И двете са 1,3 моно инжекцион 60к.с. съответно 1994г и 1995г.
Кажете къде са им основните болежки на тези коли. Утре ще ходя на оглед и да знам на какво да обърна внимание. На ясно съм, че за тези пари не може да се очаква много.
Налага ми се да купя евтин граски автомобил за жената. Бюджета е до 2000лв. като включва и разходите по прехвърляне и номера. Абсолютно съм против дизелите и на колата ще се слага АГУ задължително в последствие.
Та съм се спрял на VW Polo. Набелязал съм две конкретни обяви.
И двете са 1,3 моно инжекцион 60к.с. съответно 1994г и 1995г.
Кажете къде са им основните болежки на тези коли. Утре ще ходя на оглед и да знам на какво да обърна внимание. На ясно съм, че за тези пари не може да се очаква много.
Благодаря за информацията,друго да попитам няма ли възможност да намеря тогава 1.6 // 75к.с няма значение коя година е
само да не е пълна инжекция,и случайно да е с Airbag на волана гледах по интернет,но излизат някакви и се чудя дали не са инжекция ?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами тези мотори нямат болежки, 54коня са
и се газифицират със обикновенна газова.Железни са, моите коли са със същите двигатели,даже единия е по стария модел.
Ако моторът е добър работи супер безшумно и без тресене. Трябва да стои неподвижно все едно е угасен.
Предницата е на стабилни носачи, на които всички тампони и болтове се сменят за малко пари.
Ако не е блъскана колата е супер избор за всекидневна яка употреба. Става и за по дълги пътувания!
Това от мен.

Ако моторът е добър работи супер безшумно и без тресене. Трябва да стои неподвижно все едно е угасен.
Предницата е на стабилни носачи, на които всички тампони и болтове се сменят за малко пари.
Ако не е блъскана колата е супер избор за всекидневна яка употреба. Става и за по дълги пътувания!
Това от мен.
- kapitango
- Автомобил: Audi S6 plus
- Двигател: V8 AHK
Благодаря за бързия отговор.
Тези 1,3 моноинжекцион имат ли някакъв контролер на двигателя, който да може да се инспектира през Ваг-Ком и има ли смисъл да си нося кабела и лаптопа изобщо за я гледам за евентуални проблеми?
Другата алтернатива е Сеат Ибиза, ама Полото ми е по симпатично.
Тези 1,3 моноинжекцион имат ли някакъв контролер на двигателя, който да може да се инспектира през Ваг-Ком и има ли смисъл да си нося кабела и лаптопа изобщо за я гледам за евентуални проблеми?
- Asakov
- Автомобил:
- Двигател:
vladobe написа:На една кола ако ще и слагаш газ по-добре не я копувай... твърдо против газ-та съм по добре да харчи малко повече, но да е читава... Съвет при покупката гледай коли който не са имали газова уретба! (без да се засяга никой) Успех с търсенето аз си взех Polo 9N 1.4 TDI и съм повече от доволен!Като цяло дизела излиза малко по скъпо но при каране 100-120 извънградско ми дава 4,6-5,0 при 130 - 150 5,5 - 6,0. Градски ми дава 5 в задръстване 6,5 който каже че му дава по малко да ми се обади да го видя. Успех с търсенето колега. Мойто бижу го взех чак от Сливен адски коректна автокъща мога да ти дам тел за контакт с тях! Все пак до какви пари говорим?
[color=#BF0000колега : нема начин дасе съглася с теб!!! на скоро си купих поло 1,4i 16v 74kw. и първото което направих с него е това че му качих ГИ.
другата ми кола е АУДИ Б4 4х4 2000куб. карам я от 2006г. САМО на ГАЗ!!!! 2008 съм сменял мембрани на изпарителя е от тогава до днес аз никога не съм имал проблеми с тази кола!!! а разхода в литри е толкоз нищожен че по-добре да не го споменавам тук!! 6-7/100 извън градско!!!! все пак КРИЗА Е!!!!!! всеки гледа да му е по-изгоден превоза в днешно време!!!

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
kapitango написа:Благодаря за бързия отговор.
Имат ЕКУ, да. Не знам доколко диагностиката може да ти помогне в избора на читаво такова, но поне за отчетени грешки може да се провери. Това е всъщност мисля единственият модел, който подлежи на газифициране с обикновена АГУ. Може би и в това му е чарът, така да се каже. Ако е читаво - вземай и не го мисли много

- balrog
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AFT 1998
- Контакти:
Знам, че е стара темата,но ми се иска колегата да ми разясни малко това което е написал. Кои двигатели са по-добри на класика и комбито и при сеата? Интересно ми е защото мисля догодина по това време най-вероятно да сменям колата та за това.
Аз съм се спрял на хечбек 1.6 75 к.с. класик 1.6 75 и 100к.с. та за това питам и при сеатите по-добри ли са и кои? Благодаря предварително 
"За съжаление, добрите мотори са на Сеат, Класик и Комби. За бензинки говоря. Общо казано, наклонените назад мотори са много по - добри. На моето е AFT 101 коня, перфектен е. Лесен за газ.
Ако имаш въпроси, питай. Успех!
"

"За съжаление, добрите мотори са на Сеат, Класик и Комби. За бензинки говоря. Общо казано, наклонените назад мотори са много по - добри. На моето е AFT 101 коня, перфектен е. Лесен за газ.
Ако имаш въпроси, питай. Успех!

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Какво по-точно те интересува?
- Morpheus_vip
- Автомобил:
- Двигател:
Привет на всички. Предстои ми евентуална покупка на Поло, търси се комби. Главният въпрос е с какъв двигател да се избере? Заглеждам се по бензин 1.4 75 коня и дизел 1.9 TDI. Колата ще се кара предимно градско (София), ако се избире бензин, газова няма да се слага. Чистият 1.9 дизел и той ли е с демпферен маховик, това ми е единственото притеснение за 1.9 TDI, че за моята е около 1000-1500 лв. и не ми се сеще да и треперя на още една кола за този консуматив?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”