Мнение за покупка Passat 2003 1.8Т AWT Tiptronic
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Re: Мнение за покупка Passat 2003 1.8Т AWT Tiptronic
Абе как пък все такива смазани от каране бабички ви привличат вниманието не зная
Според мен и да я прескочиш, няма изобщо да сбъркаш
Ако държиш точно на тоя модел посъбери малко пари и си вземи поне някоя на 300 000... тая сигурно е на 500 000 
- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
kambone написа:
Колега, антифриза как го прецени колко е в казанчето? Дори не виждам по снимката къде е мин / макс.
Много просто- казанчето е като на моята и е полупрозрачно, максимума е доста под нивото, на което е в момента. Всъщност, в момента е напълнена абсолютно догоре.
Нямам наблюдения върху бензиновия мотор, нито върху тази скоростна кутия, макар че много исках и моята да е такава, а не 6ск., но ако там всичко е наред, гледай и окачването, защото и то е цифра. Абе като цяло поддръжката е скъпа /поне при дизела, но предполагам, че при бензина е същото/ Прегледай я и за удари, щото ми се вижда прекалено лъскава та може и да е пребоядисвана цялата.
- death_valley
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Аз съм със същия волан и няма на едно място паднала боя а колата ми е на 340 000км та затова мисля че е много карана
Моят е на 234 000 км и смея да кажа че волана е неразлечим от чисто нов такъв.
Tези цени, който спомена Georgi Vutov ги делиш на 3 и горе-долу получаваш реалните.
Разумен човек незнам дали би дал 700-800лв. за труд.
- chocho1208
- Автомобил:
- Двигател:
Моя пасат е такъв,1.8Т 150к.с.автоматик,типтроник,high line изпълнение,комби.Като смяна на консумативи,масло двг филтри,около 100лв.масло ск.кут.и филтър около 150лв. ремъци и ролки всички около 250лв.Евентуално водна помпа но не езадължителна.За работа зависи,но около200лв.За окачването не знам но там зависи и от шофирането.Разхода на гориво на дълго от 6.8 до 8-9 на100 зависи как я караш.Градско,11-13,може и до 15.Като скорости е мн.удобна с типтроника и сам може да ги превключваш.Много комфортна и удобна кола хубаво вози и има голям багажник.Кофти е дясното огледало проблеми с централното заключване и капака на жабката.Поне това е мое мнение.
- illy1977
- Автомобил:
- Двигател:
Не се занимавай с тоя КОШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- simo7
- Автомобил: Джета
- Двигател: 2012г
illy1977 написа:Не се занимавай с тоя КОШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Подкрепям това мнение.Каза ,че с печки не ти се занимава ,но 131к.с 1.9TDI -то просто го пробвай и ще приказваш др. работи тогава.Хем и по малко ще ти гори и върви повече.Този кошник бензиновият само с гориво не можеш да го нахраниш.
- Robocopele
- Автомобил:
- Двигател:
Така колеги първото колата за която говорите е моя! Второ- за тия, които говорят за волата..........просто егати изводите от един волан, представям си за тапирецията какво ще изровите......така....... Третото имам чисто нова кола, на 30хил км и мога да ви кажа, че по воланът вече си личат следи от износване зависи просто дали колата е карана в града или извън, ако е в града нормално е да има повече износване...представям си ако някой си качи снимка на приятелката си то като гледам кви разбирачи сте ще и кажете и ЕГНто.......
- Robocopele
- Автомобил:
- Двигател:
А относно антифриза казанчето е наистина препълнено грешката е моя там......
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Robocopele написа:Така колеги първото колата за която говорите е моя! Второ- за тия, които говорят за волата..........просто егати изводите от един волан, представям си за тапирецията какво ще изровите......така....... Третото имам чисто нова кола, на 30хил км и мога да ви кажа, че по воланът вече си личат следи от износване зависи просто дали колата е карана в града или извън, ако е в града нормално е да има повече износване...представям си ако някой си качи снимка на приятелката си то като гледам кви разбирачи сте ще и кажете и ЕГНто.......
Искаш да кажеш, че този Пасат комби с мотор 1.8Т и типтроник е купен някога преди 10-ина година за да се кара предимно градско?
- Robocopele
- Автомобил:
- Двигател:
Аз го карам градско и само градско от година и половина вече защо да не се кара? Има и хора, които не са сметкаджии, вие ако не можете да си позволите, аз мога.......
-
Georgi Vutov
- Автомобил:
- Двигател:
Robocopele написа:вие ако не можете да си позволите, аз мога.......

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Днес се видях с колегата в Търново и изкарахме Пасат-а.
Покарахме доста, качихме се на магистрала към Варна, градско, качихме я по завоите на Арбанаси и после се спуснахме към града.
Колата не е перфектна, има забележки, но не е и никак лоша. На живо не изглежда толкова захабена, въпреки че не беше мита. Износването на волана е почти незабележимо на дневна светлина. На таблото пише 151 000 км, но реалните са към 230 000. Мотора дърпа добре на бензин, на газ според мен има нужда от пренастройка - хич не се държи на газ, въпреки че като загря мотора и водата стигна 90 градуса се държеше добре. Автоматът превключва добре, както и ръчното превключване с типтроникът. Спирачките са 6. Окачването е добро, не тропа и не хлопа но подлежи на подробен анализ. На място на газ оборотите и са неспокойни за няколко секунди, но после се успокояват. Това трябва да се види от какво е.
За всички които правят изводи от обяви и от снимки и казват, че колата е КОШ или кола от България - НЕ - може би е по-добре кола оттук която виждаш какво става и можеш да я караш, отколкото нов внос от автокъща където не можеш да я изкараш от паркинга или от германия от възрастни хора които са я карали само в събота и неделя за пазар. Всеки решава сам за себе си.
Другото което, колета я кара с 15ки джанти. Това не е ли малък размер за такава кола? Моя Г4 дойде с фабрични 16ки.
Покарахме доста, качихме се на магистрала към Варна, градско, качихме я по завоите на Арбанаси и после се спуснахме към града.
Колата не е перфектна, има забележки, но не е и никак лоша. На живо не изглежда толкова захабена, въпреки че не беше мита. Износването на волана е почти незабележимо на дневна светлина. На таблото пише 151 000 км, но реалните са към 230 000. Мотора дърпа добре на бензин, на газ според мен има нужда от пренастройка - хич не се държи на газ, въпреки че като загря мотора и водата стигна 90 градуса се държеше добре. Автоматът превключва добре, както и ръчното превключване с типтроникът. Спирачките са 6. Окачването е добро, не тропа и не хлопа но подлежи на подробен анализ. На място на газ оборотите и са неспокойни за няколко секунди, но после се успокояват. Това трябва да се види от какво е.
За всички които правят изводи от обяви и от снимки и казват, че колата е КОШ или кола от България - НЕ - може би е по-добре кола оттук която виждаш какво става и можеш да я караш, отколкото нов внос от автокъща където не можеш да я изкараш от паркинга или от германия от възрастни хора които са я карали само в събота и неделя за пазар. Всеки решава сам за себе си.
Другото което, колета я кара с 15ки джанти. Това не е ли малък размер за такава кола? Моя Г4 дойде с фабрични 16ки.