mirror написа:maxpayne написа:110afn написа:
"Американската" кола се прави основно с царевичен сироп. Нашата идва от Гърция и тук подсладителя е тук, вероятно предимно захар.
тук също е подсладена с "царевичен сироп"
При това Разградски.
mirror написа:maxpayne написа:110afn написа:
"Американската" кола се прави основно с царевичен сироп. Нашата идва от Гърция и тук подсладителя е тук, вероятно предимно захар.
niviat написа:mirror написа:maxpayne написа:110afn написа:
При това Разградски.
kristianatanasov написа:golfer написа:...
Пишеш глупости!
Баба ми работеше в Бенакс и съм виждал с очите си как в специални туби и буркани идваше концентрата за колата от САЩ,беше разделен на 2 или 3 части които,като се смесят в пропорция става кола....имам някаде по мазето такива големи буркани,ще снимам.
Напиши в чичо Жулел: Историята на кока кола в България!
За колегата с колата:Сложия някаде на тъмно и нека отлежи още!
Bai Sando написа:А газирана ли е още ?
golfer написа:Тази напитка, която имаш е малко по-встрани от кока кола![]()
Навремето почти всички заводи за безалкохолни напитки в по-големите градове правеха
кока кола, пепси и швепс по някакъв лиценз.
Продаваха се и концентрати за наливните автомати по заведенията.
Много добре си спомням, че имаше огромна разлика във вкуса на родно произведената и тази от кореком примерно
joker написа:....машините с които се произвеждаше Кока кола и Пепси работеха точно с определени пропорции контролирани от датчици в самата машина.При нарушаване на пропорциите поточната линия спираше.![]()
Stefan написа:Един приятел намери в гората бутилка от Каменица от преди 1944г.
joker написа:машините с които се произвеждаше Кока кола и Пепси работеха точно с определени пропорции контролирани от датчици в самата машина.При нарушаване на пропорциите поточната линия спираше.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта