Голф 2 с двигател JR - хлопане при рязко потегляне
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 с двигател JR - хлопане при рязко потегляне
Колега почти съм сигурен ,че гърне или тръбите ти удрят в купето.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Де да беше гърне или тръбите. Укрепени са добре гърнетата, имат гумените тампони на всички куки. Макар, че тръбата между двете гърнета ми се струва близко до напречната гредичка. И отпред до рейката дето се извива сякаш е близко до купето, там има предпазна ламарина. Ама даже и да са гърнетата или тръбите удара ще идва отдолу, а той идва отпред.
Осите дето излизат от диференциала имат радиален луфт и заедно с вътрешните карета се получава още по-голям луфт. Сега остава някой запознат да обясни смяната на лагерите на доференциала, дали се разглобява кутията и т. н.
Осите дето излизат от диференциала имат радиален луфт и заедно с вътрешните карета се получава още по-голям луфт. Сега остава някой запознат да обясни смяната на лагерите на доференциала, дали се разглобява кутията и т. н.
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
vwpnss написа:Де да беше гърне или тръбите. Укрепени са добре гърнетата, имат гумените тампони на всички куки. Макар, че тръбата между двете гърнета ми се струва близко до напречната гредичка. И отпред до рейката дето се извива сякаш е близко до купето, там има предпазна ламарина. Ама даже и да са гърнетата или тръбите удара ще идва отдолу, а той идва отпред.
Колега съветвам те преди да се впуснеш в сериозни ремонти,вкарай колата на канал,някой да включи на задна и да отпуска полеко съединителя,а ти влез в канала и гледай. Може да е нещо елементарно и видимо.
При мен това хлопане е от тръбите на гърнето (голф 3) Имам го само на задна при потегляне и като отпусна гаста примерно на 3-та с 1600оборота.И на един приятел джетата е така,а и на друг голфа мк2 и той е така и са от тръбите.
успех с ремонта

-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз се надявам да е нещо елементарно, защото знам, че гърнетата по принцип правят такива номера. Все гледам гледам и нищо не намирам като проблем освен този радиален луфт, не знам, според мене този луфт, както и на вътрешните карета плюс луфта във външните карета, като се събере и става това удряне, а като пускаш плавно съединитела се обират луфтовете и потегля меко.
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
vwpnss написа:И аз се надявам да е нещо елементарно, защото знам, че гърнетата по принцип правят такива номера. Все гледам гледам и нищо не намирам като проблем освен този радиален луфт, не знам, според мене този луфт, както и на вътрешните карета плюс луфта във външните карета, като се събере и става това удряне, а като пускаш плавно съединитела се обират луфтовете и потегля меко.
Може и този луфт да е.Ако е от гърне по скоро е претрисане ,а не еднократен удар.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, удара е еднократен, точно като пускаш съединитела и момента когато се приближават феродовия диск, огледалния и притискателния диск, точно в момента, в който започва да потегля.
Върни се в “Дизелови агрегати”