Golf 3 1.8 GT информация относно вървенето и конските сили !
-
lubomir29
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 3 1.8 GT информация относно вървенето и конските сили !
да ще видя и ше пиша
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Е те ТУК си пише какво има в GT модела, и с какви двигатели е. Става въпрос като излиза от завода. От там нататък кой какво е правил - само той си знае.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
lou написа: с доказателство естествено - на брат ми вентото е 1.8 90 коня ААМ мотор
Да, ве, да!
Доказателството е устна клетвена декларация от джамбаза, от който я е купил, нали?
Сега сериозно - кода на мотора еднозначно определя неговите характеристики и резервните части, необходими при евентуален ремонт.
Ако брат ти не е правил нищо по мотора и ако шеметите в КАТ не са объркали документите - мотора си му е 75 коня и 1 магаре, няма как да е иначе
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
radotom написа:lou написа: с доказателство естествено - на брат ми вентото е 1.8 90 коня ААМ мотор
Да, ве, да!
Доказателството е устна клетвена декларация от джамбаза, от който я е купил, нали?![]()
![]()
![]()
Сега сериозно - кода на мотора еднозначно определя неговите характеристики и резервните части, необходими при евентуален ремонт.
Ако брат ти не е правил нищо по мотора и ако шеметите в КАТ не са объркали документите - мотора си му е 75 коня и 1 магаре, няма как да е иначе
Публично ти се извинявам за казаната по-горе глупост от мен, погледнах талона предималко 1.8 55 kW(мамито им на тия лъжливи авто джамбази
) точно така е както ти казваш - AAM e 1.8 75 коня 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”