в Плевен Гиславед 185/65/14 се предлага за 111лева-при 2 закупени гуми.
Пипах ги, много са меки и големите квадратчета на грайфера са разделени на малки ивици, което ме навежда на мисълта че са предназначени за страна с постоянна снежна покривка и е възможно да се износват по-бързо на гол асвалт.
Мнение за ласса, кумху или дебика?
kaloyan22 написа:в Плевен Гиславед 185/65/14 се предлага за 111лева-при 2 закупени гуми.
Пипах ги, много са меки и големите квадратчета на грайфера са разделени на малки ивици, което ме навежда на мисълта че са предназначени за страна с постоянна снежна покривка и е възможно да се износват по-бързо на гол асвалт.
абсолютно вярно - перфектни за сняг и лед, но на асфалт заминават бързо
- lucifer_pl
- Автомобил:
- Двигател:
- CARAVELLE_VR6
- Автомобил: VW T4
- Двигател: AAC 1995
- Контакти:
И аз да кажа:
Жена ми кара Рено 19 автомат и четири години кара зимен корморан и и се катери с това РЕНДЕ по Банско и Врачанския балкан без чужда помощ. Иначе аз съм твърдо за ТОЙО после Корморан и Гиславед. Пробвал съм "всесезонното " Тойо (ТАКАВА ГУМА НЯМА) но странно и то върши много работа. Не се стискай много за пари избери сигурността та дори и да почакаш малко във времето. Успех
Жена ми кара Рено 19 автомат и четири години кара зимен корморан и и се катери с това РЕНДЕ по Банско и Врачанския балкан без чужда помощ. Иначе аз съм твърдо за ТОЙО после Корморан и Гиславед. Пробвал съм "всесезонното " Тойо (ТАКАВА ГУМА НЯМА) но странно и то върши много работа. Не се стискай много за пари избери сигурността та дори и да почакаш малко във времето. Успех
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Още веднъж благодаря на всички!Избрах си Ласса щото имам турски телевизор Беко от който много съм доволен
Явно новата гума си е нова и мисля че турците са се съобразили максимално с природните и пътните условия на балканите.
Един мой клиент с няколко коли които минават по 100 000км годишно сподели че е най-доволен от Ласса

Явно новата гума си е нова и мисля че турците са се съобразили максимално с природните и пътните условия на балканите.
Един мой клиент с няколко коли които минават по 100 000км годишно сподели че е най-доволен от Ласса
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kaloyan22 написа: ... Избрах си Ласса ...
Това е от тукklisurov написа:Явно ще са четири нови Debica Fuego 175/70/14.
Мдааааа

Дано да е, щото в София няма толкова сняг, колкото в Плевен?!?
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=27863
Надявам се в една тема да се разпростираме с оценките за гумите...
Така ще е по-лесно на всеки който иска да прави избор

Надявам се в една тема да се разпростираме с оценките за гумите...
Така ще е по-лесно на всеки който иска да прави избор
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”