Настройки на Фейсбук
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Настройки на Фейсбук
Някой има ли представа, как мога да огранича бутона "сподели". Тоест всеки който има достъп до снимките, статуса и връзките ми да ги споделя със свой приятели чрез този бутон
?

- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Настройки на Фейсбук
От профила ти,настройките. Предполагам са те тагнали на снимка пиян и сега шефа ти е видял снимката
Иди в профила си, в дясно горе: Настройки за сигурността https://www.facebook.com/settings/?tab=privacy
После втората опция :
Как работят етикетите
Управлявайте какво се случва, когато приятел отбележи вас или ваше съдържание.
Това е.

Иди в профила си, в дясно горе: Настройки за сигурността https://www.facebook.com/settings/?tab=privacy
После втората опция :
Как работят етикетите
Управлявайте какво се случва, когато приятел отбележи вас или ваше съдържание.
Това е.
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Не. Искам когато аз публикувам снимка, връзка или статус, никой да не го споделя ЧРЕЗ мен. Тоест ако някой иска да публикува моя снимка, да си я свали на компютъра и да я публикува през неговия профил...
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тогава ограничи хората, които могат да видят снимките ти...Примерно от 100 човека остави само 20, които са ти най-близки и се предполага, че няма да ти шерват нещата...Или пък избери всички да могат да ти гледат снимките, без този НЯКОЙ и така тактично ще го отрежеш 

- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Няма определен човек. Просто не искам НИКОЙ, да ми шерва снимките.
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
baracuda681 написа:Няма определен човек. Просто не искам НИКОЙ, да ми шерва снимките.
Мисля че не може
...Помнете, че хората, с които споделяте могат винаги да споделят Вашата информация с други хора...
The "Share" and "Download" options are standard features of Facebook and you can do nothing to disable them.
All you can do is set up privacy settings and allow only trusted people to see them. Even you do this the people who can see the album can share them if he/she wishes to do so.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”