Въпрос за зимни гуми Мишелин
Въпрос за зимни гуми Мишелин
Колеги,нека някой да ме посъветва от къде в Пловдив да купя 4 зимни Мишелинки(НОВИ) на възможно най-добра цена.
Re: Въпрос за зимни гуми Мишелин
А щом е такъв често срещан е по-лесно да намериш нещо тъкно,щом не е 16\17-ка
Ами аз минала зима си взех 4-ри,най-добри цени търсих и намерих от Диана в началото на ПД преди Окръжна,точно ти е от Хюстън пътя
Баланса е 2 кинта,има и кафенце докато чакаш
Ама си искай отстъпка,дават като видят,че ще взимаш 4-ри

Ами аз минала зима си взех 4-ри,най-добри цени търсих и намерих от Диана в началото на ПД преди Окръжна,точно ти е от Хюстън пътя

Баланса е 2 кинта,има и кафенце докато чакаш

Ама си искай отстъпка,дават като видят,че ще взимаш 4-ри

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ама тук имаш доставка,после ходене по сервизи и тн,аз чисто нови гуми не бих си купил от нета,каквато и цена да са
До колега,на бул България,до Панаира срещу Пожарната има голям център за гуми,от 10г са там,цените им са добри

До колега,на бул България,до Панаира срещу Пожарната има голям център за гуми,от 10г са там,цените им са добри

Последна промяна от stoi4o.d на Пон 28 ное 2011 23:10, променено общо 1 път.
BG_Golf4e написа:А щом е такъв често срещан е по-лесно да намериш нещо тъкно,щом не е 16\17-ка![]()
Ами аз минала зима си взех 4-ри,най-добри цени търсих и намерих от Диана в началото на ПД преди Окръжна,точно ти е от Хюстън пътя![]()
Баланса е 2 кинта,има и кафенце докато чакаш![]()
Ама си искай отстъпка,дават като видят,че ще взимаш 4-ри![]()
Мерси много! Ще сравня цените от още няколко места и ще реша.
hooligan_sk написа::!:
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... 43127.html
Мерси колега! Тука цените изглеждат наистина приемливи!
BG_Golf4e написа:Ама тук имаш доставка,после ходене по сервизи и тн,аз чисто нови гуми не бих си купил от нета,каквато и цена да са![]()
До колега,на бул България,до Панайра срещу Пожарната има голям център за гуми,от 10г са там,цените им са добри
В кой град бул. България? Хасково,Димитровград,Пловдив?
- hooligan_sk
- Модератор
BG_Golf4e написа:Ама тук имаш доставка,после ходене по сервизи и тн,аз чисто нови гуми не бих си купил от нета,каквато и цена да са![]()
До колега,на бул България,до Панайра срещу Пожарната има голям център за гуми,от 10г са там,цените им са добри
Я обясни защо не би си купил... аз сигурно съм купил към 20-30бр от тоя сайт без проблем - винаги пресни и винаги от белите държави...

Bundy написа:BG_Golf4e написа:Ама тук имаш доставка,после ходене по сервизи и тн,аз чисто нови гуми не бих си купил от нета,каквато и цена да са![]()
В кой град бул. България? Хасково,Димитровград,Пловдив?
Колега питаш за ПД,говоря за ПД

hooligan_sk написа:BG_Golf4e написа:Ама тук имаш доставка,после ходене по сервизи и тн,аз чисто нови гуми не бих си купил от нета,каквато и цена да са![]()
Я обясни защо не би си купил... аз сигурно съм купил към 20-30бр от тоя сайт без проблем - винаги пресни и винаги от белите държави...
Ами колега до ПД доставката колко лева е?
После да ги мъкна до някой сервиз ще ми омажат колага,ще ми вземат двойно в кварталните сервизи в сравнение ако ги купя и сменя веднага в магазина!
Разкарване до куриери,сервиз,време и пари,едва ли нещо ще спестя,пък и искам да си ги видя на живо шарки,модели,цени отстъпки!
- hooligan_sk
- Модератор
BG_Golf4e написа:hooligan_sk написа:BG_Golf4e написа:Ама тук имаш доставка,после ходене по сервизи и тн,аз чисто нови гуми не бих си купил от нета,каквато и цена да са![]()
Ами колега до ПД доставката колко лева е?
После да ги мъкна до някой сервиз ще ми омажат колага,ще ми вземат двойно в кварталните сервизи в сравнение ако ги купя и сменя веднага в магазина!
Разкарване до куриери,сервиз,време и пари,едва ли нещо ще спестя,пък и искам да си ги видя на живо шарки,модели,цени отстъпки!
5лв на гума е да ти ги донесат до дупето, сваляне качване и баланс в "кварталната" гумаджииница е 8лв. Гумите им виждаш дота преди да ги приемеш. Тая гума в магазина е над 150лв и ще гледаш киселите чичковци как ти пробутват корморанки по 100лв

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”