Passat B5 Монтаж на Xcarlink Mp3 Player
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Монтаж на Xcarlink Mp3 Player на пасат б5
те тея са някав по нов модел сякаш . мина ми хкарлинк манията вече . наслаждавам се на алпин сега 

- Str1keR
- Автомобил: Bora
- Двигател: TDI AJM
feikot написа:То е едно зъбче и тая пластина го бута назад за да го освободи.
Има ли шанс тия зъбчета да са се счупили или нещо такова?

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Ц,метални са,може да е заял механизма,но не и да се счупят.Като вкараш тия пластини хубаво ги размърдай ляво дясно,бръкни в гнездото за касетката и леко дърпай към теб,няма как да не го направиш.
- Str1keR
- Автомобил: Bora
- Двигател: TDI AJM
Ходих при един познат, който се занимава с аларми, музика, CD-та и т.н., че той имаше всякакви пластинки и каза, че тези мойте ( от xcarlink kомплекта ) са за Форд и ми извади едни други с които лесно излезе касетофона. 
Иначе за самия XCarLink в предните страници на темата се споменаваше като минус, това че неможеш да превърташ песните, явно са ъпдейтнали софтуера, защото останах приятно и зненадан като открих че всъщност мога да превъртам.

Иначе за самия XCarLink в предните страници на темата се споменаваше като минус, това че неможеш да превърташ песните, явно са ъпдейтнали софтуера, защото останах приятно и зненадан като открих че всъщност мога да превъртам.

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми супер си, налягай 

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Интресува ме най - вече качеството на звука как имали смущенич
забавчне или влачене на песни или пи слаб сигнал !
Или съгнала си е супер без тия изброени ... !
Също така как се сменят песните и паките през самото сд и касетофон !
забавчне или влачене на песни или пи слаб сигнал !
Или съгнала си е супер без тия изброени ... !
Също така как се сменят песните и паките през самото сд и касетофон !
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Отговора го има по назад.Той е : Няма смущения и другите изброени,все пак сигнала се предава по кабел.Песните се сменят от касетофона,все пак лъже,че е чейнджър.Само че имаше нещо с папките,трябваше да са по 99 или по 100 песни,нещо такова,но не си спомням точно.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Папките трябва да са именувани CD01 CD02 CD03 CD04 CD05 CD06 - това са все едно 6 диска които отговарят на 6-те копчета на гамата за дисковете/станциите . Във всяка папка ако не ме лъже паметта може да се сложат 99 песни , но чух че се поддържали и над 99 песни . Единствения недостатък на това чудо на техниката е че неможе да се превърта по самата песен . Вече има нови модели които вероятно може и да превъртат знам ли , не съм се интересувал повече .
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги намерих си екскарлинк с 12 пинов изход, но касетофона ми е 8 пинов, има ли преходници или нови кабели.
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Здравейте колеги!
Въпрос от моя страна: Със XCarLink и MFD1 навигация, не се четат имена на папки и песни а всичко излиза на дисплея само като CD1 / Track1 така ли е? Или е възможно да се виждат паптките и имената на песните.
Въпрос от моя страна: Със XCarLink и MFD1 навигация, не се четат имена на папки и песни а всичко излиза на дисплея само като CD1 / Track1 така ли е? Или е възможно да се виждат паптките и имената на песните.
-
- Автомобил:
- Двигател:
В тази комбинация май няма начин да се изобразяват имена на файлове и папки, както и информацията от таговете на мп3 файловете. Впрочем папките и така са с фиксирани имена CD01... CD06. Противно на общоприетото схващане, че във всяка папка може да има до 99 файла, моят xcarlink поддържа и по повече - в една от папките файловете ми са над 150. Файловете с номер над 99 се изобразяват "на два такта" през първите няколко секунди на просвирването, тъй като индикацията е двуцифрена.
Не помня дали съм споделял идеята за разполагането на USB флашката, която съм реализирал. Самият екскарлинк е в централната конзола, зад радиото, при мен то е MCD, но мисля че място там ще се намери и при другите модели. USB кабелчето е изведено до скоростния лост (леко встрани) и флашката е под кожения маншон на лоста. При необходимост за достъп до нея маншонът лесно се откопчава и повдига нагоре.
Дано съм бил полезен на някой.
Не помня дали съм споделял идеята за разполагането на USB флашката, която съм реализирал. Самият екскарлинк е в централната конзола, зад радиото, при мен то е MCD, но мисля че място там ще се намери и при другите модели. USB кабелчето е изведено до скоростния лост (леко встрани) и флашката е под кожения маншон на лоста. При необходимост за достъп до нея маншонът лесно се откопчава и повдига нагоре.
Дано съм бил полезен на някой.
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
А няма ли решение в което MFD да разпознава и имената на песните от флашка?
Или отговора е в нова 2DIN навигация?
Или отговора е в нова 2DIN навигация?

-
- Автомобил:
- Двигател:
kambone написа:А няма ли решение в което MFD да разпознава и имената на песните от флашка?
Мисля, че в случая xcarlink не подава тази информация към MFD.
Здравейте колеги,на скоро и аз монтирах един XcarLink на една Alfa-166,както знаете при повечето италиански кочини аудиото не се подменя с някакво стандартно и затова се наложи такъв монтаж,но неиска да чете всички флашки,но от по-горе прочетеното ще пробвам разни варианти и ще видя какво ще се получи.Ако имам някакви въпроси ще се допитвам с вас. 

- Iritais
- Автомобил: Golf 5 Plus
- Двигател: BKC 2006
Колеги, дайте някакви линкове на проверени сайтове, от където да си поръчам и аз въпросното чудо на техниката.
Или ако някой знае от БГ на изгодни цени да каже. Втората ръка също е вариант.
P.S. Извинявайте за спама, но не намерих по-подходяща тема, където да питам.
Или ако някой знае от БГ на изгодни цени да каже. Втората ръка също е вариант.
P.S. Извинявайте за спама, но не намерих по-подходяща тема, където да питам.