Относно дърветата, дървените столове и един луд човек

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Re: Относно дърветата, дървените столове и един луд човек

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 01 сеп 2010 12:10

еваля за ентусиязма на човека, просто останах безмълвен пред красотата на творбата му!

lion_heart002 написа:Само едно нещо дето е жалко има в тази история-че се е родил и живее в Бълхария човечеца...

терминал 1 и терминал 2 знаеш ли къде са? бегай на там! пише се България! Ти ако си бълхарин или имаш проблем с бълхите прочети тази тема: viewtopic.php?f=60&t=196821&start=30 :banghead: :banghead: :banghead:

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пет 03 сеп 2010 9:58

Абе гнийте си в Бълхария-толкова от мен!Човека в БълХария е недооценен!!!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 03 сеп 2010 10:59

lion_heart002 написа:Абе гнийте си в Бълхария-толкова от мен!Човека в БълХария е недооценен!!!

Човекът спокойно може да си гние неоценен и в Париж,Лондон,Ню Йорк и на още доста места.На един Микеланджело се падат 10 0000 измрели от глад,сифилис,алкохолизъм и други съпътстващи битието на твореца благини Мунчовци.C'est la vie,ако не знаеш....

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 03 сеп 2010 11:53

Имам щастието да познавам този човек лично. Преди близо 10 години, къщата в която живеят беше училище по Англйски в което учих и се подготвях за кандидат студентски изпити. Много сме си говорили и сме си пиивали.

Чудак си е Кристъфър, но определено е талантлив. С богата душа, чак обикновените хора немогат да го разберат и го смятат за луд. Доста обаятелно разказваше историите си. Гледали сме произведенията му, даже сме сядали и на някои от тях. Ех, хубави времена бяха..... чак се върнах назад във времето с тази тема.

Също така познавам и спътничката му в живота Вили, която е един прекрасен човек и учител по Англйски, който ми отвори очите към света.

За което и благодаря :bowdown !

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Пет 03 сеп 2010 15:04

lion_heart002 написа:Абе гнийте си в Бълхария-толкова от мен!Човека в БълХария е недооценен!!!

Ей заради такива, като теб, Божидар Димитров си има прилагателно - "ШИБАН"! И после точно тези "шибаняци" се сърдят и реват, като "вдовица за х*й"! Като не ти харесва тук, що стоиш?! Що тъпчеш и сереш тази хубава земя бре?! :beat_butt2
Браво scuba за хубавата тема! :bowdown
Като видя такива надарени хора ми става много подтиснато, защото знам как съществуват и колко са неоценени! Рядко щастие е да познаваш такива хора!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 03 сеп 2010 16:03

Местожителство: България
Или го сменявай това или спри да говориш простотии!
На мен тук ми е добре и не гния.
На теб като не ти харесва - свят голям. Недей да плюеш родината си и мамка му не забравяй от къде си тръгнал :idea:
Пожелавам ти да се задомиш в Анадола и да имаш 2ма съпрузи.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пет 03 сеп 2010 16:49

Абе за вас май държава и земя е едно и също???Както и да е...Живи и здрави да сте...Не ми харесва факта,че говорите без да мислите...Колко от вас знаят добре история???Лошо е,че България е това което е в момента-пълно посмешище за света...А най ме е яд понеже е била нещо внушително едно време... А още съм тук понеже не съм си завършил второто висше...което не ми пречи да пътувам и из европа и зад океана,ама изобщо!!!Дано ви е приятно там където сте,само не се лъжете,че тук живота е живот и най-вече,че държавата е държава и някога можете да разчитате за каквото и да било на нея,въпреки,че сме съвестни данъкоплатци!!!...А на колегата да му се връщат тъпкано пожеланията :)

Колкото до човека за който е писана темата-само и единствено респект!Надявам се да бъде истински оценен,макар,че тук е дооооста трудно!!!

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Пет 03 сеп 2010 17:31

пак почвате да осирате хубавата тема.Айде ,спрете се!
Скуба,ако имаш още снимки на произведенията на този творец,пусни ги да им се порадвам,аз лично съм завършил дърворезба и много се кефя на такива работи/лошото е ,че все не намирам време да упражнявам изучения занаят/.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 03 сеп 2010 18:31

lion_heart002 написа:Абе за вас май държава и земя е едно и също???Както и да е...Живи и здрави да сте...Не ми харесва факта,че говорите без да мислите...Колко от вас знаят добре история???Лошо е,че България е това което е в момента-пълно посмешище за света...А най ме е яд понеже е била нещо внушително едно време... А още съм тук понеже не съм си завършил второто висше...което не ми пречи да пътувам и из европа и зад океана,ама изобщо!!!Дано ви е приятно там където сте,само не се лъжете,че тук живота е живот и най-вече,че държавата е държава и някога можете да разчитате за каквото и да било на нея,въпреки,че сме съвестни данъкоплатци!!!...А на колегата да му се връщат тъпкано пожеланията :)

Колкото до човека за който е писана темата-само и единствено респект!Надявам се да бъде истински оценен,макар,че тук е дооооста трудно!!!

Жив и здрав и ти.Не си прав обаче,че говорим без да мислим.Аз например мисля така:
Щом като се явяваш съвестен данъкоплатец,завършваш второ висше и ти остават и пари да пътуваш където ти кефне по земното кълбо-к'ъф по дяволите ти е личният проблем с държавата България???Пък и чак до посмешище на света още не сме я докарали по простата причина ,че 98,5 процента от света хал -хабер си няма къде се намираме,нито какво е ставало по тия земи по времето на Симеон Велики или когото там имаш предвид...да не осираме прочее темата повече- да си направим нова :wink:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 30 ное 2011 10:49

Изполвам темата да ви поканя на изложбата на Миглен и неговите столове, която ще се състои от 06.12.2011 в "Земята и хората". Заповядайте да им се порадвате на живо

Потребителски аватар
rosi17go
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosi17go » Сря 30 ное 2011 18:36

Дали знаете входния билет колко ще струва ? За майки с деца какви са цените?

mufin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mufin » Сря 30 ное 2011 21:02

Напомня доста на Гауди.
И той е правил дървени мебели :lol:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 01 дек 2011 9:19

rosi17go написа:Дали знаете входния билет колко ще струва ? За майки с деца какви са цените?

безплатно е

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Чет 01 дек 2011 9:28

Благодарности и от мен на scuba за тази тема, отдавна не е имало толкова стойностна и интересна. Човека който прави столовете вярно е уникален.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 01 дек 2011 12:42

Ако идвате във Варна и се разходите в Морската градина ,минете край комплекс "Максим"..малко след ресторант Хоризонт в посока към Почивка....Ще видите реално използвани творби на изкуството(столове,маси и люлки) направени от стари изсъхнали пънове.Ще се изненадате от фантазията на неизвестния творец...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”