Нов съм в този форум, надявам се с каквото мога да бъда полезен когато трябва и на малко помощ естествено.
На скоро взех книжка, и сега съм с VW Vento GL 2.0 90 к.с. Има допълнителна газова уредба.
Вчера, когато си пътувах за село и забелязах нещо нередно. Когато карам на газ, и изведнъж настъпя газта, качва до 2000 об. и неиска повече. Когато обаче плавно натисна газта, и изпълва оборотите. А като превключа на бензин, това го няма. Настъпя ли извежднъж газта, без проблем си ги изпълва оборотите.
Другото е, на тавана ми е провиснал този плат отвътре и явно трябва да се залепи ли незнам.
Много ще съм благодарен ако може да ми кажете какво да направя, горе-долу като пари колко ще ми излезне и къде да намеря човек в района на Стара Загора.
Благодаря Ви много предварително!

тва е най-евтиното решение на тоя проблем ,само намери някой френд да ти помогне при слагането че е малко кофти за сам човек
Но колега, този от морга, който ще вземеш не се знае колко още ще изкара и той, все пак и той ще е над 15+ години...
. Или както каза колегата над мен, ако си намериш запазен втора ръка също е вариант...