15 Септември!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пазете децата, себе си и всички участници в движението. карайте със запалени фарове. преди една година един около 70 годишен шофьор блъсна в сумрака със скорост над 70км/ч брат ми, както пресичал на пешеходна пътека в пловдив.. 3 дни държах ръката на брат ми в болницата и не знаех дали ще се оправи. да не развалям темата с черна хроника, но:
давайте път на пешеходците, когато пресичат!
и успешна учебна година на всички ученици!
давайте път на пешеходците, когато пресичат!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
абе то давам им път и градско карам леко ,но има такива олигофрени че по някога ми се ще да слеза и да напукам кофата на некой олигофрен който например минава тичайки през българия отгоре и се прескача по оградите вместо да ползва подлезаjoser написа: давайте път на пешеходците, когато пресичат!

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:Днес гледам че 50% от колите карат без фарове![]()
успех на всички ученици
Мда, и аз забелязах много коли без включени фарове... ама има и съвестни - един пич даже си ги забрави влкючени и като му викнах, се върна да ги изключи

Аз пък днес съм пешеходец, щото сутринта бях снощен... пазя децата

landwarrior написа:абе то давам им път и градско карам леко ,но има такива олигофрени че по някога ми се ще да слеза и да напукам кофата на некой олигофрен който например минава тичайки през българия отгоре и се прескача по оградите вместо да ползва подлеза-и пешеходците нямат никва култура както и повечето шофьори -ходят кат мухи без глави , без да се оглеждат въобще ,в крайна сметка ако сам не се пазиш .....

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
аз си карам винаги на фарове....днес също.помня като лапе как се кефих че сички заради мен са на фарове.
днес гледах по новините репортаж щях да се спукам от кеф лапетата като ги видях....едни такива сърдити физиономии един си дърпаше вратовръзката а майка му го подбутваше отзад.хахаххаах много големи сладури.а момиченцата некви притеснени си мачкат роклите и рецитират стихотворения.еххххх как искам и аз да съм първолак. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”