avicci написа:Да ви кажа с 31 часа трудничко е да те научат както трябва.Някои даже не ги учат как да пракират,смятайте кво е положението.Аз пак случих на инструктор,човека ми обясняваше всичко просто градско като караш с 30 както ни учат единственото което съм изпреваврал е спряла кола,даже един път едно колело изпреварих.
Мен инструктора въобще не ми е показвал как се паркира или как се изпреварва/ карах курсовете в Бургас/. Добре че беше един колега от работата, цял месец се вози заедно с мен да ми покаже туй-онуй. По добре да попита човека и да разбере отколкото да експериментира по пътя.

сутрин легаш в 4.55ч и ставаш в 5.25ч тичаш гол час на стадиона и после пак същото каране и пак и пак.. 6 месеца все така.. Не 3-та, ами първа бавна задна ще знаеш къде е... сега... кога се включвала 3-та.. държавата съвсем увехна.. Като нарцис на месец у саксия увехна..
Тия предавки за това са сложени - за да може човек да прецени преди да предприеме примерно маневра на коя предавка да премине. Но това става задължително ПРЕДИ, а не ПО ВРЕМЕ на тая маневра. Също така са ме учили, че преди да вляза в завой трябва да превключа на низходяща предавка, а не по време на завоя да ръчкам със ск.лост. На ЖП линия също не се превключват предавки, преминава се само на дадена предавка и т.н. Всичко това е с цел безопасност, щото караме машини, а те понякога дават фира и когато това се случи в неподходящ момент... бум, нямаш втори шанс 

И да вземат да ги(ни) учат както трябва!