Пъстърмата я правя по следния начин, записвайте...
![:Mr Green Fun](./images/smilies/Mr Green Fun.gif)
1. Свинско контра или бонфиле... колкото ви сака душата, което режеме на филии по около 3 до 4 см. дебелина
2. Тава с морска сол
3. Слагаме месото в тавата така, че да сме сигурни, че има сол отвсякъде
4. Изчакваме 24 часа, докато излезе водата от месото
5. Измиваме (по желание), ако не ядеме солено
6. Правиме микс от чубрица, червен и черен пипер "на око" и разтриваме месото хубаво с микса, даже се втрива
7. Изтръскваме внимателно излишните подправки, взимаме капронов (от ония оранжевите) конец, прошиваме парчетата, правиме възелче и нанизваме на точилка
8. Слагаме на проветриво и студено място за 2 седмици
9. Сваляме и хапваме
![beer :beer](./images/smilies/beer.gif)
10. Пия бира, след като си изядете пръстите - наистина е много вкусно!
![:drunk](./images/smilies/drunk.gif)