За или против газова уредба.
- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Re: За или против газова уредба.
Относно последния коментар, приемам всичко което казва колегата, но в някои случай "желязото" е връзката с любимите хора.
-
- Автомобил:
- Двигател:
@мунс
за бензина за нивото на маслото и смъденето товаа при здрава кола как ще стане?чел съм и аз такива работи,но никога не ми се е случвало.не веднъж на вилата сутрин съм тръгвал при минус 20 зимата никога нищо не ми е ставало..това само при прецакани двигатели ли става или как?
Карайте си колите и не ги мислете толкова. Тяхната задача е да ни служат, давайте си парите повече за децата и семейството, мислете повече за родителите си, не за купчината желязо, пък била и неповторим Фолксваген!

за бензина за нивото на маслото и смъденето товаа при здрава кола как ще стане?чел съм и аз такива работи,но никога не ми се е случвало.не веднъж на вилата сутрин съм тръгвал при минус 20 зимата никога нищо не ми е ставало..това само при прецакани двигатели ли става или как?
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Става от нечетене на ЕЛЕМЕНТАРНА ЛИТЕРАТУРА и писане цели романи по темите . Ще ме извиняваш , но това е истината без да се сърдиш . И за да не съм 'оф' - газ с газ се смесват . И то доста добре . Течност с газ много по-трудно . А точно това става , когато студеният бензин се кондензира по всмукателния колектор или стените на цилиндъра . Тогава освен , че бензина не изгаря както трябва ,защото е на КАПКИ , събаря масления филм на цилиндъра долу в картера и маслото най-малкото се разрежда с бензин , от там вискозитет , свойства ...
не веднъж на вилата сутрин съм тръгвал при минус 20 зимата никога нищо не ми е ставало
Какво очакваш ?! Нивото на маслото да ти се вдигне с 30 литра ли ? Нормално като я запалиш и си я покараш след това да се изпари поне някаква част , да не казвам и 100% . Това става при всички ПОНЕ малко поизносени двигатели - сегменти , хлабини ... спокойно , и твоя е такъв , и моя е такъв , и на доста хора е такъв . Сега не започвай да доказваш , че е чисто нов , че отиде пак 300 страници тема ...
P.S. Не издържах
не веднъж на вилата сутрин съм тръгвал при минус 20 зимата никога нищо не ми е ставало
Какво очакваш ?! Нивото на маслото да ти се вдигне с 30 литра ли ? Нормално като я запалиш и си я покараш след това да се изпари поне някаква част , да не казвам и 100% . Това става при всички ПОНЕ малко поизносени двигатели - сегменти , хлабини ... спокойно , и твоя е такъв , и моя е такъв , и на доста хора е такъв . Сега не започвай да доказваш , че е чисто нов , че отиде пак 300 страници тема ...
P.S. Не издържах

-
- Автомобил:
- Двигател:
добре де приятел,не вдигай кръвно.питам защото не знам.в смисъл чувал съм ,чел съм,но не съм се замислял над това.затова е форум един знае едно и казва,друго не знае и пита.двигателя ми е на 420хиляди законни,оригинални и каквито искаш.не съм забелязал до сега аномалии или каквото и да е друго.и аз мога да ти обянсявам сигурно на тема,по която аз съм компетентен ти колко си невеж,така че не се пали.
благодаря ти все пак за разяснението

- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
agent_kowalski написа:.и аз мога да ти обянсявам сигурно на тема,по която аз съм компетентен ти колко си невеж,така че не се пали.
По-добре недей

-
- Автомобил:
- Двигател:
няма,все пак това е форум за автомобили и за това говорим.идеята ми е да не скачаш на хората и да обясняваш какви са невежи.знаеш нещо хубаво,ако искаш обясняваш го,ако не искаш не се перчиш и така 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
rokera671 написа::да: Изпарителят ми е на 90 000 км .Никакво почистване ,мембраните са оригиналните.2 години нямах бензинова помпа и карах само на газ .Никакви ядове!БРЦ ,1,6 ,АБУ.
Това като хвалба ли трябва да прозвучи или като"типичен българин каращ с агу"?Спорите,ама не сте си определили параметрите на За и Против.Според мен спора се е превърнал в нещо като:"За,мундарщината и против нея,спрямо автомобила"!
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:rokera671 написа::да: Изпарителят ми е на 90 000 км .Никакво почистване ,мембраните са оригиналните.2 години нямах бензинова помпа и карах само на газ .Никакви ядове!БРЦ ,1,6 ,АБУ.
Това като хвалба ли трябва да прозвучи или като"типичен българин каращ с агу"?Спорите,ама не сте си определили параметрите на За и Против.Според мен спора се е превърнал в нещо като:"За,мундарщината и против нея,спрямо автомобила"!
Твърдо ЗА!Всичките ми Приятели дето бяха много против ,в последствие сложиха газови.Много пъти съм го казвал ,че ако следващата ми кола е бензинова ,още на другият ден съм при моят газаджия.Пък и днес като видях 1,17 ,нека да ми е лошо!!За 90 000 мотора не е мръднал и си върви както съм купил автомобила преди 5 години.
пп.Само не можах да разбера какво е МУНДАРЩИНА.!?

-
- Автомобил:
- Двигател:
rokera671 написа:H2O написа:rokera671 написа::да: Изпарителят ми е на 90 000 км .Никакво почистване ,мембраните са оригиналните.2 години нямах бензинова помпа и карах само на газ .Никакви ядове!БРЦ ,1,6 ,АБУ.
Твърдо ЗА!Всичките ми Приятели дето бяха много против ,в последствие сложиха газови.Много пъти съм го казвал ,че ако следващата ми кола е бензинова ,още на другият ден съм при моят газаджия.Пък и днес като видях 1,17 ,нека да ми е лошо!!За 90 000 мотора не е мръднал и си върви както съм купил автомобила преди 5 години.
пп.Само не можах да разбера какво е МУНДАРЩИНА.!?![]()
Колега къде я тази цена 1,17 лева

-
- Автомобил:
- Двигател:
на шел и омв е 1.22 сигурно на разни малки газостанции може да е и 1.17
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
1,22 с 5 ст. отстъпка!
-
- Автомобил:
- Двигател:
от къде вадиш 5ст отстъпка?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
agent_kowalski написа:от къде вадиш 5ст отстъпка?
Еко !
Върни се в “Автогазови уредби”