CSKA-Бешикташ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
kotse_botse, ти явно не си гледал истинския ЦСКА!
Ако това, което показахме на терена на Бешикташ е игра и ако това е онзи силен Бешикташ, който помня отпреди няколко години добре! Но не мисля, че отборът ни е във форма - та ние сме безобидни и беззъби
Нямаме реални голови положения, а очакваме да бием във всички мачове.
Колкото и да ми е тъжно, трябва да призная, че за мен отборът този си вариант не е колектив, а експериментална единайсеторка, която играе, колкото да има отбор с името ЦСКА
За Якирович нямам коментар... Ако това е футболист за класата и името на ЦСКА, то по-добре да пуснат мен на терена!!!
Трябва ни млад и класен нападател - българин - нещо като Цветан Генков + един остър халф с нападателни функции като Петър Златинов от Литекс! Както и още един стабилен защитник, защото Вальо Илиев е сам в отбрана
Но все пак ще стискам палтси срещу Левски в неделя! Във вечното дерби нищо не се знае...
Само ЦСКА!
Ако това, което показахме на терена на Бешикташ е игра и ако това е онзи силен Бешикташ, който помня отпреди няколко години добре! Но не мисля, че отборът ни е във форма - та ние сме безобидни и беззъби

Колкото и да ми е тъжно, трябва да призная, че за мен отборът този си вариант не е колектив, а експериментална единайсеторка, която играе, колкото да има отбор с името ЦСКА

За Якирович нямам коментар... Ако това е футболист за класата и името на ЦСКА, то по-добре да пуснат мен на терена!!!
Трябва ни млад и класен нападател - българин - нещо като Цветан Генков + един остър халф с нападателни функции като Петър Златинов от Литекс! Както и още един стабилен защитник, защото Вальо Илиев е сам в отбрана

Но все пак ще стискам палтси срещу Левски в неделя! Във вечното дерби нищо не се знае...
Само ЦСКА!
И какво излезе накрая ?
и ЦСКА и левски (особено левски с големите претенции и кошница) в евротурнирите- гола вода
един с/у друг пак гола вода
ЦСКА с две 100% чисти положения пада след гол от дуспа
смешни отбори в смешно първенство...
въпроса е обаче дали не са по-смешни тия дето се мислят за "отбор на народа" и прочие простотии и претенции
и ЦСКА и левски (особено левски с големите претенции и кошница) в евротурнирите- гола вода
въпроса е обаче дали не са по-смешни тия дето се мислят за "отбор на народа" и прочие простотии и претенции
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smeagol написа:kotse_botse, ти явно не си гледал истинския ЦСКА!
Макар и да не съм много голям, гледал съм го, повярвай ми

Smeagol написа:Ако това, което показахме на терена на Бешикташ е игра и ако това е онзи силен Бешикташ, който помня отпреди няколко години добре! Но не мисля, че отборът ни е във форма - та ние сме безобидни и беззъби Нямаме реални голови положения, а очакваме да бием във всички мачове.
Играта не беше лоша до червения картон. Да, играхме затворено, но при гостуване на Бешикташ, не е нещо учудваща такава тактика. А отбора на Бешикташ не разбрах кога е бил по- силен...? В момента е доста по- добре от преди няколко години според мен.
Smeagol написа:За Якирович нямам коментар...
За него и аз казах, че не ми харесва.
Smeagol написа:Трябва ни млад и класен нападател - българин - нещо като Цветан Генков
Ясно е, че нямаме добър нападател в момента, за това и играем без типичен таран. Не знам дали точно Генков е решението, според мен много изпуска, но определено ни липсва класен централен нападател.
Smeagol написа:+ един остър халф с нападателни функции като Петър Златинов от Литекс
Ох, само недей точно с него. Нали беше в ЦСКА - провали се. Излезе в чужбина - провали се. Не знам сега що решиха, че е много добър. Има 2 финта и това е - супер НЕефективен.
Smeagol написа:Както и още един стабилен защитник, защото Вальо Илиев е сам в отбрана
Досега мисля имаме допуснати 5 гола от 11 мача (може и да бъркам цифрите, включвам и вчерашния мач с Левски), от които 2 гола са от измислени дузпи...
Smeagol написа:Във вечното дерби нищо не се знае...
Е, тук грешиш много...

Само ЦСКА!
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:И какво излезе накрая ?
И аз съм на това мнение... в мача с Бешикташ - един силен и точен удар към вратата нямахме... в мача с Левски - същото. Абе тея хора кво искт? Да влязат с топката у вратата ли направо? ами не става така. Според мене и двата ни големи т.нар. "гранда" са в едно много лошо състояние... доволен съм, че като цяло играхме добре срещу турците, но Марков явно не ги учи как да стрелят. Когато си пусна английското първенство, онея ще скъсат мрежата от шутове от над 20-25 метра, ние тука с някакви безпомощни центрирания си мислим, че играем футбол... Незнам къде трябва да се търси грешката - в треньорите или в играчите или общо, но просто така не става и не върви. Като гледах Барселона - Левски, едно нещо ми направи впечатление - там хората игаят за удоволствие - Роналдиньо постоянно си правеше експерименти, за него това е начин на живот. Докато нашите бяха като стреснати и понеже почти всички са набутани в тази сфера с връзки, за това става така. (едно приятелче тренира футбол, играе много добре, ама като няма връзки някой да го вкара в ЦСКА или Левски, има да търка скамейките на някой третодивизионен отбор, например Ювентус (Каспичан))... Та играчи имаме и то млади и перспективни, но няма кой да ги вземе да играят и талантът им отива на кино. За сметка на това пък стабилни дървета като тъпозаков, и други такива са несменяеми години наред...

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Срам! Само това мога да кажа за нашия футбол...
Не може отбори с претенции за достойно място в Европа да играят като Олимпик Галата - Долна Диканя
Вчера нито един от двата псевдоотбора не заслужаваше да победи - ние без смислени атаки и като опълченци (за пореден път се убеждавам, че Пламен Марков няма място в отбор като ЦСКА), а Левски с половин гол да ни бият
Ако това беше дузпа, аз карам Макларън
kotse_botse, ние наистина няма да се разберем с теб! Може да имаш право за определени неща, но всичко е субективно. Ние си говорим, те си взимат парите... Последният път на Армията не можеше да се мине към сектор А от лъскави лимузини - и откъде ги имат...
Нашият футбол е пумия и затова няма да ни бъде в Европа - там си личи кой колко струва! Публиката го показва с присъствието си (поправка отсъствието си)!
Не може отбори с претенции за достойно място в Европа да играят като Олимпик Галата - Долна Диканя

kotse_botse, ние наистина няма да се разберем с теб! Може да имаш право за определени неща, но всичко е субективно. Ние си говорим, те си взимат парите... Последният път на Армията не можеше да се мине към сектор А от лъскави лимузини - и откъде ги имат...
Нашият футбол е пумия и затова няма да ни бъде в Европа - там си личи кой колко струва! Публиката го показва с присъствието си (поправка отсъствието си)!
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smeagol написа:...
Споко бе човек, ше се разберем - биричка и наздравка и сме 6

А като толкова осъждаш играта - ами то така е целия световен футбол в момента. Аз лично супер много се изнервих като гледах световното -всички играят така - затворено, дебнат си шанса, със здрава защита и наситена халфова линия, която ако не може да отнеме топката върши нарушения до сутринта... Малкото отбори, които се опитваха да играят футбол, отпаднаха и накрая супер грозен и скучен финал Италия - Франция... Виж и миналото европейско с гърците - същата работа.
Има само един отбор, който бие наред и играе красив футбол... от Левски знаят защо