Стрът барове анти ролове

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Стрът барове анти ролове

Мнениеот Div Selqnin » Пет 02 дек 2011 18:33

Преди 2-3 месеца взех книжка вече имам почти 5-6к навъртяни километра с мойта лична количка. Купих си Jetta 2 противно на всичко което исках. От оня ден съм се заровил по сайтовете и разглеждам стрът барове антиролове и т.н.
И сега обмислям наченките на проекта .
Прегледах този сайт http://www.ultraracing.my/template.asp?menuid=30
и мисля да сложа всичко показано има къде да си ги изработя интересуваме как да подбера дебелината на тръбата? Разпънките горните предна и задна ще са регулируеми за другите не виждам смисъл? Анти рола не мисля че е подходящо аз да си го правя защото мисля че му действат повече сили от на другите и материалите които аз мога да си осигуря няма да са подходящи. Колата се ползва ежедневно кара се градско извънградско искам просто да стане по директна по маневрена .

Окачването е оригинално леко позаминало но се надявам скоро да имам възможност да го сменя с ТА Техникс , Рейсланд или JOM и ще видя и тампони някакви по хубави твърдички.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: Стрът барове анти ролове

Мнениеот leonardo_vd » Пет 02 дек 2011 19:37

По-добре си купи добро окачване вместо за се занимаваш с глупости на този етап.

Потребителски аватар
Ivan4u
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivan4u » Пет 02 дек 2011 19:55

За стрът барове ако ще ги слагаш на евридейка не виждам смисъл повече от 1-1.5мм дебелина на стената /дори и 1.5 е много , ама айде .../ . Въобще цялата схема с всички тези неща е огромен плюс , но струва ли си парите и играчката за евридейка ? Сложи си полиуретан навсякъде , едно хубаво окачване + стрът барове отпред и отзад и тва е :wink:

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пет 02 дек 2011 20:36

Това е идеята че няма да платя нищо а просто ще си поиграя с колата интересно ми е да видя ефекта от всяка една такава тръба. 1-1,5 дебела ама на какъв диаметър? И някой ако си е правил подобно нещо ще ми се предната и задната горни да са с реглаж ама още се чудя как да го направя (нали за да мога да омекотя или втвърдя всяка от тях)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”