тече бензин от резервоара на Г3
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
Re: тече бензин от резервоара на Г3
Капака на помпата отгоре,е малко по-ниско от останалата равнина на резервоара,защото идеята е помпата в долния си край да е малко по-ниско от останалото ниво на резервоара и горивото да се стича там под нея (отдолу резервоара също си има едно като легенче,където е входа на помпата).Предвид това,се получава така,че бензин,който се разлива отгоре на резервоара,където и да се разлива,се стича при капака на помпата и изтчиа от там надолу.Отгоре има отдушници,може да тече и от тях и да се стича до помата (това обяснява защо тече и при зареждане).
Покарай известно време,зареди 2-3 пъти и виж какво е положението

Покарай известно време,зареди 2-3 пъти и виж какво е положението

- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: тече бензин от резервоара на Г3
Ами от отдушника мисля че не е, понеже на него има едно маркуче, което си е доста стабилно там и не мърда.
Другия вариант е да не е добре стегната скобата на маркучето към двигателя и от него да църцори.
Мисля да сменя оригиналната скоба с такава с винтче, да я стегна по-добре.Оригиналната скоба може да се е отпуснала с времето или при слагане и махане.
Другия вариант е да не е добре стегната скобата на маркучето към двигателя и от него да църцори.
Мисля да сменя оригиналната скоба с такава с винтче, да я стегна по-добре.Оригиналната скоба може да се е отпуснала с времето или при слагане и махане.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”