Обява за Голф 4 тди от Варна ?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Обява за Голф 4 тди от Варна ?
Колега от форума скоро продаваше Сеат Леон,но четриврат,110к.с.От Русе!Но ми се стори доста добър!

nasko1978 написа:Колега от форума скоро продаваше Сеат Леон,но четриврат,110к.с.От Русе!Но ми се стори доста добър!![]()
Благодаря колега, но се търси само Ауди А3 или Голф 4 с две врати.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Гледах обявата. Голфа си е читав на пръв поглед, но цената е малко множко ми се струва. Ел.стъкла голям праз че няма, аз като имам какво, зимата чакам да се постопли колата да си отворя прозореца. Колега преди мен е споменал че за деца е по-добре 2-ву врата кола,,, ДА ама НЕ и на 4-ри вратата може забраниш вратите да се отварят отзад. ТАка че колега колата я бива, но лично аз мисля че тавана и е 4500лв.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
leonardo_vd написа:Гледах обявата. Голфа си е читав на пръв поглед, но цената е малко множко ми се струва. Ел.стъкла голям праз че няма, аз като имам какво, зимата чакам да се постопли колата да си отворя прозореца. Колега преди мен е споменал че за деца е по-добре 2-ву врата кола,,, ДА ама НЕ и на 4-ри вратата може забраниш вратите да се отварят отзад. ТАка че колега колата я бива, но лично аз мисля че тавана и е 4500лв.
Хайде, обиколете из Варна и ако намерите такъв дизелов Голф за по-малко от 5500 покажете на колегата откъде да го вземе.Простотиите на някои колеги за цвета,двете врати и дизела няма да коментирам.Нямам време...иначе бих отишъл да го видя и да пиша на колегата.За съжаление точно в този сезон ежедневието ми е малка лудница и нямам време и за моите коли.
Благодаря колеги...ако някой от Варна има малко свободно време, ще съм благодарен и ще почерпя да го погледне...просто цялата дандания е заради тоя цвят 
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kiki1 написа:Благодаря колеги...ако някой от Варна има малко свободно време, ще съм благодарен и ще почерпя да го погледне...просто цялата дандания е заради тоя цвят :roll:
Е какво му е на цвета????

joker написа:kiki1 написа:quote]
Е какво му е на цвета????Чудесен металик...пък и боя кола не кара!Яс тига си се вързвал на глупости!Искрено съжалявам,че не разполагам с време да ти помогна ама дано някой от моите млади съграждани ти помогне.Успех!!!
Имам в предвид ,че точно заради цвета го е харесала жена ми..
- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
колега виж тази обява:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11322581977706932&f1=details,във Варна е..
radko86 написа:колега виж тази обява:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11322581977706932&f1=details,във Варна е..
Колега не работи линка
hinev написа:според мед можеш да го счупиш на 5000успех
То коментар винаги има,но да имаше кой да го погледне първо..
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
То и да го погледне, какво? Докато не се закачи на компир да се види лог едно-друго, грешки, няма как да му знаеш състоянието. Уговори някой колега, който е в час и е от Варна да отидете да го погледнете заедно. Щото ей така само отвън и отвътре да я погледнеш нищо няма да разбереш, все пак това не е Лада или Голф двойка карбуратор.
И аз като някои колеги не виждам кое е практичното на кола с 2 врати да возиш деца отзад ама всеки си знае, после твоя кръст ще те боли като ги вадиш отвътре
(ако не са самоходни - т.е. са по-малки от 2 год. За мен двувратият автомобил е подходящ само за сам човек и нищо повече.
Иначе какво не му харесвате на цвета бе, колеги. Я моята в гаража и тя била зелена
И аз като някои колеги не виждам кое е практичното на кола с 2 врати да возиш деца отзад ама всеки си знае, после твоя кръст ще те боли като ги вадиш отвътре
(ако не са самоходни - т.е. са по-малки от 2 год. За мен двувратият автомобил е подходящ само за сам човек и нищо повече.
Иначе какво не му харесвате на цвета бе, колеги. Я моята в гаража и тя била зелена

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
stefan4o написа:То и да го погледне, какво? Докато не се закачи на компир да се види лог едно-друго, грешки, няма как да му знаеш състоянието. Уговори някой колега, който е в час и е от Варна да отидете да го погледнете заедно. Щото ей така само отвън и отвътре да я погледнеш нищо няма да разбереш, все пак това не е Лада или Голф двойка карбуратор.
Един поглед дори без ВАГ на тоя мотор е достатъчен - пък и грешки се трият преди да дойде копувача.Ти като копуваш колата я гледаш като състояние купе,салон,дали бакат скоростите ,а не че температурния датчик за 24 лева е за смяна
То на тоя мотор най-лошотш нещо е да трябва му се изчиси турбина или смени дебитомер.По-важно е да се подкара да се види дали демпферния маховик със съединителя дали не са пътници - всичко друго е дребен проблем.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”