Виж това колега.
http://www.cars.bg/u522388

Мнение за Г4 TDI
- ZvEr4O_MaN
- Автомобил: Vw Passat B6 CR 2009
- Двигател: CBAB
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за Г4 TDI
elnineo написа:абе кво се чудиш , кола и жена на касмет. аз ако имах тия пари си е взимам- то коя кола няма да и изникнат после сума забележки. каквато и да вземеш се ще трябва да си е обслужиш, така или иначе. все пак си е АРЛ тоя мотор не пада мно 4есто на пазара. пък за обслужване е по евтин и от 110 коня има 1 ремък и 2 ролки на стоиност 170лж
Взимаи колата ако те кефи![]()
![]()
![]()
И колко струва едната дюза на АРЛ...особено с нашта хубава нафта ?

Ако имах 10 000 бих я взел, на мен ми харесва колата. Остава само да я покараш да я видиш дали е читава

Kristian Radoslavov написа:elnineo написа:абе кво се чудиш , кола и жена на касмет. аз ако имах тия пари си е взимам- то коя кола няма да и изникнат после сума забележки. каквато и да вземеш се ще трябва да си е обслужиш, така или иначе. все пак си е АРЛ тоя мотор не пада мно 4есто на пазара. пък за обслужване е по евтин и от 110 коня има 1 ремък и 2 ролки на стоиност 170лж
Взимаи колата ако те кефи![]()
![]()
![]()
И колко струва едната дюза на АРЛ...особено с нашта хубава нафта ?![]()
Колко АРл-а си виждал с изгорели дюзи?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
relaxxx написа:Добре е Стефанчо, няква по яка мозъчна пръдня не можа ли да изкараш??? Разбирам че искаш да си почешеш пръстите, ама айде по смислени неща да говорим!
Какво искаш да ми кажеш? Че говоря неверни неща? Виждал ли си някога автовоз като влиза в България обикновено какво има качено на него? Пожелавам ти успех в търсенето, просто исках да те подготвя, че е твърде вероятно ако не си отваряш очите и лаптопа да се нахендриш с кола тип "яма за пари".

Подобни епитети не ги разбирам и не ги уважавам затова ти пожелавам най-искрено да уцелиш някоя барака

абе кво се чудиш , кола и жена на касмет. аз ако имах тия пари си е взимам- то коя кола няма да и изникнат после сума забележки. каквато и да вземеш се ще трябва да си е обслужиш, така или иначе. все пак си е АРЛ тоя мотор не пада мно 4есто на пазара. пък за обслужване е по евтин и от 110 коня има 1 ремък и 2 ролки на стоиност 170лж
Те че са на късмет така е... Ама виждал ли си тема на някой, който си е купил Голф Мк4 и му предстои смяна на маховик и съединител? Ще ти го опиша накратко - "ред сълзи, ред сополи"

-
- Автомобил: audi a3
- Двигател: asz+brezel
То тъй ако започнем колко струвала дюзата на голфа,ами струва колкото на БМВ,Мерцедес,форд и бла бла....Стига сте говорили глупости и тънки сметки..Един авер си купи такъв същия за 8000лв само с предно предаване от Шумен (нов внос отАвстрия),колата е супер читава...И моля не сравнявайте този голф с обикновенни(масовите) по-постни версии за по 5-6 бона...Човека си е харесъл върха на сладоледа,който естесвено е по скъп,но мисля че има за какво...И съм сигурен че ако извади 8 бона,ще му го дадът без проблем в тоя глад....И аз преди няколко дни карах голф 3 1.6 101кс 96година,ама няма нищо общо с моя голф-3 96г 110кс тди-гти юбилейка,а иначе на външен вид 1:1......Така,че по високия клас си има по висока цена.....Иначе дал бог 4-ки из цяла българия по 5,6,7хил,ама човека се е спрял на един от най върховите модели,всички оплюват цената,ама никой няма точно такъв модел...За километрите съм убеден че са поне 250 000хил,както казаха някой разумни колеги цената е супер,ако колата не е била в някой италянско гъзе,дето не знае къде е щеката за маслото,колата с какво гуми се кара и още куп мизерии,ей тогава става лощо....
-
- Автомобил: audi a3
- Двигател: asz+brezel
stefan4o написа:relaxxx написа:Добре е Стефанчо, няква по яка мозъчна пръдня не можа ли да изкараш??? Разбирам че искаш да си почешеш пръстите, ама айде по смислени неща да говорим!
Какво искаш да ми кажеш? Че говоря неверни неща? Виждал ли си някога автовоз като влиза в България обикновено какво има качено на него? Пожелавам ти успех в търсенето, просто исках да те подготвя, че е твърде вероятно ако не си отваряш очите и лаптопа да се нахендриш с кола тип "яма за пари".![]()
Подобни епитети не ги разбирам и не ги уважавам затова ти пожелавам най-искрено да уцелиш някоя баракаабе кво се чудиш , кола и жена на касмет. аз ако имах тия пари си е взимам- то коя кола няма да и изникнат после сума забележки. каквато и да вземеш се ще трябва да си е обслужиш, така или иначе. все пак си е АРЛ тоя мотор не пада мно 4есто на пазара. пък за обслужване е по евтин и от 110 коня има 1 ремък и 2 ролки на стоиност 170лж
Те че са на късмет така е... Ама виждал ли си тема на някой, който си е купил Голф Мк4 и му предстои смяна на маховик и съединител? Ще ти го опиша накратко - "ред сълзи, ред сополи"
И какво катому идва смяна на маховик и съедините,и аз сменях преди седмица маховик,купих си за 200лв от една морга и на моховика пишеше Лук 2007 година,сложихме го няма грижи,това ли са големите сълзи,но ако не бях намерил щах да дам 600лв за нов Закс и пак съм на пътя...Аман от стотинкджии тука,човек не разбираш ли че това са детайли който даянят по 10-15 години и накрая изпищават,защо си мислиш че като купуваш кола трябва да я купиш с чисто нови такива...На мойта голф 3 афн разбития маховик беше оригиналния,понеже гледам че ципеш стотинката на 2,знаеш ли че този маховик е на 15 години-оригиналния от завода издаянил 400 000хил км,е трябваше да се помоля на автосалона,за маховик който да издържи 30години ли за да няма сълзи и сополи,кото дойде ред за смяната...Смених задни амортисьори оригиналните,смених тампони на задния мост оригиналните,сега малко става ли ти ясно че някой детайли са даянили над 10години,почваш да караш из дупките и край,свършват...Ама тука да разправяш за някви маховици и съединители,се едно на другите коли не може да стане,тяхните сигурно са вечни...Твойта кола вечна ли е,коло добър избор можеш да направиш на кола 10+ години,божа работа...Една предница ли ще ти излезе скъпа,аз на мойта и смених всички тампони,ала бала дал съм там 300лв ама вече 70хил си я таркалям без хлоп,троп....Ти като си голям разбирач и така пожелаваш на хората да им се падне някоя трошка,бих ти казал,ако пробваш колата от салона и съединителя и маховика са наред,и след 10хил почнат да се обаждат и след още толкова са за смяна,какво ще направиш,ще ходиш до автосалона да я връшташ ли...Затова си караме на хората боклуците и си ги реновираме,като не ти се сменя няма да караш то има лесно,ама тука да се правиш на голям философ,дето избира перфектните коли,малко по леко...Чарколаците си имат някакъв ресурс и после окапват и се сменят,някой ден ще ти се обадя да ми избереш читав голф,дето после 10 години няма да сменя нищо.....

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
TDI_20 yare... Трябва да пишеш по често, то по принцип всички искат Г4 - върхов модел и като го купят само нафта от туби да наливат и така следващите 10 год. А ако земе да се строши нещо, а то неминуемо се случва започват да обясняват как Г4 е баси трошливия модел. Да не говорим че в него има неща като съединител който изкарват повече от на култовия Г2 модел но не Г4 е по-калпава..
-
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:relaxxx написа:Добре е Стефанчо, няква по яка мозъчна пръдня не можа ли да изкараш??? Разбирам че искаш да си почешеш пръстите, ама айде по смислени неща да говорим!
Какво искаш да ми кажеш? Че говоря неверни неща? Виждал ли си някога автовоз като влиза в България обикновено какво има качено на него? Пожелавам ти успех в търсенето, просто исках да те подготвя, че е твърде вероятно ако не си отваряш очите и лаптопа да се нахендриш с кола тип "яма за пари".![]()
Подобни епитети не ги разбирам и не ги уважавам затова ти пожелавам най-искрено да уцелиш някоя баракаабе кво се чудиш , кола и жена на касмет. аз ако имах тия пари си е взимам- то коя кола няма да и изникнат после сума забележки. каквато и да вземеш се ще трябва да си е обслужиш, така или иначе. все пак си е АРЛ тоя мотор не пада мно 4есто на пазара. пък за обслужване е по евтин и от 110 коня има 1 ремък и 2 ролки на стоиност 170лж
Колегата затова няма да си вземе нова кола за да не се пре*бе и ще си кара Джетичката докато не се разспадне. А като пожелава такива коли на колегите или на който и да било друг нали се сеща че има една много добра поговорка"с твоите камъни по твояте глава" може да се сетиш за това ако си търсиш нова кола.Ние какво искаме? Караме коли на по 500 000кми искаме да са вечни.А за това за какво немеца ги продава има отношение и данък и такси.В България данъка на новата кола е в пъти по-скъп отколкото на стара кочина.но това е само тук.Имам преки наблюдения върху Ауди А6 3000тди купувано от германия на 6 месеца и 42 000км.Колата докато не стана на 320 000км не знаеше какво е рамонт освем през 30 000км да се сменя масло,но след това си е*а мамата. Не бяха дюзи,не беше бутало не бяха едни ремонти за 18 500лв за продължение на 60 000км.и колата замина на следващия за да и се радва,но сега той какво ще прави не се знае вече.
А ти като си толкова разбирач и претенциозен купувач за какво взехте на бащати пасат с разбит маховик???
Айде сека лек ти ден от мен и ако си караш кошника никога няма да има ред сълзи ред сополи защото цялата струва за 500лв ,НО МОЖЕ И ДА СИ СИГУРЕН,ЧЕ НИКОГА ПРЕЗ ТОЗИ ЖИВОТ НЯМА ДА УСЕТИШ КОМФОРТ В ТАЗИ БАБА НА 30ГОДИНИ И ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА Я КАРАШ ОЩЕ 30 ПОНЕ

Последна промяна от red.devilll на Пон 05 дек 2011 0:00, променено общо 1 път.
- stefan4o
- Контакти:
red.devilll написа:stefan4o написа:relaxxx написа:Добре е Стефанчо, няква по яка мозъчна пръдня не можа ли да изкараш??? Разбирам че искаш да си почешеш пръстите, ама айде по смислени неща да говорим!
Колегата затова няма да си вземе нова кола за да не се пре*бе и ще си кара Джетичката докато не се разспадне. А като пожелава такива коли на колегите или на който и да било друг нали се сеща че има една много добра поговорка"с твоите камъни по твояте глава" може да се сетиш за това ако си търсиш нова кола.Ние какво искаме? Караме коли на по 500 000кми искаме да са вечни.А за това за какво немеца ги продава има отношение и данък и такси.В България данъка на новата кола е в пъти по-скъп отколкото на стара кочина.но това е само тук.Имам преки наблюдения върху Ауди А€ 3000тди купувано от германия на 6 месеца и 42 000км.Колата докато не стана на 320 000км не знаеше какво е рамонт освем през 30 000км да се сменя масло,но след това си е*а мамата. Не бяха дюзи,не беше бутало не бяха едни ремонти за 18 500лв за продължение на 60 000км.и колата замина на следващия за да и се радва,но сега той какво ще прави не се знае вече.
А ти като си толкова разбирач и претенциозен купувач за какво взехте на бащати пасат с разбит маховик???
Айде сека лек ти ден от мен и ако си караш кошника никога няма да има ред сълзи ред сополи защото цялата струва за 500лв ,НО МОЖЕ И ДА СИ СИГУРЕН,ЧЕ НИКОГА ПРЕЗ ТОЗИ ЖИВОТ НЯМА ДА УСЕТИШ КОМФОРТ В ТАЗИ БАБА НА 30ГОДИНИ И ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА Я КАРАШ ОЩЕ 30 ПОНЕЗа да не се минеш с някоя кола,която е е взета преди да умре както казваш ти.
Много са ми забавни ей такива преуспели и тънещи в комфорт хора, дето са си купили мечтаната от тях 12-годишна голф четворка

Изобщо няма смисъл да отговарям на тъпите ти въпроси, явно и в темата за маховика толкоз си чел щом ги задаваш

Имам преки наблюдения върху Ауди А€ 3000тди купувано от германия на 6 месеца и 42 000км.Колата докато не стана на 320 000км не знаеше какво е рамонт освем през 30 000км да се сменя масло,но след това си е*а мамата. Не бяха дюзи,не беше бутало не бяха едни ремонти за 18 500лв за продължение на 60 000км.и колата замина на следващия за да и се радва,но сега той какво ще прави не се знае вече.
Опитах се да кажа нещо такова на автора, което така да се каже да го накара да гледа малко по-реално на нещата, но той ми каза, че приказвам "пръдня", та затова му пожелах това, което по принцип не е хубаво да се пожелава на някой, който си търси кола. Ако отвориш едно Мобиле.де ще видиш, че цените на тези коли започват от около 5000 евро... Ама нищо нали трябва хранилка и да започнем да си говорим за джети на по 30 години за лукс, за комфорт и .н. глупости, които изобщо не са в тон на темата.

Явно само колегата СтС е разбрал намекът ми, но може и аз да не умея да се изразявам добре, или пък просто някои се засягат виждайки себе си в моите принципни примери (в случая с маховика). Но това така или иначе е проблем на тези, които се засягат, а не лично мой

Последна промяна от stefan4o на Нед 04 дек 2011 16:51, променено общо 1 път.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Имаи впредвид че тиа дизели са на много километри маи
и иска пат дизела а какав ще вземеш ти си решаваш 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Май трябва да се въведе забрана за теми искащи мнение за дадена вещ /кола в случая/ понеже обикновено тръгват в посока водеща към заключване ! То снимка на мис свят да сложа и да питам дали да и се пусна че ме иска ще се намерят хора да кажат колко е /грозна,слаба,дебела или с малки цици/ а какво остава за 10 годишен голф 

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Оммм
тук се развхиряте, ама айде да се фокусираме в/у конкретния голф. Има ли някой от пловдив да го погледне ако може?
А според мен кола на 123000 км. няма... та 100% това е връщано, въпроса е дали е била 250к или 350к? Но това би си проличало на мига от салона. Как мога да разбера, че 4motion -а работи качествено?
А пък стефанчоооо, ти на мен не ми бери грижа как ше я поддържам. Аз колата си ко не мога да поддържам по добре хич да не почвам.

А според мен кола на 123000 км. няма... та 100% това е връщано, въпроса е дали е била 250к или 350к? Но това би си проличало на мига от салона. Как мога да разбера, че 4motion -а работи качествено?
А пък стефанчоооо, ти на мен не ми бери грижа как ше я поддържам. Аз колата си ко не мога да поддържам по добре хич да не почвам.
- stefan4o
- Контакти:
relaxxx написа:
Не ти бера грижа изобщо, повярвай. Когато ти написах мнението, което ти нарече "пръдня" имах предвид, че за мен кола, която в немско струва 5 хиляди ойро, няма как тук да ти я предлагат за 10 000 лева. Нали се сещаш, че тия хора и те хляб ядат и си вадят пари от продажбата, едва ли работят на загуба. Т.е. тази кола е закупена за цена далеч под пазарната в Германия, каква е била причината няма как да знаем. Знам само едно - хубавата кола държи цена в Германия. По-евтина кола значи - ударена, с много козметични дефекти, с проблем по двигател/периферия, с изтекъл ТЮВ и т.н. Никъде в мненията си по темата не съм казвал, че нямаш пари за поддръжка, при положение, че не те познавам няма как да го твърдя. Гледайки мобиле.де смея да кажа, че цената е нормална предвид цените, които виждам там, понеже това е топ-модел дизелов Голф, явно това малко или много го прави по-ценен от останалите 115 и 130 ПД мотори на пазара.
Гледам, че колата е от пловдивска авто-къща. Обиколих ги всичките, като търсехме Пасат за братовчед ми. На такива бараки се нагледах, че нямам думи да ти опиша просто. Не казвам, че тази е хубава или лоша, просто имай предвид, че на снимка е едно, като идеш да я видиш на място - съвсем друго.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Не бе Стефчо те хората не те разбират щото се изказваш малко по-така- аз те разбирам и знам че не е заяждане или нещо такова
Към колегата за колата - върхов модел от дадена серия не винаги е най-добрия избор както и да го погледнеш..а и колата 60% е с пипана боя...Прави си изводите сам.

Към колегата за колата - върхов модел от дадена серия не винаги е най-добрия избор както и да го погледнеш..а и колата 60% е с пипана боя...Прави си изводите сам.

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Абе някой да е чувал израза "кола-манаф"
.. как точно човек да разбера какво прави автомобила манаф... та това имам предвид.

Върни се в “Дизелови агрегати”