Въпрос за съвместимост на окачване на голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vlado0o^
Автомобил: GTI Edition
Двигател: 1994 2.8 AAA

Въпрос за съвместимост на окачване на голф 3

Мнениеот vlado0o^ » Нед 04 дек 2011 12:25

Така...
Първо ще помоля само който е наясно с това което ще обяснявам и което ще питам,само той да отговаря.Като цяло съм наясно с устройството на автомобила който имам,а той е голф 3 ГТИ.
Преди няколко дена си купих джанти 16-ки 9-ки и още преди да го направя знаех че ще имам проблем с монтирането им отпред.Джантите са с ЕТ15 и впредвид почти нулевото ет на стандартните за гти спирачки 280мм апарата ми излиза много навън и се налага ползването на дистанционен фланец.Обаче така монтирани джантите излизат прекалено много навън от калниците,а аз не искам да ги раздувам и т.н.
Варианта пред който съм се спрял е подмяната на шенкели и дискове от пасат г60 които пак са 280мм и мога да ползвам моя си спирачен апарат,обикновени носачи(точно за тях ми е въпросителната) обикновени шарнири и 2 външни карета примерно от 1.6 101 коня голф.
Обмислях варианта и за подмяна на спирачките със 288мм и апарати АТЕ които седят по-прибрано от Лукас,но пак ми идват много навън.
Конкретния ми въпрос е задължителна ли е смяната на носачите,защото това автоматично означава и подмяната на стабилизиращата щанга с обикновена такава.Има ли разлика в дължината на носачите?На 99% съм сигурен че каретата ще станат на моите си полуоски.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”