Вчера четох една обява за един Пасат 5.5, който се продаваше на части. За мое съжаление не си я "записах", и сега не мога да я намеря.
Помня, че колегата искаше 350 лева за джантите, но търсачката нищо не връща при търсене с 350 или *350*. Търсих и в Junk уж, ама нищо не излиза. Отделно "Продава автомобили" и "На части" ги минах по 2 пъти на око...
Обявата беше за сиво комби металик 5.5 с хормираните рейки на покрива...Та търсачката ли нещо я няма или друго?
Отзиви за работоспособността на форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: Отзиви за работоспособността на форума
Съжалявам, че ще те разочаровам, но в купува/продава теми, по-стари (без отговори или ъпване) от 2 седмици се затриват автоматически безкрайно 

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Това го знам. Все пак вероятността темата да е била вчера/завчера още активна, а днес изтрита е сравнително малка...Както и да е, ще го преживея.
P.S. Благодарение на Bobi_S13 темата е намерена. Още веднъж благодаря!
П.С.2 Търсенето с *350*, което днес не върна никакъв резултат, сега връща 80 резултата, с търсене от "Продава" надолу.
P.S. Благодарение на Bobi_S13 темата е намерена. Още веднъж благодаря!
П.С.2 Търсенето с *350*, което днес не върна никакъв резултат, сега връща 80 резултата, с търсене от "Продава" надолу.
Как се докладва Л.С.??Нещо не мога да видя бутона.
Последна промяна от Varbona на Сря 23 ное 2011 20:55, променено общо 1 път.
Причина: Препрати го на мод/админ
Причина: Препрати го на мод/админ
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли инсталиран плъгин на форума, позволяващ отварянето му чрез приложение за iOS/android OS, без да се налага употребата на web browser ? Пример за такива приложения са TouchBB Forum browser, Forum Runner и др... Ако няма, то ще има ли някога ?
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Има ли начин да се трият или да се премахват теми / да не се следят/ в които сме коментирали нещо. Сега като отворя "Виж собствените си мнения" да търся нещо и
ужас !!!

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Теми и мнения НЕ се трият, нали трябва да са полезни и на други хора, освен авторите им!
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
hooligans написа:Теми и мнения НЕ се трият, нали трябва да са полезни и на други хора, освен авторите им!
Имах предвид аз да ги махна от "Виж собствените си мнения" - като съм коментирал 50 теми преди 3 години и вече не ми трябват най-отгоре в списъка защото колегите продължават да си пишат. Идеята е както във Фейсбук има бутон "Не желая да следя темата" или нещо подобно беше. Не е болка за умиране ама е досадно.
zloby3400 написа:hooligans написа:Теми и мнения НЕ се трият, нали трябва да са полезни и на други хора, освен авторите им!
Имах предвид аз да ги махна от "Виж собствените си мнения" - като съм коментирал 50 теми преди 3 години и вече не ми трябват най-отгоре в списъка защото колегите продължават да си пишат. Идеята е както във Фейсбук има бутон "Не желая да следя темата" или нещо подобно беше. Не е болка за умиране ама е досадно.
Този въпрос и аз го бях поставил преди година две в тази или една друга (вече заключена тема), и тогава ми беше обяснено от Уважаваяния от Мен Екип, че като съм надраскал много глупости ще се налага да си ги чета до живот или докато не си изтрия регистрацията и бях наречен как ли не от знайни и незнайни така че и ти очаквай същото

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
siem написа:zloby3400 написа:hooligans написа:Теми и мнения НЕ се трият, нали трябва да са полезни и на други хора, освен авторите им!
Този въпрос и аз го бях поставил преди година две в тази или една друга (вече заключена тема), и тогава ми беше обяснено от Уважаваяния от Мен Екип, че като съм надраскал много глупости ще се налага да си ги чета до живот или докато не си изтрия регистрацията и бях наречен как ли не от знайни и незнайни така че и ти очаквай същото
Епа така е, да не съм ги писал аз...
Ти си си ги писал, ти ще си ги четеш като си гледаш мненията

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:Има ли инсталиран плъгин на форума, позволяващ отварянето му чрез приложение за iOS/android OS, без да се налага употребата на web browser ? Пример за такива приложения са TouchBB Forum browser, Forum Runner и др... Ако няма, то ще има ли някога ?

- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Знам, че не е баш това темата, но няма ли да е по-добре да увеличите размера на вграденото видео (e.g youtube...)
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Кажи колко на колко px го искаш? В момента е 425х344Syncro написа:Знам, че не е баш това темата, но няма ли да е по-добре да увеличите размера на вграденото видео (e.g youtube...)
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
vasstop написа:Кажи колко на колко px го искаш? В момента е 425х344Syncro написа:Знам, че не е баш това темата, но няма ли да е по-добре да увеличите размера на вграденото видео (e.g youtube...)
Васе, дали имаме място на хардовете да вдигнем кб. на ъплоудваните снимки, поне 512 кб. ?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Засега има. Done. Максимален размер: 512КБPACH написа:Васе, дали имаме място на хардовете да вдигнем кб. на ъплоудваните снимки, поне 512 кб. ?
Максимална резолюция: 1280х1024
Върни се в “ОФФ-Топик - други”