DoH_KuXoT написа:прави ми впечатление че загравя доста по-бавно от пасат-а ми, 2000сс бензин, при него след 1-2 км съм достигнал поне 40 градуса, установявах го защото прехвърляше на газ на 38градуса и вече духа топло. Сега минавам поне 3-4км за да стане топличко, а 90 градуса достига след около 6км и то със спирания по светофарите в задръстване. Това го отчитам като минус, иначе като стигне 90 градуса ги заковава и не мърда от тях, изстива бавно самия двигател което е плюс спрямо пасата.
Странни са ми показанията на борд компютъра. Моментния разход като е студен двигателя е доста висок, което до някъде е нормално, но е различен всеки път. Имам предвид ако до последно съм карал на среден 6 примерно и спра остава на място на 2-3 литра, ако съм спускал на принудителен празен ход на 0.00 спира на 0,7среден и така си седи. Ако точно преди да спра съм на скорост на газ остава по-висок. Общо взето зависи от стойността на последното показание преди спирането, което в софийските задръствания води до ошашкване на моментния разход като цяло. Общия среден разход пък е функция на моментния и се получава среден разход около 7,5 / 100 а реално на колонка излиза 6,5 ?
Всичките тези неща нормални ли са ?
А дали не гледаш "дневния" борд, този който смята средните стойности от последното палене... той в началото играе, но като минеш малко км и става доста верен

Ама почни с Ваг-ком. Щом е загаснала трябва да има някаква грешка
  Ама почни с Ваг-ком. Щом е загаснала трябва да има някаква грешка   
  Да ти угасне сам се сещаш, че не е нормално
  Да ти угасне сам се сещаш, че не е нормално   

Но все пак мисля че е най-добрия вариант за справяне с проблема,някак си не е гот да ти гасне колата след повечко газ...
 Но все пак мисля че е най-добрия вариант за справяне с проблема,някак си не е гот да ти гасне колата след повечко газ...  Дали колегата вече не съжалява ,че се отказа от бензиновите шестици...
 Дали колегата вече не съжалява ,че се отказа от бензиновите шестици... 
 Там бензин 105кс с обща маса около 2000 кг е мъртвец
 Там бензин 105кс с обща маса около 2000 кг е мъртвец