Здравейте колеги,значи проблема е следния.Смених си окачването на голфа и докато оправя багажника оставих колата да загрее(около 10мин.) и излезнах из квартала да я покарам малко,всичко добре карам си аз около 10-15 км. и реших да я прибера и точно пред наща пресечка се чува едно чукане (като на желязо)и колата загасна,запалих я колкото да я прибера и пред блока пак загасна.после пали и веднага гасне.Оставих я така и на следващия ден слезнах да видя какво става пробвах да запаля и този път дори не запали само върти и не пали,изплаших се да не е прескочила зъб,погледнах ремака -стегнат си е не е хлабав погледнах белезите на ангренажа и си съвпадат,сега ще видя и на маховика,но колата не е напъвана каране е до 5000 и си беше загряла,проверих и палеца изглежда си добре.Някой ако може да помогне ще съм много благодарен.
Поздрави
Проблем с КР -неще да пали
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Проблем с КР -неще да пали
На бензин това предполагам, бензиновата помпа дали е в час? 
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
да на бензин колата няма газ,еми помпата е чувам че си работи като дам на контакт
- snupeca
- Контакти:
Замери и налягането по възможност, иначе и при мен така наскоро - припали и гасне, студен старт това, но при мен на тръбата на дебитомера има една гривна заради газовата - беше се изместила, дърпа въздух и бърка сместа - наместих я и запали на четвърт, та при теб прегледай да не дърпа въздух след дебитомера, някъде хлабава скоба, пробив на тръба итн.
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
като прегледах белезите на маховика стана ясно че белега на маховика е с около 1 см. преди белега на скоростите,но не се знае как е зацепена при предния ремонт,друго което забелязах,че като дам на контакт и стелката за температура на водата отива до другия край(загряло положение),а лампичките на водата и на маслото си мигат постоянно.
- snupeca
- Контакти:
За маслото по принцип трябва да свети постоянно на незапалена кола, иначе температурния датчик е заминал - аз така палих вентото на 110гр. сутрин
Иначе белезите трябва ДА СЪВПАДАТ за да имаш искра в ГМТ, в точния момент. По-добре не опитвай да палиш така, няма да запали, най-много да стане по-зле.
Иначе белезите трябва ДА СЪВПАДАТ за да имаш искра в ГМТ, в точния момент. По-добре не опитвай да палиш така, няма да запали, най-много да стане по-зле.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”